Gość: zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 14:48 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: biedronka Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: *.168.wmc.com.pl 13.07.07, 16:16 Właśnie właśnie,ktoś wie był?Widzę często z drugiej strony rzeki.Proszę o jakieś konkrety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 18:41 ja tez poprosze o konkrety Odpowiedz Link Zgłoś
matalijka Re: Młyn Słupski nowa knajpa 14.07.07, 10:07 Jeśli wątek zalożył wlaściciel knajpy-to kiepsko mu idzie z PR. Z tego co słyszalam,to tylko organizowane imprezy tam będą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.07, 13:30 sala pomieści około 170 os.Jedzenie dobre i ładnie podane,ciekawy wystroj i miła obsługa.Sala jest dobra akustycznie,a stoły pięknie przyodziane w atłasowe obrusy i tjule.Ogólnie polecam!Byłam tam na paru imprezach prywatnych i firmowych i zawsze świetnie się bawiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
johana19 Re: Młyn Słupski nowa knajpa 14.07.07, 22:40 Byłam tam na pierwszej imprezie jaką organizowali po otwarciu (nie licząc tej nieoficjalnej). Ale była to impreza zamknięta (komunia mojego chrześniaka). Lokal zrobiony według mnie na wysokim poziomie, bardzo ładny wystrój, kameralne, ciekawe wnętrze. Ale nie mogę powiedzieć nic więcej bo nie wiem czy on funkcjonuje poza imprezami zamnkniętymi??? Asia mama LENY (27-01-2005) Pierwszy rok życia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defff Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: *.168.wmc.com.pl 15.07.07, 01:55 www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070626/BIZNES/70625018 No i się chyba wyjaśniło: "Właściciel lokalu nie będzie prowadził w tym miejscu restauracji. Chce tam przyjmować tylko na zamkniętych imprezach weselników i biesiadników". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firefly Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: *.slp.vectranet.pl 15.07.07, 20:02 Też byłem tam na imprezie ! Wnetrze w stylu drewniano-ceglanym z pieczołowicie odrestaurowanymi elementami starego młyna. Sala nawet spora-przyzwoita akustyka więc i potupajki wychodzą fajnie. Jedzenie bardzo dobre i podane z gustem. Mogę polecić-tyle że też słyszałem że lokal będzie narazie tylko wynajmowany na imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doskonala pralnia Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 22:01 pieniedzy,proponuje wladzom i policji przyjrzec sie wlascicielowi,gosc wsadzil potezne pieniadze i miesięcznie odbywaja sie tam 2,3 imprezy,ludzie gdzie my zyjemy,piep... panstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 10:25 czy jest tam drogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: 82.160.92.* 22.08.07, 12:08 ja na wewsel ( 80 osob) place 135 zl od talerz z poprawinami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 12:29 A to nie drogo. Może był ktoś jeszcze tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: 217.153.220.* 04.01.08, 11:17 Witam! ja byłam tam na balu sylwestrowym... i było naprawdę świetnie:) Muzyka dobra, jedzonko bardzo smaczne, do tego sporo atrakcji. A co do samego wystroju to właściciel postarała się żeby było elegancko... Moim zdaniem bardzo dobry lokal na przyjęcie weselne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: els Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: 83.2.24.* 30.01.08, 14:17 ktos wie jak sie z nimi skontaktowac w sprawie organizacji wesela? nic w necie nie mozna znaleźć, czy dzwonic trzeba do Riwiery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesław Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: 83.2.24.* 09.02.08, 13:44 eee. Lipa. Byłem tam w jedną z ostatnich sobót. Zimno jak diabli, podłoga krzywa. Żarcie wyśmienite, wystrój fajny - w sumie ok. Tylko ta temperatura i podłoga... Odpowiedz Link Zgłoś
gold-fish Re: Młyn Słupski nowa knajpa 16.04.08, 16:59 Czy był ktoś tam na weselu? Odpowiedz Link Zgłoś
beatak.pl Re: Młyn Słupski nowa knajpa 18.04.08, 14:18 Byłam w październiku polecam, jedzonko smaczne, wystrój super, obsługa o.k. i naprawdę było ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja_puchala@dat Re: Młyn Słupski nowa knajpa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 19:11 Czy organizujecie Państwo przyjęcia weselne.Interesuje mnie termin wrzesień 2009 ? Jeżeli tak to proszę o propozycje spotkania. Pozdrawiam, Alicja Puchala Odpowiedz Link Zgłoś
mx26 Re: Młyn Słupski nowa knajpa 01.01.16, 13:43 Wrociliśmy z sylwestra, albo z raczej disco polo live, tragedia dj wodzirej to inaczej dj Pomylka. Jeden utwór jaki slyszalem w 20 wersjach.bylismy ram 7 raz I ostatni! Zmarnowane pieniadze I czas!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mx26 Re: Młyn Słupski nowa knajpa 01.01.16, 13:46 Wielokrotnie ludzie go upominali a on caly czas swoje ruda ruda I ale aleksandra.Masakra! Odpowiedz Link Zgłoś