Dodaj do ulubionych

Handel skórami

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 21:43
Musialem to tu napisac. Jestem zaszokowany tym co uslyszalem o handlu w
szpitalach.
Obserwuj wątek
    • Gość: SOS Re: Handel skórami IP: *.gdan.gazeta.pl 23.01.02, 22:05
      Chyba przeczytałeś w Gazecie Wyborczej
      • Gość: Murzyn Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 22:10
        Wydaje mi sie ze niekoniecznie. Mogl to uslyszec gdziekolwiek dzisiaj. Przeciez
        to temat numer jeden w Polsce na dzien dzisiejszy.
      • Gość: SOS Re: Handel skórami IP: *.gdan.gazeta.pl 23.01.02, 22:14
        Temat wywołny dzisiaj rano szokującym artykułem łódzkich dziennikarzy GW
        Tomasza Patory i Michała Stelmasiak pt ”Łowcy skóry”. Ci ludzie przeprowadzili
        półroczne dziennikarskie śledztwo
        • Gość: Damian Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.01.02, 23:23
          Slyszalem juz o tym w kawie czy herbacie. Tam przedstawiano artykuly dnia. Ale
          o tym mozna bylo uslyszec gdziekolwiek dzisiaj. Temat podjely wszystkie media.
    • Gość: jarek Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 15:30
      jestes zaszokowany? przeciez w slupsku takie sytuacje tez maja miejsce. jeszcze
      to nie dotknelo twojej rodziny? jest taka firma ktora placi za informacje i to
      grube pieniadze. coz, jej wlasciciele maja dobre uklady bo maja swoje biura na
      terenie szpitala a do niedawna zajmowali sie kostnica na ulicy kopernika.
      nalezy do nich tez wiele cmentarzy w poblizu slupska. zgadnij co to za
      firma :)))
      • Gość: Jasio Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 18:26
        Dzisiaj sobie szedlem z kumpela i tak sobie gadalismy o tym. Ona stwierdzila ze
        niedlugo bedzie tak ze beda przeprowadzane lapanki. Ktos pyta sie o droge z
        samochodu, wchodzisz i juz Cie nie ma.
        • Gość: PioN Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 12:16
          No to jak, zakładamy taki interes? Ludzi ci u nas dostatek, będzie luźniej na
          chodnikach...
          • Gość: Beki Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 17:23
            To bylo malo smieszne.

Ja bym takich ludzi normalnie rozerwala. To zwierzeta w ludzkich skorach.
            Wczoraj ogladalam pod napieciem i nie moglam w to uwierzyc.
            • Gość: andy_sz Re: Handel skórami IP: *.pubsites.buffalo.edu 25.01.02, 18:53
              Na razie jeszcze nic nie jest na 100% pewne, tzn. chodzi mi o to celowe
              usmiercanie. Proceder informowania o zgonie jest juz od lat znany, ale nie
              mowiono o nim glosno. Wezcie poprawke na dziennikarzy i na sensacje jakie
              zawsze wesza, nie sluchajcie wszystkiego o czym mowia.
    • Gość: Damian Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:36
      Jak dobrze ze sa juz aresztowania. Mysle sobie ze teraz niejeden
      sanitariuszowski zabojca trzesie w domu portkami!
    • Gość: marcin Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 23:55
      proponuje aby zaklady pogrzebowe zlikwidowac z terenu szpitali. niech szpitale
      przestana w koncu dzierzawic pomieszczenia tym firmom. chodzi mi glownie o
      zaklad pogrzebowy "kalla" ktorego pracownicy gdyby mogli to czekaliby na
      klientow juz przy stolach operacyjnych.
      • Gość: Jasio Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 00:41
        Ja nie lubie rozmawiac o takich rzeczach...

Marcin, odwiedzaj nas czesciej.
      • Gość: marcin Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 17:51
        wlasnie z kalla rozwiazali umowe o dzierzawe budynkow na terenie szpitala przy
        obroncow wybrzeza :))) lepiej pozno niz wcale :)))
        • Gość: Beki Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 17:56
          Ale oni maja jeszcze budynek na Kopernika (na przeciwko jednego ze szpitali) i
          tam procesuja sie z mieszkancami tej kamienicy o to ze nie pozwalaja im
          korzystac z podworkowego parkingu.
          • Gość: marcin Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 17:18
            ale chodzi ci o firme "kalla"? jesli tak to tego nie wiedzialem. czy wiesz cos
            wiecej na ten temat?
    • Gość: Pixi Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 18:04
      Oni sa skloceni tez dlatego ze ludzie nie chca zeby przechowywac zwloki za ich
      scianami. Uwazaja to za niemoralne.
      • Gość: marcin Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 17:21
        ale Pixi powiedz mi o ktora firme ci chodzi - hermes hades czy kalle?
        • Gość: Damian Re: Handel skórami IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 02:04
          Tam jest chyba hades (jesli to ta kamienica o ktorej mowa). Jest przy
          przystanku.

Marcicnie, czemu nie zabierasz glosu na innych watkach? Sprobuj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka