gumabalonowa 31.08.06, 21:48 Czy ktoś płci żenskiej z Pruszcza lub okolic miałby ochotę pochodzić z kijkami? Chcę spróbowac a samej mi się nie uśmiecha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gumabalonowa Re: nordic walking 01.09.06, 18:46 Sama jeszcze dokładnie nie wiem W poniedziałek idę na jedne zajęcia by się poduczyć chodzenia w taki sposób.Oto link, gdzie jest to opisane: nordicwalking.aktivpro.pl/co_to_jest.php Odpowiedz Link
dankazaba Re: nordic walking 01.09.06, 20:00 przyznam szczerze że nie jest to głupie /chociaż śmiesznie wygląda/przynajmniej jest możliwość ruszenia się w teren /a tego u nas nie brakuje/. a zazwyczaj siedzimy w domach i obrastamy w tłuszczyk... ale w pruszczu to chyba nie ma żadnego takiego koła?? raczej w gdańsku? Odpowiedz Link
gumabalonowa Re: nordic walking 01.09.06, 21:04 Jasne, że w Pruszczu nie ma.. Ale wystarczy tylko raz iść na zajęcia indywidualne, by się tego nauczyć (podobno) i potem można sobie samemu chodzić. Można by chyba także sobie grupkę stworzyć, w końcu to nie zabronioneJa w sadełko już dawno obrosłam Odpowiedz Link
dankazaba Re: nordic walking 01.09.06, 22:16 tylko że jak sama wyjdziesz na ulicę z takimi kijkami to będziesz nie lada zjawiskiem - takie spacery sa jeszcze u nas niezbyt popularne- wygląda to dziwnie. natomiast gdyby miała być grupka takich spacerowiczek to byłabym za. a nie myślałaś żeby pochodzić na ćwiczenia fitness?? /spokojniejsze na początek/. Odpowiedz Link
gumabalonowa Re: nordic walking 07.09.06, 19:09 Zdecydowanie wolę ruch spokojny na świeżym powietrzu Byłam na lekcji i podobało mi się, tyle że Oliwa to jednak za daleko, by jeżdzić regularnie. Poza tym ja chciałabym nie chodzić jednak po zatłoczonych chodnikach, a raczej w bardziej odludnych miejscach Odpowiedz Link