Dodaj do ulubionych

Gdzie w Słupsku można ćwiczyć Tai-Chi

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 15:03
Czy może sznowni forumowicze wiedzą gdzie można poćwiczyć Tai-Chi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nataliaa Re: Gdzie w Słupsku można ćwiczyć Tai-Chi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 17:47
      Ja nie wie. A może w Mck-u?
      • Gość: Jasio Re: Gdzie w Słupsku można ćwiczyć Tai-Chi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 18:12
        Wiesz, moze na Szarych Szeregow. Nie jestem pewny czy to nie jest ten budynek
        co sie o niego pytaliscie, czyli Centrum Ksztalcenia Ustawicznego. Moj brat tam
        cwiczy ale chyba juditsu.
        • Gość: Renee Re: Gdzie w Słupsku można ćwiczyć Tai-Chi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 19:56
          Dzięki za informacje. Sprawdzę.
    • Gość: andy_sz Re: Gdzie w Słupsku można ćwiczyć Tai-Chi IP: *.lib.buffalo.edu 24.01.02, 20:19
      Ja sprawdzilbym jeszcze Dom Kultury Kolejarza i kluby sportowe, np Gryfa, zdaje
      sie ze na Orzeszkowej i na stadionie 650-lecia cwicza sporty wschodnie, wiec
      moze rowniez Tai-Chi
      • Gość: Renee Re: Gdzie w Słupsku można ćwiczyć Tai-Chi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 20:59
        Kolejarza zamykają. Robią w nim liceum. Zresztą tam nie bardzo wiedzieli o
        czym mowa.
        • Gość: Pixi Re: Gdzie w Słupsku można ćwiczyć Tai-Chi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 06:33
          Kolejarz byl najstarszym Domem Kultury w Słupsku. Od 1 lutego bedzie tam
          rzeczywiscie dzialac Liceum, ale podobno jest szansa ze pomieszczenia
          popoludniami beda podejmowane przez Dom Kultury. Zalezy od tego jak sie
          dogadaja.
    • Gość: Damian Re: Gdzie w Słupsku można ćwiczyć Tai-Chi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 18:45
      Albo moze w tym klubie osiedlowym na Hubalczykow?
    • yangsheng Re: Gdzie w Słupsku można ćwiczyć Tai-Chi 15.10.15, 23:31
      No cóż, temat jest bardzo stary, ale nikt nie odpowiedział. A przecież w Słupsku działa od dawna szkoła Tai Chi, stylu Wu: wutaichi.republika.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka