Gość: amq IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 18:45 Witam Chciałbym się wybrać do zachwalanej przez znajomych herbaciarni w spichlerzu Richtera. Mam pytanie: ile powinienem przeznaczyć na 2 osoby ? Bardzo bym prosil o szybką odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baczm Re: Herbaciarnia w spichlerzu 02.07.07, 19:37 to zależy co chcesz zamówic....herbata kosztuje ok 5 zł, są też rózne rodzaje kawy, ciasto, wino. Ceny nie są jakoś strasznie wygórowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amq Re: Herbaciarnia w spichlerzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 19:44 Dzięki wielkie Odpowiedz Link Zgłoś
pomyslowydobromil Re: Herbaciarnia w spichlerzu 02.07.07, 23:12 Piszesz: "Ceny nie są jakoś strasznie wygórowane" Jeśli zarabiam 5zł/godz netto to znaczy, że na zamówioną herbatę muszę pracować przez całą godzinę! A to oznacza , że jestem DZIADEM!!! Pocieszać mnie może fakt, że w naszym społeczeństwie nie jestem osamotnionym DZIADEM. Czyż nie powinien nad wejściem zawisnąć napis NIE DLA DZIADóW? Pielęgniarki, nauczycielki, kasjerki, ekspedientki, sprzątaczki i wiele osób innych przyziemnych profesji nie odwiedzi tego przybytku bo ich nie stać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Herbaciarnia w spichlerzu IP: *.slp.vectranet.pl 13.07.07, 16:06 skad tyle jadu? nie stac nie chodz masz kase to idz i nie licz ile masz na godzine bo do końca zycia bedziesz narzekac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Herbaciarnia w spichlerzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 16:54 jak śmiesz tak mówić?? jestem sprzątaczką ciężko pracuje, mi podwyżki nikt nie da, nie strajkuje jak jakies lekarze co im sie zachciewa niewiadomo czego za nic. nie chodze po cherbaciarniach. są w tym kraju ludzie, ktore nie zarabiają na chodzenie po cherbaciarniach. chrabia sie znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Herbaciarnia w spichlerzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 16:55 herbaciarniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buc Re: Herbaciarnia w spichlerzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 18:45 hrabia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Re: Herbaciarnia w spichlerzu IP: *.wro.vectranet.pl 13.09.07, 02:11 Trzbabylo uczyc sie w mlodosci a nie p... po katach. Jestesmy wolnymi i rozumnymi istotami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agha Re: Herbaciarnia w spichlerzu IP: *.tktelekom.pl 24.09.07, 10:34 "nie chodze po cherbaciarniach." - blad w tak popularnym wyrazie.. ajajajaj... trzeba sie bylo uczyc, postarac ; ] byloby lepiej. puki co zarabiam na swoja edukacje - na kasie. zeby miec lepsza przyszlosc. no i wyksztalcenie, wiedza (bo co komu po magistrze czy doktorze, ktory faktycznie wie tyle, co kot naplakal) - to sa wartosci.w poprzedniej robocie mialam nawet mniej za godzine i gdizes to mialam wydajac to 5 czy 7 zlotych. pewnie - jak sie sobie nie pozwala na odrobine przyjemnosci i nie daje chociaz troche na luz - ten potem zrzędzi. zycie nie ogranicza sie do przyjemnosci - owszem, wiekszosc ludzi musi sie rzadziej lub czesciej jakiejs wyrzec, ale bez przyjemnosci nie ma smaku ; ] polecam pani goraca czekolade. poprawia humor, naprawde ; ] lepiej czasami sprawic sobei maly prezent i zrezygnowac z wiekszej ilosci jedzenia (co nie oznacza glodzenia sie), niz chodzic zgorzknialym, ze sie nie moze. wybor osoby, jak traktuje siebie ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Herbaciarnia w spichlerzu IP: *.164.wmc.com.pl 21.09.08, 16:31 Nie lubię, gdy ktoś komuś zwraca uwagę na pisownię, nie mając samemu dostatecznej wiedzy... "PÓKI" - tak poprawie pisze się ten wyraz! Pozdrawiam mało... i mniej zarabiających:) Doceniam wszystkich tych, którzy pracują, nawet za marną kasę. Nie zawsze wiedza i wykształcenie łączy się z wyśmienitym, super płatnym miejscem pracy. Tak jak wykształcenie nie czyni nas człowiekiem, tak i stanowisko pracy nie upoważnia nas do poniżania innych. Odpowiedz Link Zgłoś