asienka_w 11.09.07, 19:44 Szukam fajnego zespolu z dobrymi muzykami na wesele w przyszlym roku. Pomozcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agata Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.chello.pl 11.09.07, 20:03 I ja rownież szukam! zastanawiam sie nad Volare Cantare ale sama na ich temat wypowiedziec sie nie moge gdyz ich nie slyszalam na zywo! jesli ktos za jakis przetesowany zespół PLS o info! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik Zespol muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 18:05 Zespół Volare ma duże możliwości, mają trzy solistki, armatki konfetti i całą masę dodatków, świateł, i śpiewają na żywo, poza tym nieźle potrafią poprowadzić zabawę, no i są młodzi... więc polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient zespołu Volare Show prowadziło moją imprezkę weselną IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.08.09, 10:46 Świetne solistki i profesjonalne prowadzenie, dużo grali, a przede wszystkim cała trójką śpiewa, robią biesiadę, mają oświetlenie i inne bajery, zresztą spróbuj ich zaezerwować to roczne wyprzedzenie terminu to minimum, w porównaniu z zespołami z trójmiasta są o wiele tańsi, można się targować, szczególnie poza wrześniem i czerwcem, poza tym działają na legalu i wszystko można wyegzekwować, na piśmie masz czarno na białym, ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abiturienci Volare Show prowadziło nasz bal magisterski IP: *.slupsk.vectranet.pl 19.03.10, 21:42 Super prowadzenie, rewelka solistki, impreza do rana, efekty pierwsza klasa, polecamy bez namysłu, heja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada i zbychu Re: Volare Show prowadziło moją imprezkę weselną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.11, 13:57 super się nam odobało strzał w dziesiątkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocham Was Ela Re: Volare Show prowadziło moją imprezkę weselną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.11, 22:19 Tak prowadziło mój bal i strasznie Wam dziękuję, pozdrawiam z miesiąca miodowego. Całuski kochani i uściski od mojego Męża Karola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomaszek Re: Volare Show prowadziło moją imprezkę weselną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.11, 15:02 Co tu duzo pisac, POLECAM Volare :) wszystko na tip top, dziekuje Wam raz jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
weroniczka1987 Re: Volare Show prowadziło moją imprezkę weselną 02.08.12, 11:31 byłam zaproszona 21 lipca br na weselu w Kistonie, chyba tak ten nowy hotel na Kaszubach się nazywa, gdzie ten zespół ze Słupska bawił gości, wesele jak marzenie, żadnych uwag, celująco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "radiowcy" :) Re: Volare Show prowadziło moją imprezkę weselną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.12, 18:07 Serdeczne podziękowania za zaangażowanie i poziom oraz przygotowanie i poprowadzenie naszej imprezy w Dworze Osieckim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka po weselu Zespol muzyczny na wesele Volare Show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 00:01 Super zespół, polecam serdecznie, wszystko bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mloda Re: Zespol muzyczny na wesele Volare Show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.10, 18:54 Volare gralo u mie w zeszla sobote, bardzo im dziekuje, bylo super, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zespol muzyczny na wesele jak myślicie IP: *.147.117.117.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.09.10, 10:53 volare czy maxime?? który lepszy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczesliwa Re: Zespol muzyczny na wesele jak myślicie IP: 87.204.190.* 30.09.10, 16:49 U mnie na weselu w czerwcu gralo Volare, nic dodac nic ujac, jakbym brala drugi raz slub tez bym ich wziela :) choc mam nadzieje, ze mi to nie grozi :) wiec stawiam na Volare :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajtek Re: Zespol muzyczny na wesele jak myślicie IP: 78.133.191.* 10.10.10, 15:53 Wielki plus dla Volare, choc tego drugiego zespolu nie znam, wiec nie wiem. A Volare gralo u mojego brackiego na weselu, bawilem sie w deche :) teraz ja u nich zamawiam swoja imprezke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Re: Zespol muzyczny na wesele jak myślicie IP: *.30.30.36.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.06.14, 03:30 Chcecie porównać zespół Maxime i Volare ? Są strony internetowe tych zespołów więc można śmiało ich posłuchać i wybrać , rzecz gustu. Ja bawiłem się przy jednym i drugim i bez wahania wybieram Maxime. Podstawą dla mnie są instrumenty , prowadzenie i repertuar. Volare to klient z keyboardem i dwie klientki , Maxime to cztery osoby - mają perkusje, saksofon , organy wokaliskę, repertuar i prowadzenie też jak dla mnie przemawia za Maxime . To mój wybór , macie stronki , dema i mnóstwo kapel do wyboru więc kierujcie się własnymi upodobaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostatni klienci świetny zespół volare show ze Słupska IP: 109.243.159.* 07.09.10, 17:27 Było cudownie tak jak sobie wymarzyłam, u perfekcyjnie i odlotowo. Polecam i bardzo, bardzo dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia z 3miasta Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.11, 13:38 Volare ze Slupska spiewali na zywo, grali az wszyscy popadali :) oczywiscie z wycienczenia :) jak obiecali, wszystko bylo tak jak sie umawialismy -jestesmy bardzo zadowoleni, dziekujemy i polecamy wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia i Daniel Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.pools.arcor-ip.net 20.09.11, 21:00 Polecam goraco zespol, grali wszystko na co sie umawialismy zadnych problemow. Duzo pomyslow w trakcie wesela :) Mili ludzie, super muzyka, wspaniala zabawa. Kontakt do ostatniich godzin slubu rewelacyjny POLECAMY!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goście z torunia Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.tvk.torun.pl 27.04.11, 00:17 Volare ze Slupska to jest dopiero odjazdowa kapela, grali u nas, my im daliśmy trzy tysiaki piecset za dwie noce, warto, bombowo, dwie solistki odlotowe robią balety a wodzirej ten, co gra na akordeonie był u nas, polecamy, polecamy i jeszcze raz polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: organizatorka Re: Zespol muzyczny na wesele IP: 78.133.191.* 27.04.11, 13:20 Ja widziałam zespół Prestige Band ze Słupska na sylwka w Lęborku w podkowie, bardzo się wybawiłam i teraz będą grali na weselu, nie drodzy są, bardzo mało nas skasowali, warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzela Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.28.220.66.grupadrs.pl 14.06.11, 17:42 andzela kapitalny zespoł volare show ale superakca zabawa z tą kapelką była pozdrawiam ich gorąco i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona i on Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.11, 12:12 Dzięki Wam Volare rewelka pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody wesele IP: *.play-internet.pl 27.06.11, 10:35 www.freshslupsk.pl- polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imprezowicz Zespol muzyczny na wesele IP: *.tktelekom.pl 17.06.08, 17:41 Volare to przecież znany na pomorzu zespół od lat grający na rynku, ostatnio ich widziałem jak prowadzili największego sylwestra pod dachem w Słupsku, poza tym bawiłem się jak grali na weselu i było super, więc polecam to trio, choć pewnie mało nie biorą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tancerki Zespol muzyczny na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.08, 18:18 Pozdrowionka dla trio volare show, polecamy ich gorąco, bo prowadzą odjazdowe imprezki dla naszej rodzinki od lat paru i czwarte weselicho też poprowadzą... już nie mogę się doczekać, pozdrawiam ich gorąco, trzymajcie tak dalej, całuski dla Radzia i Ani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Zespol Antares IP: *.chello.pl 14.10.08, 12:15 Moge polecic bardzo fajny zespol ze Slupska "ANTARES" Gra ostatnio umnie na weselu w Mlynie Slupskim:) Mieli super repertuar dla gosci w roznym wieku, zrobili biesiade przy stolach, poprowadzili zabawy ocepinowe i wiele zabawnych konkursow:)Dla zainteresowanych podaje namiary: 509-817-545 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Zespol Antares Słupsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 08:56 To prawda!!! Zagrali u mnie na weselu i jestem z nich bardzo zadowolony. Sa mlodzi i znaja sie na rzeczy! Nie tylko swietnie spiewaja ale zawodowo prowadza zabaw i oczepiny:) Bylo naprawde SUPER!!! Wielkie dzieki! Dla zainteresowanych pdaje aktualne namiary: kom. 509 77 60 97 i stronke z ich demo: chomikuj.pl/zespol_antares Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Zespol Antares Słupsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.11, 22:39 Zgadzam sie w 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostatnio bawilam sie na imprezie, gdzie grali. Sa rewelacyjni i na pewno zagraja na moim weselu za rok;)))))))) Goraco polecam!!!!!!!! Wiecej informacji znajdziecie na stronie www.zespol-antares.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klienci zespołu Zespol muzyczny Volare Show IP: *.tktelekom.pl 13.08.09, 17:20 Mnie się podobało przede wszystkim prowadzenie Radka i śpiew dziewczyn, uważam, iż właśnie kontakt z gośćmi od samego początku imprezy to był klucz do sukcesu mojego wesela, które podobało się wszystkim od samego początku, solistki znają angielski, jedna z nich tłumaczyła oczepiny zaproszonym z wysp przyjaciołom i to również bardzo się podobało podobnie zresztą jak tłumaczenie toastów i innych zabaw. Grali do piątej rano z minutami i nie musiałam nic dopłacać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Re: Zespol muzyczny Volare Show IP: *.aster.pl 24.08.11, 10:09 Dużo się mówi o zespole Volare ktoś kto nie zna się na muzyce to w jego przypadku wszystko jest żywe i wspaniałe tylko nie zdaje sobie sprawy że zapłacił za fuszerkę jaką jest granie z podkładów a tym zespół Volare może się poszczycić sam śpiew i zgrabne nogi wokalistek nie zastąpi żywej kapeli z profesjonalnym brzmieniem a wiec niech nadal was nabijają w butelkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zespol muzyczny Volare Show IP: *.slupsk.vectranet.pl 25.08.11, 01:52 akordeon i śpiew jest na żywo oraz wodzirejka,a kto zapłaci za cały sklad na żywo będzie go miał kwestia ceny ,wiele zespołów ma aranże gotowe i dogrywa do nich na klawiszach lub na innych instrumentach ponieważ wiele muzyków jest dobrymi instrumentalistami ,ale młodych często niestać i nie przykładaja do tego wagi by skład był 5-cio osobowy np.z perkusją ,basem itd...dlatego zespoły często sobie radzą i przygotowują aranże by wszystko brzmiało.Żyjemy w takich czasach ,że technika się posunela tak do przodu ,że można grać np. w dwu lub trzy osobochwych składach i młodych stać na ta taki zespół .Najważniejsze zeby wszystko było zorganizowane kapela fajnie zaśpiewała i dobrze zabawiła gości a sukces wesela murowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: Zespol muzyczny Volare Show IP: *.pools.arcor-ip.net 20.09.11, 21:06 Polecamy goraco zespol VOLARE ze Slupska, grali wszystko na co sie umawialismy zadnych problemow. Duzo pomyslow w trakcie wesela :) Mili ludzie, super muzyka, wspaniala zabawa. Kontakt do ostatniich godzin slubu rewelacyjny POLECAMY!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Zespol muzyczny Volare Show IP: *.204.56.189.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.08.12, 12:26 nie polecam nikomu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goście weselni Volare Show świetny zespół grał ostatnio w Lęborku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 21:52 Bardzo mi się podobało, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaproszony 26 września br Volare grało w Chmielnie U Krefta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 13:01 Świetny zespół Volare grał do szóstej rano, fantastyczny repertuar i super solistki, specjalnie podaje namiary gdzie i kiedy, niech sobie ludziska sami zadzwonią i spytają, byli odjazdowi, grali również na poprawinach. Polecam dla każdej pary ceniącej sobie zabawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość weselny Re: 26 września br Volare grało w Chmielnie U Kre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 10:59 Ma Pan zbyt wysokie mniemanie o sobie i możliwościach zespołu Panie Prasowski.Byłem,widziałem,słyszałem. Nie ma o czym piać peanów. Żadna rewelacja. Przeciętnie, bez polotu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: już na swoim Zespol muzyczny na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.10, 20:49 Grał zespół Volare ze Słupska, było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka volare Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 14:53 Wziełam ich na wesele i poprawiny, było cudownie, polecam solistki Kasię i Monikę. Targowałam się i dostałam bardzo atrakcyjną cenę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: relacja z balu Volare Show ze Słupska IP: *.wmc-si.pl 28.03.11, 15:07 Widziałem ich u nas parę razy i myślę, że mają duże możliwości i świetny sprzęt, ale myślę, że są tańsze zespoły w Słupsku, polecam ich na duże imprezy, na małe lepiej poszukać tańszych alternatyw, niepotrzeba przecież dwóch solistek, czy szpanerskich efektów, żeby dobrze się bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Volare Show ze Słupska IP: *.rene.com.pl 31.03.11, 17:41 Polecam FRESH!!! Dziewczyny bawiły moich gości całą noc, konkursy na poziomie, rozpięty repertuar i co najważniejsze przystępna cena, polecam www.freshslupsk.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Kasi Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.146.201.5.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.06.11, 17:10 Volare to fantastyczna kapelka którą można polecić na swoje weselne party. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miris Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.slupsk.vectranet.pl 11.01.13, 10:22 a ja ten zespół Volare widziałam na balu sylwestrowym w Dianie było rewelacyjnie, dużo dysco polo i dużo zabawy, od nas duży plus, do zobaczenia 7.6. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.cable.ubr01.shef.blueyonder.co.uk 11.09.07, 23:06 Czy ktos slyszal o zespole STM, szukam infa o nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Zespol muzyczny na wesele IP: 195.72.131.* 08.10.07, 11:25 Moze Amados ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.pool.mediaWays.net 08.10.07, 22:58 Czy zna ktos jakis fajny zespol na wesele nie drogi,ale fajny,zeby goscie sie dobrze bawili prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panna młoda Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 09:32 SMOKI BAND Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 09:40 też ich znam! i podpisuje sie pod opinią!!!! Grają 100% na żywo! i to jest to! A nie jakaś sciema z automatu kompa czy mp3! mają ciekawy skład- saksofon, gitara solowa, gitara basowa, perkusja klawisze POLECAM.....po swoim weselu mamy naprawdę miłe wspomnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zespol muzyczny na wesele IP: 217.153.220.* 16.10.07, 10:14 Ja polecam zespół "Smoki Band", grał na moim weselu niedawno, goście byli baaardzo zachwyceni. To zespół "z prawdziwego zdarzenia" a nie typu "trąbka i bębenek"...;) Mają swoja stronkę: www.smoki.com.pl Pozdrawiam członków zespołu i dziękuję za wspaniale poprowadzoną zabawę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kRZYSZTOF Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.08, 19:49 Ja polecam zespół ze Słupska MiniMax, młody zespół po studiach muzycznych, świetnie grają dzięki to ich namiar: 503 722 139 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.138.221.87.dynamic.jazztel.es 09.01.11, 10:17 Witam, Kwestia gustu. U mnie rowniez gral zespol ´Smoki Band´ i choc nie byl zly niczym szczegolnym mnie nie zachwycil. Liczylam na duzo bardziej profesjonalne brzmienie, lepszy repertual i zdecydowanie lepsze prowadzenie. Moim zdaniem, muzycznie zupelnie przecietny zespol, raczej ´´do kotleta´´. Ale nie ma co ukrywac, ze w Slupsku nie ma wyboru, bo o ile mi wiadomo to chyba jedyny zespol grajacy na zywo, a to jest to na czym nam zalezalo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszub Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 18:37 heh jeden z nich to mój nauczyciel od informatyki i techniki:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszub Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.11, 18:37 ten z ,,Smoki Band" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona [...] IP: *.rene.com.pl 19.10.07, 20:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAJBA Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.edata.net.pl 20.02.08, 00:37 WITAM! JA MAM ZAREZERWOWANY TEN ZESPÓŁ NA SLUB NA WRZESIEN- I STRASZNIE PRZERAZIŁO MNIE TO CO JEST O NIM TU PISANE... ZASTANAWIAM SIE CZY TEGO NIE ODKRĘCIC...JESLI TO JESZCZE MOZLIWE PO PODPISANIU UMOWY. RATUNKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.rene.com.pl 21.02.08, 16:06 i jaki zespol wybraliscie? juz co niektorzy po weselu? poleccie kogos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.08, 19:33 Byłam na wielu weselach,ale na żadnym nie bawiłam sie tak jak na tym na którym grał zespoł elektron!!!Wszyscy goście sie bawili,pani z zespołu potrafiła zachęcić do tańca,konkursów a do tego jak grali!Wszyscy byli zachwyceni!!!PO PROSTU REWELACJA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.08, 10:44 Ja polecam Pana Romana z dwoma dziewczynami, laski są laureatkami szansy na sukces, naprawdę super grają, gość jest zawodowym muzykiem, wiem że gra w jakieś jezzowym zespole w Słupsku, to nie są tandeciarze którzy nie potrafia niczego zagrać jak nie mają dyskietek. czasami grają jeszcze z saksofonistą chyba Andrzejem Guzińskim, ale lepiej brać bez niego, bo podobno potrafi dać w szyję i wtedy ciężko go znaleźć w dniu wesela. Tel. do Pana Romana 059 8452800 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menka Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.08, 15:39 A ja polecam zespół SILVER BAND ze Słupska - rewelacja.!!!!polecam wszystkim. W zespole są dwaj panowie i jedna kobietka - ślicznie śpiewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Młody Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 20:25 Grali u mnie na początku września. Rewelacja. Dzięki nim moje wesele długo będę pamiętać moi goście. Już myślę o zorganizowaniu rocznicy ślubu w tym samym składzie. Mają swoją stronę internetową www.silverband.republika.pl .Jeszcze raz polecam . PROFESJONALIŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotlet piotr Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.chello.pl 06.07.10, 13:10 hm... u mnie grał Silver Band ale nie ze Słupska tylko ze Szczecina. Tego ze Słupska polecili mi znajomi, ale nie pamiętali kontaktu, więc sami wpisując w wyszukiwarce silver band natknęliśmy się na ten ze Słupska i ze Szczecina. Porównaliśmy sobie oba. Ten ze Słupska to dwóch facetów i kobietka, a ten ze Szczecina to trzech facetów i kobietka. Obie kapele są super. Mieliśmy naprawdę dylemat. Kobietki to szał ciał i szał jeśli chodzi o głosy. Jednak wybraliśmy ten ze Szczecina. Kobietka tam jest bardziej elastyczna wokalnie, zresztą wyszkolony głos po szkole muzycznej, ale też przeważyło to, że grali u nas na wielu instrumentach, (akordeon, saksofon) na błogosławieństwie, poprowadzili nas do kościola i na sale, no i mieliśmy też granie całej liturgii w kościele z przepięknym śpiewem. Ave Maria w wykonaniu kobietki i pana klarnecisty wywoływał ogromne dreszcze nawet na mojej skórze. Moja mama się popłakała. "Było cudnie" to cytat mojej mamy. Jedno co nas zaskoczylo, zdziwilo i po prostu opadła nam szczęka to to, że kobietka z pięknego anielskiego glosu z kościola na sali weselnej przemieniła się wokalnie w super rozrywkową wokalistkę. Lubimy rocka i po prostu jak zaśpiewała kilka rockowych utworów na życzenie to po prostu spadliśmy prawie z krzesła, a tatko żony był w niebo wzięty. Mówił, że żałował , że przed weselem ściął swojego kucyka...hehe.oprócz tego były wszystkie hity weselne, śpiewanie przy stole z akordeonem "kto się urodzil" itp. itp. Jesli chodzi o Silver Band to moge polecić te dwie kapele. Zależy jakie kto ma wymagania. My postawiliśmy na Szczecin ze względu na szerszy wachlarz usług. potwierdze słowa matuli - BYŁO CUDNIE!!!!! pozdrawiam oba Silvery!