Dodaj do ulubionych

Wstretny szef

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 17:25
Macie moze rade na wstretnego szefa ktory jak tylko moze poniza pracownikow?
Obserwuj wątek
    • Gość: Sabat Re: Wstretny szef IP: 10.10.41.* 15.01.02, 17:36
      Zmienic szefa, ewentulanie zlecenie zabójstwa
      • Gość: Damian Re: Wstretny szef IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 17:45
        Nie daj sobie w kasze dmuchac. Lepiej zmienic szefa niz siedziec bezczynnie i
        dawac sie upokarzac.
    • Gość: Loona Re: Wstretny szef IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 17:48
      A nie wiesz ze o prace trudno?
      • Gość: Damian Re: Wstretny szef IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 18:16
        Nie mozesz Loona (jesli jest naprawde zle) pozwolic na sobie wyladowywac
        chamstwo. O prace ciezko ale o zdrowie tez.
    • Gość: Beki Re: Wstretny szef IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 18:08
      Moim zdaniem musisz stulic uszy bo strata pracy to straszna perspektywa. Jak
      masz psychopate, to musisz sobie wmowic ze to tylko w pracy, a potem czekaja
      Cie mile chwile w domu. Wez na przeczekanie.
      • Gość: Sabat Re: Wstretny szef IP: 10.10.41.* 15.01.02, 18:23
        Pzostaje zabójstwo, alebo chociaż wlac mu w ciemnej ulicy. Ja to mogę załatwić
    • Gość: Beki Re: Wstretny szef IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 18:46
      Kiedys w jakiejs gazecie wyczytalam, ze jak ma sie debilnego szefa to podczas
      rozmowy z nim najlepiej wyobrazic sobie go w domowych piekleszach, w
      wyciagnietym dresie, przydeptanych kapciach lub kalesonach. Podobno efekt
      polepszenia nastroju gwarantowany.
    • Gość: Pamela Re: Wstretny szef IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 19:55
      A Sabat mozna Cie wynajac do "zalatwienia spraw" rowniez na innych osobach? :-)
      • Gość: Sabat Re: Wstretny szef IP: 10.10.41.* 15.01.02, 20:02
        Przykro mi ja tylko załatwiam beznadziejnych szefów.
        Ale powiedz o co chodzi - służe kontaktami
        • Gość: Pamela Re: Wstretny szef IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 20:06
          Czy beznadziejnego kolege z pracy tez mozna przytemperowac? Kto wykonuje tego
          rodzaju uslugi (chodzi o wykorzenienie z niego niezdrowej rywalizacji).
          • Gość: Sabat Re: Wstretny szef IP: 10.10.41.* 15.01.02, 20:12
            E tu mnie Pam zaskoczyłaś. takie prościzny powinnaś sama załatwiać.
            Można mu umilić życie na mnóstwo sposobów. Zacząć od małych dygresji wśród
            kolezanek na temat jego walorów jako mężczyzny, Potem małe dosypanko do kawy,
            aby trzy dni nie mógł się pojawić w robocie. Można wymyslać i wymyślać.
            Jak bym może i buźke mu poprawił ale na odległość wyczuwam, że nawet nie ma
            czym sobie brudzić rąk.

AH. ALe ze mnie Bad Boy
    • Gość: Damian Re: Wstretny szef IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 15.01.02, 22:15
      Tak pozno, a tu jeszcze ruch?
      Mialem kiedys takiego szefa bydlaka, ale okazalo sie ze jak sie na niego
      odwarknie to on tuli uszy.
    • Gość: Beki Re: Wstretny szef IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 00:21
      Moze w innych miastach ludzie sa bardziej odwazni, amoze to moje srodowisko
      jest tak bojazliwe, ale powiem Wam ze ja do mojego szefa przyjmuje
      postawe "jestem od Ciebie glupsza".
      • Gość: Sabat Re: Wstretny szef IP: *.gdan.gazeta.pl 16.01.02, 15:03
        Słuchaj Loona, podaj do publicznej wiadomości nawisko i imię tego facecika co
        poniża pracowników, aby było wiadomo kogo się strzec.
        Nic nie tracisz i tak jesteś anonimowa, a zobaczysz że ci ulży.
      • Gość: Sabat Re: Wstretny szef IP: *.gdan.gazeta.pl 16.01.02, 15:04
        Gość portalu: Beki napisał(a):

> Moze w innych miastach ludzie sa bardziej odwazni, amoze to moje srodowisko
        > jest tak bojazliwe, ale powiem Wam ze ja do mojego szefa przyjmuje
        > postawe "jestem od Ciebie glupsza".

beki idę o zakład, że pracujesz w szkole

• Gość: Jasio Re: Wstretny szef IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 17:30
          a ja jeszcze nie mam szefa i jestem happy czlowieczek!
        • Gość: Beki Re: Wstretny szef IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 18:33
          Pudlo Sabat! W szkole pracowalam tylko rok. Teraz robie u prywaciarza.
    • Gość: Damian Re: Wstretny szef IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 18:02
      A moze ktos napisze czy ma fajnego szefa? Jest jeszcze taki ktos?
      • Gość: andy_sz Re: Wstretny szef IP: *.pubsites.buffalo.edu 16.01.02, 19:36
        Ja kiedys dorabialem przy remoncie poddasza i mialem fajnego szefa, dzien
        zaczynalem od skoczenia do sklepu po piwo. Potem zaczynalismy robote i tak
        gdzies do poludnia. Wtedy szef mowil ze jest przerwa na lancz i wysylal mnie do
        sklepu po piwo. Potem juz pod koniec dnia mielismy druga przerwe i szef mowil
        ze dzien sie konczy i wysylal mnie do sklepu zgadnijcie po co... po piwo :-) No
        ale to byla tylko robota sezonowa
        • Gość: Sabat Re: Wstretny szef IP: *.gdan.gazeta.pl 16.01.02, 19:40
          Są jeszcze porządni ludzie na świecie. Takiego szefa każdy może pozazdrościć. I
          Zapewne jeszcze robota była wykonana solidnie i terminowo
          • Gość: andy_sz Re: Wstretny szef IP: *.buffalolib.org 17.01.02, 21:12
            Jasne Sabat, wszystko elegancko i na czas. Tobie jako szefowi rowniez polecam
            takie metody. Co prawda nie gwarantuje sukcesu w wykonaniu planu na czas, ale
            integracja pracownikow murowana :-)
    • Gość: Sabat Re: Wstretny szef IP: *.gdan.gazeta.pl 16.01.02, 18:13
      HE HE Ja jestem zarabistym szefem. Zawsze wysłucham drugiej strony, potrafię
      przyznać się do błędu, najbardziej cenię inicjatywę, nie boję się, a cieszę jak
      ktoś jest nawet w czymś lepszy ode mnie, znaczy lubię pracować z zawodowcami
      (niestety ich brakuje)
      Wyrzuciłem w życiu tylko dwie osoby, ale za brak porozumienie nie ze mną tylko
      z kolegami (coś takiego o kim wspomina Pamela). Psuli mi atmosferę
      • Gość: Nataliaa Re: Wstretny szef IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 18:26
        Sabat,a mi atmosferę w pracy psują szefowie.Może ich wyrzucisz? :)
        Ja mam do czynienia z wieloma szefami różnych firm i wielu z nich..to
        takie "buraki" (jak ich Sabat nazwał) .
    • Gość: Pixi Re: Wstretny szef IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 16.01.02, 21:02
      Ojej, tyle postow i zaden moj?! Co to jest? :-)

OK, Loona, wierze ze masz takiego puzona. Tez kiedys takiego mialam. Msciwy,
      zadufany w sobie egocentryk. Moja rada jest taka ze najpierw trzeba sobie
      postawic pytanie czy aby na pewno to ja nie jestem w jakis sposob winna tego ze
      on ma do mnie taki stosunek a nie inny. Jak test w tej sprawie wypadnie na
      Twoja korzysc to z czystym sumieniem rozpocznij kampanie pod tytulem "w obronie
      godnosci Loony". Nie mowie zebys pyskowala czy cos takiego ale zebys nie dawala
      na siebie krzyczec, i abys nie bala sie mowic co jest dla Ciebie zrozumiale, a
      co nie. W miedzyczasie szukaj nowej pracy. Pamietaj jednak zeby nie zrobic
      glupstwa i nie zareagowac "na zlosc sobie odmroze sobie uszy". Nie odchodz sama
      z pracy nie majac niz w zanadrzu. To juz lepiej sie stawiac zeby Cie w koncu
      wywalil. (w kazdym razie nie dawaj sie i staraj sie oddzielic haslo szef od
      samej przyjemnosci pracy).
    • Gość: Loona Re: Wstretny szef IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 11:12
      Dziekuje wszystkim za dobre chceci i rady. Juz samo przez to czulam sie lepiej.
      Jutro i pojutrze tego maniaka nie ma wiec bede szla w normalnym nastroju do
      pracy.
    • Gość: Loona Re: Wstretny szef IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:55
      Dzisiaj ten moj dupek odjezdzal samochodem z parkingu, a ja mialam mu jeszcze
      cos powiedziec. Zapukalam w szybe, on otworzyl drzwi i jednoczesnie wlaczyl
      wycieraczki. Sterta sniegu wleciala mu do srodka samochodu i do przegrodki przy
      drzwiach. Oczywiscie sie wsciekl i zamknal drzwi przed moim nosem przekjlinajac
      siarczyscie w srodku (myslal ze nie slychac z zewnatrz). No ale ja mialam
      wewnetrzny ubaw! :-)
    • Gość: Pixi Re: Wstretny szef IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 23:10
      Bravo!!! Mam nadzieje jednak ze go za to nie przeprosilas.
    • Gość: Pamela Re: Wstretny szef IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 26.01.02, 12:08
      Czytajac kolejna historie o Twoimszefie dochodze do wniosku ze jest to cham i
      trudno bedzie sie wyzwolic z jego wplywu. Moja rada: zacznij zapisywac
      wszystkie rzeczy ktore Twoim zdaniem w jakis sposob Ciebie ponizyly. Zapisuj
      kto byl swiadkiem i szukaj w miedzyczasie innej pracy. W razie czego bierzesz
      kajecik i idziesz do PIP-u. Tam tylko czekaja na takie zgloszenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka