Dodaj do ulubionych

nordic walking

31.08.06, 21:48
Czy ktoś płci żenskiej z Pruszcza lub okolic miałby ochotę pochodzić z
kijkami? Chcę spróbowac a samej mi się nie uśmiecha smile
Obserwuj wątek
    • dankazaba Re: nordic walking 01.09.06, 08:14
      jakie kijki - jakieś szczegóły??
      • gumabalonowa Re: nordic walking 01.09.06, 18:46
        Sama jeszcze dokładnie nie wiemsmile W poniedziałek idę na jedne zajęcia by się
        poduczyć chodzenia w taki sposób.Oto link, gdzie jest to opisane:
        nordicwalking.aktivpro.pl/co_to_jest.php
        • dankazaba Re: nordic walking 01.09.06, 20:00
          przyznam szczerze że nie jest to głupie /chociaż śmiesznie wygląda/przynajmniej
          jest możliwość ruszenia się w teren /a tego u nas nie brakuje/. a zazwyczaj
          siedzimy w domach i obrastamy w tłuszczyk... ale w pruszczu to chyba nie ma
          żadnego takiego koła?? raczej w gdańsku?
          • gumabalonowa Re: nordic walking 01.09.06, 21:04
            Jasne, że w Pruszczu nie ma.. Ale wystarczy tylko raz iść na zajęcia
            indywidualne, by się tego nauczyć (podobno) i potem można sobie samemu chodzić.
            Można by chyba także sobie grupkę stworzyć, w końcu to nie zabronionesmileJa w
            sadełko już dawno obrosłamsmile
            • dankazaba Re: nordic walking 01.09.06, 22:16
              tylko że jak sama wyjdziesz na ulicę z takimi kijkami to będziesz nie lada
              zjawiskiem - takie spacery sa jeszcze u nas niezbyt popularne- wygląda to
              dziwnie. natomiast gdyby miała być grupka takich spacerowiczek to byłabym za.
              a nie myślałaś żeby pochodzić na ćwiczenia fitness?? /spokojniejsze na
              początek/.
              • gumabalonowa Re: nordic walking 07.09.06, 19:09
                Zdecydowanie wolę ruch spokojny na świeżym powietrzusmile Byłam na lekcji i
                podobało mi się, tyle że Oliwa to jednak za daleko, by jeżdzić regularnie. Poza
                tym ja chciałabym nie chodzić jednak po zatłoczonych chodnikach, a raczej w
                bardziej odludnych miejscachsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka