hardy1 Re: Vi-Valduś 26.01.13, 16:29 Hmmm...dla mnie to są bufiaste barchanki. "Cyckowe wygody" miałyby te tasiemki z tyłu zapinane... Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Vi-Valduś 26.01.13, 16:40 A dla mnie jest tak: 1. gaciorki typu "stulony pączek" z kwiatkiem in spe - wiosna 2 .gaciorki typu " plażowy tyłeczek" - lato 3. gaciorki typu "zwiędły listek" z listkiem post mortem - jesień 4. gaciorki typu " śnieżne zaspy" - zima Odpowiedz Link
k.karen Re: Vi-Valduś 26.01.13, 22:14 Sorellino, cudo! sorel.lina 26.01.13, 16:40 Odpowiedz A dla mnie jest tak: 1. gaciorki typu "stulony pączek" z kwiatkiem in spe - wiosna 2 .gaciorki typu " plażowy tyłeczek" - lato 3. gaciorki typu "zwiędły listek" z listkiem post mortem - jesień 4. gaciorki typu " śnieżne zaspy" - zima Odpowiedz Link
1agfa Re: Vi-Valduś 26.01.13, 16:36 To rzeczywiście jakoś nie tak wygląda. Jesli to są "cyckowe wygody", to "na dole" nic nie ma? Lato: sztuk: 1 Zawsze lubiłem lato, kiedy wiaterek troche po(d)wiewa, a oko przechodnia cieszą widziane rózności Fajne te "pory" Vi-Valdusia Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Vi-Valduś 26.01.13, 16:47 Faktycznie, mają wiele ze skrzypiec. A gdzie smyczki? Odpowiedz Link
mirekms Re: Vi-Valduś 26.01.13, 19:37 śliczny malunek,i wszystko po praniu cena niska,Kichonor nie zarobi na tych gaciach używane mocno podrożały,szczególnie trzydniowe,świeże skarpetki za PiS było inaczej,kryzys idzie Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Vi-Valduś 26.01.13, 22:58 Dręczy mnie coś: Dlaczego tylko cztery pory na cały rok???!!! Kichonorze, jakże to tak? Tylko cztery?! : Odpowiedz Link