Gość: Agrest IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 21:43 Musialem to tu napisac. Jestem zaszokowany tym co uslyszalem o handlu w szpitalach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SOS Re: Handel skórami IP: *.gdan.gazeta.pl 23.01.02, 22:05 Chyba przeczytałeś w Gazecie Wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murzyn Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 22:10 Wydaje mi sie ze niekoniecznie. Mogl to uslyszec gdziekolwiek dzisiaj. Przeciez to temat numer jeden w Polsce na dzien dzisiejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOS Re: Handel skórami IP: *.gdan.gazeta.pl 23.01.02, 22:14 Temat wywołny dzisiaj rano szokującym artykułem łódzkich dziennikarzy GW Tomasza Patory i Michała Stelmasiak pt ”Łowcy skóry”. Ci ludzie przeprowadzili półroczne dziennikarskie śledztwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 23:23 Slyszalem juz o tym w kawie czy herbacie. Tam przedstawiano artykuly dnia. Ale o tym mozna bylo uslyszec gdziekolwiek dzisiaj. Temat podjely wszystkie media. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 15:30 jestes zaszokowany? przeciez w slupsku takie sytuacje tez maja miejsce. jeszcze to nie dotknelo twojej rodziny? jest taka firma ktora placi za informacje i to grube pieniadze. coz, jej wlasciciele maja dobre uklady bo maja swoje biura na terenie szpitala a do niedawna zajmowali sie kostnica na ulicy kopernika. nalezy do nich tez wiele cmentarzy w poblizu slupska. zgadnij co to za firma :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 18:26 Dzisiaj sobie szedlem z kumpela i tak sobie gadalismy o tym. Ona stwierdzila ze niedlugo bedzie tak ze beda przeprowadzane lapanki. Ktos pyta sie o droge z samochodu, wchodzisz i juz Cie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PioN Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 12:16 No to jak, zakładamy taki interes? Ludzi ci u nas dostatek, będzie luźniej na chodnikach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 17:23 To bylo malo smieszne. Ja bym takich ludzi normalnie rozerwala. To zwierzeta w ludzkich skorach. Wczoraj ogladalam pod napieciem i nie moglam w to uwierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Handel skórami IP: *.pubsites.buffalo.edu 25.01.02, 18:53 Na razie jeszcze nic nie jest na 100% pewne, tzn. chodzi mi o to celowe usmiercanie. Proceder informowania o zgonie jest juz od lat znany, ale nie mowiono o nim glosno. Wezcie poprawke na dziennikarzy i na sensacje jakie zawsze wesza, nie sluchajcie wszystkiego o czym mowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:36 Jak dobrze ze sa juz aresztowania. Mysle sobie ze teraz niejeden sanitariuszowski zabojca trzesie w domu portkami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 23:55 proponuje aby zaklady pogrzebowe zlikwidowac z terenu szpitali. niech szpitale przestana w koncu dzierzawic pomieszczenia tym firmom. chodzi mi glownie o zaklad pogrzebowy "kalla" ktorego pracownicy gdyby mogli to czekaliby na klientow juz przy stolach operacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 00:41 Ja nie lubie rozmawiac o takich rzeczach... Marcin, odwiedzaj nas czesciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 17:51 wlasnie z kalla rozwiazali umowe o dzierzawe budynkow na terenie szpitala przy obroncow wybrzeza :))) lepiej pozno niz wcale :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 17:56 Ale oni maja jeszcze budynek na Kopernika (na przeciwko jednego ze szpitali) i tam procesuja sie z mieszkancami tej kamienicy o to ze nie pozwalaja im korzystac z podworkowego parkingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 17:18 ale chodzi ci o firme "kalla"? jesli tak to tego nie wiedzialem. czy wiesz cos wiecej na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 18:04 Oni sa skloceni tez dlatego ze ludzie nie chca zeby przechowywac zwloki za ich scianami. Uwazaja to za niemoralne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 17:21 ale Pixi powiedz mi o ktora firme ci chodzi - hermes hades czy kalle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 02:04 Tam jest chyba hades (jesli to ta kamienica o ktorej mowa). Jest przy przystanku. Marcicnie, czemu nie zabierasz glosu na innych watkach? Sprobuj. Odpowiedz Link Zgłoś