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzana21.pl Re: Zespol muzyczny na wesele 14.11.10, 15:30 a czy moglbys podac przedzial cenowy za ich uslugi? i jak wyglada sprawa z dojazdem do slupska i okolic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajla Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.11, 10:14 Witajcie. jak to dobrze, że znalazłam dobre opinie na temat zespołu silver Band ze Szczecina na innym forum niż ich strona internetowa, choć tam też sa bardzo pochlebne opinie. Też ich zamówiłam. byłam oczarowana rozmową z wokalistką. nie owijała nic w bawełnę. Prosto z mostu wszystko tłumaczyła. dała mi jeszcze płytę z ich występami na weselach. miło sie ich oglądało ale nie ukrywam, że sie obawiałam jak to wszystko wygląda na żywo. z tego co widzę to wszyscy sa zadowoleni z ich usług. bardzo się z tego cieszę. ktos tu pyta o dojazd do Słupska. My dopłacaliśmy za dojazd dodatkowe 300 zł, ale za wesele z poprawinami dostaliśmy jakis rabat więc nie będę tu pisać najlepiej zadzwonić do nich i zapytać jak sprawa wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.11, 10:29 zespół silver band ze szczecina grał na moim weselu dokładnie w Młynie. super kapela!!!! polecam. byłam nimi oczarowana również!!!!w tym roku będę bawić się jeszcze raz przy tym zespole na weselu kuzyna , ale w Kobylnicy. jak nie zapomnę to napiszę jak tam wypadli. pozdrawiam. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZAJBA Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.edata.net.pl 20.02.08, 00:34 CZESC. CZYTAM WYPOWIEDZI NA TAMAT ZESPOŁU VOLARE I ZASTANAWIAM SIE CZY DOBRZE ZROBIŁAM BIORĄC ICH NA SWÓJ SLUB WE WRZESNIU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przestroga Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 09:43 wolare to POMYŁKA!!!!!!! przestrzegam .......... brońcie sie rekami i nogami..!!!!!!!!!! też zawiedziona ogromnie....!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jos-e25 Re: Zespol muzyczny na wesele 04.03.09, 11:32 absolutnie zle zrobilas! ja zle wspominam ich do dzis. moi znajomi tez tak twierdzą. nie tylko mi taki numer zrobili. ci, ktorzy ich chwala maja moze szczescie ze ich nie oszukali. naprawde zastanow sie jeszcze nad wyborem zespolu, mozesz jeszcze zrezygnowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyt Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 10:28 czym różnią sie zespoły?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.slp.vectranet.pl 14.05.08, 23:25 nie ktore wciskaja kity ze sa lepsze a poniej lipa ja polecam zespol trzyosobowy nr tel 663449310 gral u mnie na weselu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Zespol muzyczny na wesele IP: 80.51.205.* 26.05.08, 22:51 Żeby znaleźć dobry zespół trzeba troszkę poszperać.Ja zanim wybrałem przesłuchałem z 10 kapel i na swoje weselicho wybrałem zespół Fantazja z Ustki i jestem im wdzięczny do końca życia.Daje sobie za nich głowe uciąć - grają świetnie,konkursy robią takie że boki można zrywać.Dwóch chłopaków i dziewczyna + dobrałem na specjalne życzenie saksofon.Szukajcie tego zespołu a nie zawiedziecie się.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 20:23 Byłam w zeszłym roku na weselu w Słupsku i grał zespół MiniMax, bardzo fajny młody zespół trzy osobowy. W zespole gra też saxofon. Polecam bez wątpienia się nikt nie zawiedzie. Jak ktoś chce kontakt do nich to podaje swój email i dam namiar tel. mpaczesna@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.180.wmc.com.pl 19.06.08, 14:37 Jeżeli zespół na wesela... to polecam jedynie młody zespół muzyczny "Antares" ze Słupska. Ostatnio grali na weselu mojej siostry!Wskładzie mieli wokalistke i dwóch kolesi! Jak na Słupskie warunki to są bardzo tani... solidna firma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alice Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 14:15 Zespół Fantazja zmienił nazwę na MAXIME i są naprawdę dobrzy. Polecam jeszcze jeden zespół "Bez Atu" też rewelka, nie mają swojej stronki ale warto ich znaleźć, są z Koszalina ale na naszym terenie też działają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukani Zespol muzyczny MAXIME-nie przyjeżdża na imprezy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.10.09, 17:08 Mieliśmy z nimi umowę i co, nie przyjechali, przysłali podrzędne fajtłapy, rozwalili brakiem swojej obecności całą imprezkę, dalej okazało się jeszcze gorzej, nic do wyegzekwowanie, taka firma nie istnieje, wszystko wielka ściema, szkoda gadać, ostrzegamy wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tADZIU Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.gdynia.mm.pl 19.06.08, 22:45 POLECAM O KONTAKT Z ZESPOłEM VOLARE CANTARE. FAJNIE GRAJą I SPIEWAJą BYłEM NA JEDNYM WESELU GDZIE GRALI. WIDZIAłEM TEż ICH FAJNą STRONE W INTERNECIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.CNet.Gawex.PL 21.06.08, 11:48 Jednym zdaniem. Polecam MiniMax ze Słupska bardzo dobra kapela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasienka159 Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.icpnet.pl 21.06.08, 11:48 hej, znam świetny zespół ze Słupska_miniMax, grali na weselu mojej Przyjaciółki, dlatego moge polecic, bo super prowadza imprezę i nie sa jakimis grajkami, tlyko zawodwcami po szkołach muzycznych:Dpozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.08, 19:06 Ja byłem na weselu gdzie grał taki młody zespół ze Słupska o nazwiew Minimax. Grali bardzo zawodowo no i świetnie bawili gości polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesoły weselnik polecam volare show na wesele i inne balety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.08, 18:14 polecam zespół volare show, całe trio robi dobrą robotę i widać że mają to we krwi, cała sala się bawi, duże tempo zabawy, masa dodatków, a i tak najważniejsze jest prowadzenie, a to najlepiej wychodzi Radziowi, więc grał u mnie na weselu ze swoimi laleczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: polecam volare show na wesele i inne balety IP: *.rene.com.pl 30.09.08, 22:17 "laleczki" nie potrafią śpiewać a gość jest w sobie zakochany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martika24 Re: Nie polecam zespołi muzycznego Volare show IP: 193.189.116.* 20.07.09, 21:00 Mielismy zespół na naszym weselu i byliśmy bardzo niezadowoleni. Nie wywiązali się z warunków umowy - nie było biesiady z akordeonem i głównego lidera zespołu, czyli Pana Radka, bo nie zdążył doojechać. Pozatym dziewczyny śpiewały jakby je kto zarzynał. Nigdy w życiu nie polecilabym ich znajomym na ich wesele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARON Re: Nie polecam zespołi muzycznego Volare show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 21:09 Ja niedawno bawiłem się na weselu na który grał zespół Volare show (byłem światkiem pana młodego) wszystko było w jak najlepszym porządku. Pan Radek bardzo profesjonalnie wykonywał swoje obowiązki. Poza tym, że wykonał warunki umowy to jeszcze spełniał wszystkie dodatkowe prośby. Zarówno para młoda jak i goście świetnie się bawili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Pane Volare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 13:19 to,iż wychwala pan własną firmę pod niebiosa jest zrozumiałe,jednak dlaczego "przechwala" się Pan współpracą z solistka,która śpiewa w innym zespole????!!!!(jej zdjecia i demo na stronie pozostawie bez komentarza...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Panie Volare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 13:24 to,iż wychwala pan własną firmę pod niebiosa jest zrozumiałe,jednak dlaczego "przechwala" się Pan współpracą z solistka,która śpiewa w innym zespole????!!!!(jej zdjecia i demo na stronie pozostawie bez komentarza...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odfajkowani Re: polecam volare show na wesele i inne balety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.10, 14:04 U nas wszystko było bardzo super polecam Odpowiedz Link Zgłoś
niezadowolonypanmlody Re: polecam volare show na wesele i inne balety 08.12.10, 18:11 Bardzo chetnie opisze przebieg mojego wesela na ktorym gralo volare show antyvolare@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciusiek Re: polecam volare show na wesele i inne balety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 23:18 Fajnie bylo, bardzo zywiolowe prowadzenie przez radzia prasowskiego, nie znam ceny za wesele z poprawinami, ale samo kosztowalo chyba 2700zl, tyle zaplacila moja siostra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość123 Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.rene.com.pl 14.09.08, 12:52 Czy może ktoś powiedziec cokolwiek na temat zespołu Krupa Band z Ustki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan młody Artur Polecam zespół maxime !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 23:00 Polecam wszystkim zespół maxime. Niesamowite wrażenia , grają cudownie,weselnicy byli zachwyceni.Konkursy mają niespotykane i świetnie przeprowadzone,wszyscy byli zachwyceni.Zresztą zajrzyjcie na ich stronkę i przekonajcie się sami.Polecam i dziękuję!!! podaję ich stronkę : www.maxime.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutka242 Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.gdynia.mm.pl 02.12.08, 19:23 bardzo polecam ten zespol moj brat mial wesele we wrzesniu i byli super ja mam wesele 6 grudnia w gdyni i przyjada do mnie jestem bardzo zadowolona.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Zespol muzyczny na wesele IP: 138.106.53.* 15.02.10, 12:28 rewelacja grali w mojej rodzinie na wszystkich weselach rewelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.chello.pl 13.10.08, 21:45 Jezeli moge polecic to jedynie zespół muzyczny ze Słupska "ANTARES" dwóch facetów, jedna wokalistka, która naprawde fajnie śpieawa! Wodzirej zespołu prowadzi fajne konkursy oczepinowe:) i gra biesiade przy stołach... posiadają klimatyczne oświetlenie dyskotekowe z wystrzałami konfetti! Na mojej siostry weselu dali rade:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Zespol muzyczny Antares IP: *.chello.pl 14.10.08, 19:13 Jamoge Ci polecic bardzo fajny zespol muzyczny ze Slupska ANTARES ktorzy grali na moim weselu w Mlynie Sluspkim dwa tygodnie temu! Ja trafilam z tym zespolem choc przesluchalismy z moim mezem wiele demo zespolow... NIe bede zachwalac ich z gory sama ich posluchaj... Podaje ich namiar 509-817-545 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skubi_is Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.08, 14:10 Witam! Uważaj bo wiele zespołó to sciema, na stronach podają wyczyszczone nagrania z użyciem wokalizerów a na żywo nie potrafią zaśpiewać. Ale są i super zespoły które są wokalnie nie do pobicia i nie reklamują się w sieci (bo nie muszą). W okolicach darłowa jest świetny zespół, który gra najlepsze imprezy. Tylko nie wiem jak z wolnymi terminami (ja 3 razy zmieniałem datę słubu żeby oni mogli zagrać). Zespół nazywa się "Bez Atu". Tel. do solistki: 606 11 44 96. W zespole są trzy osoby (dziewczyna i dwóch chłopaków). Są młodzi (25 - 31 lat) ale bardzo doświadczeni i mają szeroki repertuar. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Polecam zespol Antares IP: *.chello.pl 30.10.08, 15:01 Witam. Wiem, ze jest dosc trudno znalesc dobry zespol na wesele. Ja juz wybralam zespol muzyczny Antares. Na pewno zagraja u mnie na weselu juz w kwietniu 2009. Slyszalam ich osobiscie na weselu mojej kuzynki. Maja dobry repertuar, wokalistke i dobrego gitarzyste. Ja sie z nimi dogadalam i zagraja u mnie w wiekszym skladzie z perkusja. Z tego co wiem to sa po szkolach muzycznych. Podaje ich numer 509-817-545 mam nadzieje ze nie zawiedziecie sie na nich. Pozdrawiam Iza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polecam zespol Antares IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.08, 22:00 nie chajtaj się w kwietniu!!! nie ma "R" :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda proxima polecam! IP: *.slp.vectranet.pl 07.11.08, 01:35 ]fajny zespół to proxima nr tel 697295849 Odpowiedz Link Zgłoś
turek70 Re: Zespol muzyczny na wesele 07.11.08, 10:59 Ja osobiście polecam Smoki Band, chłopaki graja bez wspomagaczy i do tego chca i lubią się bawić z gośćmi jest gitary, perkusja, saksofon chłopaki zanją się na tym co robią i jeśli mogę cokolwiek od siebie powiedzieć: błem na weselu gdzie oni grali i uwierzcie mi przy stole siedziałem tylko po to żeby coś szybko przekąsić i jakiegoś kielich za zdrowie Pary Młodej wypić, wyszedłem z zabawy weselnej jak skończyli grać a moja partnerka do domu wracała na bosaka:) Więcej nie będę ich reklamował:) chłopaki są super i do siebie na wesele sam ich poprosze nie ważne ile będą chcieli:) SERIO!! Podaje namiary: adres managera apraszczak@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi proxima polecam! IP: *.slp.vectranet.pl 16.11.08, 01:10 fajnie graja polecam tel 697295849 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medium polecam Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.slp.vectranet.pl 24.11.08, 14:59 P Halinka jest nieoceniona potrafi doskonale dostosowac sie do gosci. Zagrala u mnie i potem jeszcze na kilku weselch moich znajomych, bo wszystkim przypadla do gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medium polecam Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.slp.vectranet.pl 24.11.08, 15:00 zespol MEDIUM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.slp.vectranet.pl 01.12.08, 02:10 polecam zespół muzyczny proxima !fajnie grali na moim weselu podobala sie wszystkim muzykam oraz konkursy krore prowadzili tel do nich 697295849 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betina_aa Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.pools.arcor-ip.net 26.03.13, 19:44 Czy ktoś wie może ile biorą smoki band za wesele?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.180.wmc.com.pl 03.12.08, 22:48 Polecam zespoł Antares, ktory widzialam dwa tygodnie temu na weselu u mojej siostry. U mnie tez beda grali... juz za pół roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin9777 Re: Zespol muzyczny na wesele 13.01.09, 21:20 Szukam zespołu i zastanawiam sie poważnie nad Maxime? czy ktoś może coś napisać na ten temat jak faktycznie grają, jak zabawiają gości, oczepiny itd Troszke nie wierze utworkom demo więc wole opinie od osób które widziały, słyszały .... proszę o pomoc w końcu wesele jest tylko raz :-) meil: marcin9777@wp.pl lub tutaj na tym forum > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek Re: Zespol muzyczny na wesele IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.05.09, 01:37 Jeżeli Maxime mają wolny termin to długo się nie zastanawiaj tylko rezerwuj. To bardzo dobry zespół. Świetnie grają i do rana bawią gości .Pozlecam zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Maxime Super zespół muzyczny na wesele IP: *.ustka.vectranet.pl 14.08.12, 14:33 Maxime ? jak mają wolny termin to nawet się nie zastanawiaj . Muzyka świetna , konkursy pierwsza klasa. No i cztery osoby w zespole co dla mnie bardzo ważne - jest perkusja , saksofon wszyscy śpiewają i bawią gości. Super zespół !!! Polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.T.Jasinscy Zspol muzyczny Antares IP: *.chello.pl 16.01.09, 21:48 Witam.Jestesmy tuz po naszym weselu ktore odbylo sie w miniony weekend w Slupsku. Zamowlismy zespol Antares i jestesmy bardzo z nich zadowoleni gdyz spelnili nasze oczekiwania co do granej muzyki, konkursow, prowadzenia calej imprezy weselne!Byl to trafny wybór. Polecamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muniek Polecam Maxime IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 06:11 Byłem na weselu z zespołem MAXIME - zapewniam , że to zespół z najwyższej półki.Rzadko się spotyka taką kapelę , która gra tak fantastycznie. Polecam każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz. zespół Maxime z Ustki opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 19:25 Pytacie o opinie zespołu Maxime ??? Powiem Wam tylko tyle , że wszystkie terminy na 2009 rok mają zajęte - także wynajęcie ich na wesele graniczy z cudem. Trzeba ich rezerwować na 2010 albo 2011 może wtedy wam się poszczęści.Pozdrawiam weselników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Zespół Maxime z Ustki jest świetny !!!! IP: *.gprs.plus.pl 19.01.09, 23:48 Faktycznie Zespół Maxime z Ustki jest już praktycznie nieosiągalny w 2009 roku , wszystko mają pozajmowane ale nie ma się co dziwić są najlepsi , przewyższają inne nasze lokalne zespoły o kilka klas. Ale ja muszę Wam się pochwalić , że znalazłem rozwiązanie.Przełożyłem wesele z soboty na piątek i mam Maxime !!! Warto to zrobić ponieważ zespół jest na weselu najważniejszy a Maxime gwarantuje świetne wesele !!! Dodatkowym plusem piątkowego wesela jest tańsza sala i godzina w kościele do wyboru.Tak więc myślcie drodzy weselnicy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna młoda Re: Zespół Maxime z Ustki jest świetny !!!! IP: *.slp.vectranet.pl 20.01.09, 00:28 moze i pomysł dobry ale goście moga nie dojechać w piątek bo bedą mieli wymówke ze do pracy muszą isc a nie którzy nawet pracuja w sobotę i wtedy imprezka nie wypali bo musieli by sie zwolnic dwa dni a jak by nawet przyjechali to beda sie wczesniej zrywac bo nie którzy beda musieli pracowac w sobote.takie smutne czasy! Odpowiedz Link Zgłoś
suzzie77 A ja polecam ERATO z Karlina! 20.08.10, 17:09 A ja polecam ERATO z Karlina! 3 młode osoby 2+1 Lepszej kapeli nie widziałam, goście byli zachwyceni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Wybór zespołu !!! WAŻNE !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 15:51 Słuchajcie !!!! Zespół to rzecz gustu. Niektórzy lubią Dode inni mandaryne dlatego kierujcie się własnym uchem. Jedni będą bardziej zadowoleni z Maxime inni z Mini max a jeszcze innym podobał się będzie amados. Dlatego piszcie na forum swoje spostrzeżenia ale wybierzcie sami - przecież nie ma problemu spotkać się z kilkoma i wybrać tą , która zrobi najlepsze wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
suzzie77 Re: zespół Maxime z Ustki opinie 20.08.10, 15:59 A ja polecam ERATO z Karlina bo są najlepsi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosccc sluchacz Re: Polecam Maxime IP: *.panorama-morska.pl 13.09.11, 18:58 po 1 zespol nie gra a odtwarza, wiadomo takie czasy ze korzysta sie z podkladow, po 2 nawet nie spiewaja bo maja plybacki a po 3 to ta wokalistka nie potrafi spiewac, nawet plabacki sa do d...y. Odpowiedz Link Zgłoś
coco-nut Re: Zspol muzyczny Antares 14.06.12, 14:13 Ja także jestem po weselu na ktorym oni i grali u kumpeli... i powiem szczerze ze haryzmy w nich zadnej...:( nie potrafili zabawić gości... nie zagrali za stołami ani razu i gdyby nie goscie ktorzy sami zaczeli spiewac przyspiewki to z nudow bysmy tam pousypiali... Nasuwa mi sie taka mysl ze przy takim repertuarze jaki proponuja na stronie to wybrali kawalki jak "do kotleta":( rozumiem ze wesele nie bylo dosc pokazne ale to nie znaczy ze nie trzeba sie postarac... w koncu robia sobie takimi graniami reklame... ktora idzie poczta pantoflowa... ja osobiscie nie polecam ich... jestem zawiedziona jak mona tak zwalic sprawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Zspol muzyczny Antares IP: *.205.94.76.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.09.12, 11:35 Witam 08.09.2012r odbyło sie moje wesele w Słupsku i chcę gorąco polecić zespół muzyczny Antares w 100%,są rewelacyjnym zespołem muzycznym pod względem wykonania utworów jak również prowadzenia konkursów. Zespół robi krótkie przerwy i co ważne nie pije-). Odpowiedz Link Zgłoś