faim 20.01.09, 19:28 Kochani! Proszę o pilną pomoc. Pediatra kieruje moje 3 letnie dziecko do szpitala żeby zoperować stulejkę a ja słyszałam że to można załatwić inaczej.Czy ktoś miał już doświadczenia z chirurgami dziecięcymi? Proszę o radę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nina Re: chirurg dziecięcy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 18:21 Poczytaj na stronie stulejka.com. Piszą tam też o Słupsku - wątek na stronie www.stulejka.com/phpBB/viewtopic.php?t=5200. Korzystałam, mam podobne zdanie, jestem zadowolona z pomocy opisywanego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
faim Re: chirurg dziecięcy? 24.01.09, 17:09 Dzięki. Ciekawe czy doktor jeszcze gdzieś przyjmuje? Kiedyś byłam w tej poradni przy okazji przepukliny pępkowej. Horror! Prawie 2 godziny stania w kolejce a wizyta 5 minut, choć merytorycznie bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: chirurg dziecięcy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.09, 19:11 Doktor Przybyliński przyjmował kiedyś na Starym Rynku, nie wiem czy to jeszcze aktualne. Kiedyś miałam podobny problem z zapaleniem napletka u syna, nie było trudności z umówieniem się awaryjnie na oddziale,ku mojemu zdziwieniu bez gratyfikacji. Również polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: chirurg dziecięcy? IP: *.dc.net.pl 10.02.09, 10:51 Miałam ten sam kłopot, syn jest już po kilkutygodniowej kuracji maściowej (Kuterid,neomycyna) i oczyszczeniu napletka z jakichś złogów. Był leczony "państwowo" na Kopernika, rzeczywiście do dra Przybylińskiego są spore kolejki ale wg mnie warto, uniknęliśmy zabiegu.W sumie 3 wizyty. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: chirurg dziecięcy? IP: 176.118.141.* 09.04.17, 11:00 gabinet na Starym Rynku już nieaktualny, czy ktoś wie gdzie aktualnie przyjmuje dr Przybyliński? Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: chirurg dziecięcy? 04.06.17, 01:29 może po prostu na oddział zadzwonić, pracuje tam, więc personel pewnie wie gdzie gabinet przeniesiono Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: chirurg dziecięcy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 09:16 chyba nie w słupsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: chirurg dziecięcy? IP: *.dc.net.pl 15.04.09, 18:55 A to nie do urologa? Odpowiedz Link Zgłoś
foxi-em Re: chirurg dziecięcy? 15.04.09, 22:39 W Słupsku najlepszy jest dr Przybyliński i dr Barlik. Obaj kompetentni, Barlik jak zakłada szwy to po 2-3 latach ledwo można bliznę znaleść, taki jest dokładny i cierpliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: chirurg dziecięcy? IP: *.dc.net.pl 30.04.09, 14:56 Przesadzacie, maści wypisze wam każdy pediatra, chirurg do tego nie jest potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: chirurg dziecięcy? IP: *.slupsk.vectranet.pl 30.04.09, 23:19 nie znam zadnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: chirurg dziecięcy? IP: *.dc.net.pl 01.05.09, 07:13 Musi chłopaki mają słaby PR ;-) Odpowiedz Link Zgłoś