Gość: Pati IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.08.01, 17:17 Kto jechal juz najnowszym zakupem slupskiego MZK? Chodzi mi o Neoplana! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Damian Re: Neoplan 10-ka! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 11:17 Tak, ja tez juz nim jechalem! Kurcze to juz prawie takie autko jakimi sie jezdzi do Wielkiej Brytanii! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Neoplan 10-ka! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.08.01, 16:22 No to juz jest jakas konkurencja dla Dany i Rami. Nareszcie. Sam widzialem jak dzieciaki przepuszczaly autobusy zeby wsiasc dokladnie do tego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosiek Re: Neoplan 10-ka! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 06.08.01, 16:09 Mam pytanie, czy ten nowoczesny Neoplanik ma tez w zwiazku z tym kibelek? Z zewnatrz prezentuje sie rzeczywiscie spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Billi Re: Neoplan 10-ka! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 22:16 No tak, musze powiedziec ze jest autobusik super. Powinni go jednak bardziej oznaczyc, bo ludzie na przystankach sa jak na razie zdezorientowani czy to prywatna czy miejska linia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Neoplan 10-ka! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 13:22 a podobaja sie Wam Neoplany? Mi nie za bardzo. Sa niskie i wydaja sie byc malo ruchliwe. Jedyne na plus to kolorek (podoba mi sie polaczenie zoltego z niebieskim - tak jak podoba mi sie Ukrainska flaga). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Neoplan 10-ka! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 01:46 Jeden z nowych Solarisów ma juz z tyłu ścięte (nie wiem czym - żyletka)? gume w drzwiach i teraz bardzo wieje. Jakbym zlapala takiego gowniarza to bym chyba mu nalala. Przesada zeby niszczyc nowiutkie autobusy. Wkurzylo mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś