Gość: Pati IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 20:22 Czy jest ktos wsrod Was kto cos ciekawego kolekcjonowal lub kolekcjonuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sabat Re: Wasze kolekcje IP: 10.10.41.* 14.01.02, 20:56 Ja kolekcjonuję miłosne podboje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murzyn Re: Wasze kolekcje IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 21:02 ja kiedys zbieralem znaczki, a teraz podstawki po piwach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Wasze kolekcje IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 22:48 Ja jak dobrze wiesz Pati zbieram kartki pocztowe (ale tylko te co mi ktos przysle). Ty sie pochwal lepiej swoja kolekcja. (Bo jak nie to ja tu napisze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Wasze kolekcje IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 06:37 Kiedys zbieralam fiolki po perfumach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re:Do Pixi i Pati IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 17:48 Pati to co z tą Twoją kolekcją? Pixi:jakbym znała adresik,to fajną kartkę bym Ci wysłała na pewno. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re:Do Pixi i Pati IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 22:09 Nie ma sprawy! :-) (to do Natalii). Jak sie spotkamy kiedys na czacie, podam Ci adresik i zadebiutujesz u mnie kartka! Jestem bardzo ciekawa jaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re:Do Pixi i Pati IP: *.buffalolib.org 17.01.02, 20:51 Pixi, a kiedy i gdzie jestes na czacie? Ja rowniez moge podeslac ciekawa kartke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Wasze kolekcje IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 18:24 Kiedys zbieralem karty magnetyczne, ktore niedawno przekazalem kumplowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Co kolekcjonuje Pati? IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 17:50 Dowiem się w końcu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Wasze kolekcje IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 21:38 To ja za nia powiem. Kolekcjonuje bilety autobusowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Wasze kolekcje IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 21:39 Pixi a miesięczne czy jednorazowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Wasze kolekcje IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 21:44 Moj wujek zbieral tez kiedys bilety. Trzymal je w szufladach i nikomu nie pzwolil ich nawet przestawic. To byly bilety kolejki miejskiej w Gdansku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Wasze kolekcje IP: *.buffalolib.org 17.01.02, 21:48 Mialem swego czasu sporo biletow, ze wszystkich miast po ktorych podrozowalem. Zebralo sie tego chyba z 20 roznych miast. Takie smieszne jak Sanok czy Nowy Dwor Gdanski, ale rowniez Berlin, Frankfurt a nawet Nowy Jork. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Wasze kolekcje IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 21:49 Jeszcze nie zabrałem głosu we właściwej dyskusji więc teraz to zrobie. Ja kolekcjonuję muzykę i filmy na płytach CD. Odpowiedz Link Zgłoś