Dodaj do ulubionych

Nowe restauracje w Słupsku

IP: *.wmc.com.pl 11.09.03, 17:43
Dla miłośników dobrego jedzenia-z tego co słyszałam,w Słupsku mają powstać
trzy restauracje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Drzewiec Re: Nowe restauracje w Słupsku IP: 195.136.72.* 13.09.03, 10:14
      Zapewne będą bardzo drogie. Jednak ma być w zamku
      • Gość: nataliaa_ Re: Nowe restauracje w Słupsku IP: 82.160.11.* 21.09.03, 18:25
        Akurat nie pisałam o tej w zamku, a z tych 3 to wiem,że jedna będzie miała
        przystępne ceny.
        • Gość: All_Delate Re: Nowe restauracje w Słupsku IP: *.proxyplus.cz / 195.205.198.* 01.10.03, 08:42
          A możesz coś więcej powiedzieć na ten temat?
        • Gość: All_Delate Re: Nowe restauracje w Słupsku IP: *.proxyplus.cz / 195.205.198.* 01.10.03, 08:44
          a'propos może niekoniecznie restauracji, a lokali; jak Wam się podoba wystrój
          INTRYGI (lokal na ulicy Kozietulskiego + dla niewtajemniczonych+ ;) )?
          • Gość: kazik Re: Nowe restauracje w Słupsku IP: *.proxy.aol.com 05.10.03, 00:44
            na ceny nie patrzmy.najwazniejsza jest zawsze,i to od poczatku swiata,jakosc.
            jezeli robia na poziomie mam i zon,to juz dobrze.i jeszcze jedno,
            pij malo-pij dobro.rowniez to sie odnosi do jedzenia.a wiec nie ucierpimy na
            cenach.
            ja osobiscie przepadam za lokalami wylacznie rybnymi.super obiady,a
            najlepsze to,z sandacza i z jesiotra.smacznego.
            • Gość: nataliaa_ Re: Nowe restauracje w Słupsku IP: *.wmc.com.pl 06.10.03, 18:27
              Nic nie mogę napisać na razie.A gdzie jest ta Intryga?I co to za ulica?
              Pozdrawiam.
              • Gość: nataliaa_ Re: Nowe restauracje w Słupsku IP: *.wmc.com.pl 15.10.03, 18:05
                Jeżeli dobrze mi się wydaje,to na Wileńskiej będzie jakaś restauracja(za
                jubilerem na Wojska Polskiego).
              • Gość: All_Delate Re: Nowe restauracje w Słupsku IP: *.proxyplus.cz / 10.6.2.* 17.10.03, 14:09
                Ul. Kozietulskiego, to przy Westerplatte
                • Gość: DJ Myszka Re: Nowe restauracje w Słupsku IP: 195.136.72.* 17.10.03, 22:09
                  Co to jest jakieś białe niedźwiedzie tam mieszkają. Knajpy w restauracje
                  powinny być w centrum. Ja mieszkam na Andersa to centrum OS. Niepodległości,
                  gdzie mieszka 30 tys. ludzi. Tu nic nie ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka