Gość: Pati IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 16:54 Doniesiono mi ze ktos z naszej paczki wyslal zgloszenie do Big Brother 3... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pixi Re: Big Brother 3 IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 16:58 Nie sluchajcie jej. To nieprawda! (Zemszcze sie)... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Big Brother 3 IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 17:22 Ciekawych rzeczy ja sie tu dowiaduje. Pixi, jesli to jednak prawda, to ja bym szlA. Jesli to czujesz probj. Zobacz czy Cie wybiora! Chcialabym miec kumpelke w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nEiLa Re: Big Brother 3 IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 19:18 A jest już w planie nowa,trzecia edycja Big Brothera?Jeśli tak to pixi czego tu sie wstydzić,moim zdaniem to fajna sprawa wystapic w takim programie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: Big Brother 3 IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 20:44 Jakbys sie dostala to tez bym ogladal! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Big Brother 3 IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 01:55 Trzecia czesc bedzie na pewno. Mowili w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusek Re: Big Brother 3 IP: *.gdan.gazeta.pl 06.02.02, 22:45 Kto to może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Big Brother 3 IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 18:04 ;-) Top 30 !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Big Brother 3 IP: *.gdan.gazeta.pl 11.02.02, 18:06 Aż tak dobrze?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Big Brother 3 IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 18:32 Blagam, niech mi ktos powie co znaczy ten szyfr? Co znaczy Top 30? Czy to oznacza ze Pixi wystapi w Big Brotherze!!!!!!!!???????? Ale numer! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Big Brother 3 IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 18:42 Agrest,30 to jeszcze nie 12(tyle ich jest,tak? ) Pati a kiedy wyniki?Tylko o odpowiedź prosimy.W trybie natychmiastowym! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Big Brother 3 IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 19:06 Nie bylam wielka fanka Big Brothera ale jesliby tak sie zdarzyloze mamy nasza reprezentantke to bym ogladala na biezaco! Bardzo dobra nowina! Az mnie emocje ponosza! Natalka, z tego co ja wiem to jest 10 osob + 10 rezerwowych (z ktorych publicznosc wybiera 2). Po prostu SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Big Brother 3 IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 18:43 Zeby sie tylko udalo! Zeby sie tylko udalo! Zeby sie tylko udalo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Big Brother 3 IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 20:18 Wychodzi na to ze juz wszyscy wiedza. Tak, Pixi dzisiaj doniosla ze jest w grupie 30 osob ktore zakwalifikowaly sie do ostatecznego boju o 12 miejsc. Nie chce tu za wiele pisac bo ona sama pewnie bedzie chciala to opisac. Wiem tylko tyle ze to nie bedzie jednak Big Brother 3, ale cos w stylu Big Brother Bitwa. Beki nie wiadomo jeszcze czy tym razem publicznosc bedzie wybierac z 10 osob dwie. Dlatego tym bardziej nie jest jeszcze nic wiadomo. W ogole to dotychczas bylo tak ze ona tam jezdzila na castingi i nikt jej nigdy nie mowil ze przeszla do nastepnego etapu. Potem jednak dzwonili. Ja uwazam ze to juz jest duzy sukces ze dostala sie tak wysoko. Teraz czeka ja jeszcze jedna rozmowa z Panem Miszczakiem i jego "banda", i chyba wtedy sie rozstrzygnie. (O leci moja Kylie). W kazdym razie co ja tu bede duzo pisac. Powiem Wam jedno, Pixi jak sobie cos postanowi to zawsze zrobi duzo zeby to osiagnac. Tak bylo i teraz zartowalismy sobie na forum ze nadawalaby sie do BB, i prosze juz stuka do bram :-) Wiem jedno. Jesli sie dostanie to bedzie naprawde co ogladac, jesli nie to gwarantuje Wam, ze jest na tyle silna osobowoscia ze sobie z tym faktem poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sabat Re: Big Brother 3 IP: *.gdan.gazeta.pl 11.02.02, 20:59 Ja idę najdalej i typuję ją do zwycięstwa w edej edycji nowej czy jak to tam zwą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Big Brother 3 IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 06:49 Jestem w szoku! Bez wzgledu na to jaki bedzie ostateczny wynik, czy sie dostaniesz czy nie jestes nasza mala bohaterka! Nie przepadam za reality show, ale to zrobilo na mnie wrazenie! Ale bysmy mieli Slupsk wypromowany! Czemu ja ten watek przeczytalam z rana! Teraz bede cala droge do pracy o tym myslec. Jest super! Milego dnia wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Big Brother 3 IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 12.02.02, 10:36 A kiedy będę wyniki? Nie mogę się doczekać trzeba będzie przygotować pięniążki na głosowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loona Re: Big Brother 3 IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:09 O rany! Ale byloby fajnie! Mocno trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teddy Re: Big Brother 3 IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 13.02.02, 19:25 Ostatnie zdanie z wypowiedzi Pati bardzo mi sie spodobalo. Pixi, nie znam Cie ale z tego co i jak tu piszesz wynika ze jestes na pewno ciekawa osoba. Jakos nie mam watpliwosci ze nie wstydzilbym sie pochwalic ze znam Ciebie z tego programu (a programu jako takiego nie lubie). Mysle ze Slupsk bardzo by zyskal na reklamie gdybys sie tam znalazla. Bardzo Ci tego zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Big Brother 3 IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 09:47 Czekam z niecierpliwością na wyniki Odpowiedz Link Zgłoś