Dodaj do ulubionych

Młyn Słupski nowa knajpa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 14:48
Obserwuj wątek
    • Gość: biedronka Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: *.168.wmc.com.pl 13.07.07, 16:16
      Właśnie właśnie,ktoś wie był?Widzę często z drugiej strony rzeki.Proszę o jakieś konkrety.
      • Gość: ja Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 18:41
        ja tez poprosze o konkrety
        • matalijka Re: Młyn Słupski nowa knajpa 14.07.07, 10:07
          Jeśli wątek zalożył wlaściciel knajpy-to kiepsko mu idzie z PR.

Z tego co słyszalam,to tylko organizowane imprezy tam będą.
        • Gość: Aga Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 13:30
          sala pomieści około 170 os.Jedzenie dobre i ładnie podane,ciekawy wystroj i
          miła obsługa.Sala jest dobra akustycznie,a stoły pięknie przyodziane w atłasowe
          obrusy i tjule.Ogólnie polecam!Byłam tam na paru imprezach prywatnych i
          firmowych i zawsze świetnie się bawiłam.
    • johana19 Re: Młyn Słupski nowa knajpa 14.07.07, 22:40
      Byłam tam na pierwszej imprezie jaką organizowali po otwarciu (nie licząc tej
      nieoficjalnej). Ale była to impreza zamknięta (komunia mojego chrześniaka).
      Lokal zrobiony według mnie na wysokim poziomie, bardzo ładny wystrój,
      kameralne, ciekawe wnętrze. Ale nie mogę powiedzieć nic więcej bo nie wiem czy
      on funkcjonuje poza imprezami zamnkniętymi???

Asia mama LENY (27-01-2005)
      Pierwszy rok życia
    • Gość: defff Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: *.168.wmc.com.pl 15.07.07, 01:55
      www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070626/BIZNES/70625018
      No i się chyba wyjaśniło:
      "Właściciel lokalu nie będzie prowadził w tym miejscu restauracji. Chce tam
      przyjmować tylko na zamkniętych imprezach weselników i biesiadników".
      • Gość: Firefly Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: *.slp.vectranet.pl 15.07.07, 20:02
        Też byłem tam na imprezie !
        Wnetrze w stylu drewniano-ceglanym z pieczołowicie odrestaurowanymi elementami starego młyna.
        Sala nawet spora-przyzwoita akustyka więc i potupajki wychodzą fajnie.
        Jedzenie bardzo dobre i podane z gustem.
        Mogę polecić-tyle że też słyszałem że lokal będzie narazie tylko wynajmowany na imprezy.
        • Gość: doskonala pralnia Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 22:01
          pieniedzy,proponuje wladzom i policji przyjrzec sie wlascicielowi,gosc wsadzil potezne pieniadze i miesięcznie odbywaja sie tam 2,3 imprezy,ludzie gdzie my zyjemy,piep... panstwo
    • Gość: pyt Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 10:25
      czy jest tam drogo?
      • Gość: kuba Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: 82.160.92.* 22.08.07, 12:08
        ja na wewsel ( 80 osob) place 135 zl od talerz z poprawinami
        • Gość: Asia Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 12:29
          A to nie drogo.
          Może był ktoś jeszcze tam?
          • Gość: gość Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: 217.153.220.* 04.01.08, 11:17
            Witam! ja byłam tam na balu sylwestrowym... i było naprawdę świetnie:) Muzyka
            dobra, jedzonko bardzo smaczne, do tego sporo atrakcji. A co do samego wystroju
            to właściciel postarała się żeby było elegancko... Moim zdaniem bardzo dobry
            lokal na przyjęcie weselne...
            • Gość: els Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: 83.2.24.* 30.01.08, 14:17
              ktos wie jak sie z nimi skontaktowac w sprawie organizacji wesela? nic w necie
              nie mozna znaleźć, czy dzwonic trzeba do Riwiery?
              • Gość: lesław Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: 83.2.24.* 09.02.08, 13:44
                eee. Lipa. Byłem tam w jedną z ostatnich sobót. Zimno jak diabli,
                podłoga krzywa. Żarcie wyśmienite, wystrój fajny - w sumie ok. Tylko
                ta temperatura i podłoga...
                • gold-fish Re: Młyn Słupski nowa knajpa 16.04.08, 16:59
                  Czy był ktoś tam na weselu?
                  • beatak.pl Re: Młyn Słupski nowa knajpa 18.04.08, 14:18
                    Byłam w październiku polecam, jedzonko smaczne, wystrój super, obsługa o.k. i
                    naprawdę było ciepło.
    • Gość: alicja_puchala@dat Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 19:11
      Czy organizujecie Państwo przyjęcia weselne.Interesuje mnie termin
      wrzesień 2009 ? Jeżeli tak to proszę o propozycje spotkania.
      Pozdrawiam, Alicja Puchala
    • mx26 Re: Młyn Słupski nowa knajpa 01.01.16, 13:43
      Wrociliśmy z sylwestra, albo z raczej disco polo live, tragedia dj wodzirej to inaczej dj Pomylka. Jeden utwór jaki slyszalem w 20 wersjach.bylismy ram 7 raz I ostatni! Zmarnowane pieniadze I czas!!!!!
      • mx26 Re: Młyn Słupski nowa knajpa 01.01.16, 13:46
        Wielokrotnie ludzie go upominali a on caly czas swoje ruda ruda I ale aleksandra.Masakra!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka