Gość: Jasio IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 18:13 Za ktorym razem komu udalo sie zrobic prawo jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pamela Re: Prawo jazdy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 18:41 Wstyd sie przyznac ale zdalam za... trzevcim razem. Pierwszy oblalam bo zapomnialam spuscic recznego. Z drugiego zwialam, a trzeci poszedl gladko! Na usprawiedliwienie zwieewania z egzaminu napisze ze to bylo jak mialam 18 lat.... :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Prawo jazdy IP: *.lib.buffalo.edu 24.01.02, 20:16 Co sie wstydzisz Pamela, ja tez za trzecim i to bez zwiewania :-) Za pierwszym na luku, za drugim na kopercie, a za trzecim w koncu udalo mi sie wyjechac do miasta, ale zdalem tylko dlatego ze przede mna oblaly trzy osoby a egzaminator czasami musi kogos przepuscic, chociaz w tym przypadku gdybym ja byl egzaminatorem i mial takiego zdajacego to oblalbym go prawie od razu. Na usprawiedliwienie mam tylko to, ze zdawalem na starych rzechach polonezach bez wspomagania, na tej kierownicy to mozna bylo rece polamac :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Prawo jazdy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 19:21 Ja niestety jeszcze prawka nie mam, bo zbieram na niego pieniadze. Ale mam nadzieje ze w tym roku poszaleje na jezdniach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Prawo jazdy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 21:03 Ja za pierwszym razem oblałem testy miałem 3 błędy, a za drugim razem zdałem cały egzamin. Chociaż prawie bym uderzył w radiowóz, na szczęście egzaminator zdążył wyhamować. Poprostu policjant niespodziewanie otworzył drzwi, jak mogłem przewidzieć że on był ślepy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Prawo jazdy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 06:31 Ja zdalam za pierwszym razem!!! (Nie wiem jak to zrobilam). Ale za to jako kursantka wjechalam w bok autobusu. Zatrzymalismy sie na skrzyzowaniu Mickiewicza/Wojska Polskiego, i z Wojska Polskiego skrecal autobus PKS. Ja oczywiscie stanelam blisko linii a nie kraweznika, i jak autobus skrecal to mnie popchnal swoim bokiem do tylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Prawo jazdy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 09:19 Ja zdałam za pierwszym razem, ale też mam co wspominać, szczególnie garaż tyłem na końcu egzaminator powiedział: Wywalvczyła to pani a na koniec, jak wróciłam z miasta to powiedziałam mu, że jestem w 3 m-cu ciąży wiecie jakie zrobił oczy? to było zabawne mówił: trzeba było odrazu mówić ale nie lubię ulg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Prawo jazdy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 17:51 Ja zdawalam trzy razy (lepiej bez wnikania w szczegoly)... Pamietam jednak jak jedna babka starala sie zawrocic na waskiej drodze (na placu manerwowym) i tak blisko starala sie jechac krawedzi ze obtarla sie o rynne przy garazach. Caly bok byl przeorany, no i oczywiscie cala reszta tego dnia oblala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Prawo jazdy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 02:16 Ja sie na ten temat nie wypowiem bo sadzac po ilosciach egzaminow przez Was opisanych, moja ilosc nie jest powodem do dumy :(( Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Prawo jazdy 31.01.02, 15:40 Slyszalem ze rekordzista Polski mial ponad 50 prob na koncie (teleexpress kiedys podawal i nie dam sobie reki uciac czy nie byl przypadkiem ze Slupska), policzyli ze za same proby zdawania moglby sobie kupic malucha. Mysle jednak Damian ze Tobie daleko do tego rekordu (no, chyba to nie byles Ty :-)), wiec smialo, powiedz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Prawo jazdy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 17:29 No sama jestem ciekawa! A pamietasz Andy moze jak kiedys byla afera zwiazana z bylym kierowca PKS-u ze Słupska, ktory przez 42 lata jezdzil bez prawa jazdy? Odpowiedz Link Zgłoś
andy_sz Re: Prawo jazdy 01.02.02, 00:25 Nie Pixi, nie slyszalem o tym ale brzmi ciekawie, mozesz napisac cos wiecej o tym :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Prawo jazdy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 18:28 A Damian milczy... Czyzby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Prawo jazdy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 12:28 5 razy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: Prawo jazdy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 14:23 Niezly jestes. Ale uparty (i to sie liczy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Prawo jazdy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 16:47 Damian, niezly wynik, ale nie musisz sie go wstydzic. Powszechnie wiadomo jest jacy sa egzaminatorzy. Jak sie odejmie to co oni zawinili to jestem pewna ze zostanie najwyzej jeden egzamion zawalony bezposrednio przez Ciebie. A to juz calkiem niezle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Prawo jazdy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 06:19 Az mnie korci zeby Cie spytac Damian o szczegoly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loona Re: Prawo jazdy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 23:14 Za pierwszym ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Prawo jazdy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 02:28 Spodziewalas sie ze zdasz za pierwszym razem, czy bylo to dla Ciebie zaskoczenie? Nie czesto zdarza sie zeby ktos zdal za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś