Gość: Renee IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 15:03 Czy może sznowni forumowicze wiedzą gdzie można poćwiczyć Tai-Chi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nataliaa Re: Gdzie w Słupsku można ćwiczyć Tai-Chi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 17:47 Ja nie wie. A może w Mck-u? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Gdzie w Słupsku można ćwiczyć Tai-Chi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 18:12 Wiesz, moze na Szarych Szeregow. Nie jestem pewny czy to nie jest ten budynek co sie o niego pytaliscie, czyli Centrum Ksztalcenia Ustawicznego. Moj brat tam cwiczy ale chyba juditsu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renee Re: Gdzie w Słupsku można ćwiczyć Tai-Chi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 19:56 Dzięki za informacje. Sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Gdzie w Słupsku można ćwiczyć Tai-Chi IP: *.lib.buffalo.edu 24.01.02, 20:19 Ja sprawdzilbym jeszcze Dom Kultury Kolejarza i kluby sportowe, np Gryfa, zdaje sie ze na Orzeszkowej i na stadionie 650-lecia cwicza sporty wschodnie, wiec moze rowniez Tai-Chi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renee Re: Gdzie w Słupsku można ćwiczyć Tai-Chi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 20:59 Kolejarza zamykają. Robią w nim liceum. Zresztą tam nie bardzo wiedzieli o czym mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Gdzie w Słupsku można ćwiczyć Tai-Chi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 06:33 Kolejarz byl najstarszym Domem Kultury w Słupsku. Od 1 lutego bedzie tam rzeczywiscie dzialac Liceum, ale podobno jest szansa ze pomieszczenia popoludniami beda podejmowane przez Dom Kultury. Zalezy od tego jak sie dogadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Gdzie w Słupsku można ćwiczyć Tai-Chi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:45 Albo moze w tym klubie osiedlowym na Hubalczykow? Odpowiedz Link Zgłoś
yangsheng Re: Gdzie w Słupsku można ćwiczyć Tai-Chi 15.10.15, 23:31 No cóż, temat jest bardzo stary, ale nikt nie odpowiedział. A przecież w Słupsku działa od dawna szkoła Tai Chi, stylu Wu: wutaichi.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś