Gość: Nataliaa IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 19:10 Często jeździcie taksówkami? na jakich taksówkarzy trafiacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pati Re: Taxi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 19:21 Nie za czesto. Najczesciej jak wracam pozno z dworca. Generalnie nie mam zastrzezen. Raz tylko za kierownica siedzial taki mlody kierowca len, ktory nie pomogl mi wypakowac ciezkich bagazy z bagaznika. W Warszawie natomiast jechalam noca z taksowkarzem, ktory chcial zawyzyc mi kurs. Jak mu powiedzialam ze wiem ile to ma kosztowac to zaczal udawac ze nie ma wydac reszty (byla noc i nie mialam jak rozmienic). Zaproponowal ze reszte wyda w zetonach C... W koncu jednak go przycisnelam i wyszlo na moje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loona Re: Taxi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 23:07 Ja jezdze bardzo czesto i nie mam problemu z nieuprzejmymi Panami taksiarzami. Nawet jak zamawiam to prosze o ulubione numery boczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agrest Re: Taxi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 02:37 Raz sie zdenerwowalem na taksowkarza. Szedlem w deszczu z kolezanka i postanowilismy isc na postoj. Podeszlismy z jego drugiej strony i wsiedlismy do pierwszej z brzegu (ostatniej w kolejce), a taksiarz do nas z tekstem ze trzeba isc do jego kolegi na poczatek bo on dluzej juz stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasio Re: Taxi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 10:01 A mnie wkurza jak taxi staja na zatoczkach autobusowych i nic nie robia sobie z trabiacych autobusow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murzyn Re: Taxi IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.02, 22:40 Mam kumpla taksowkarza ktory twierdzi ze to juz sie nie oplaca. Jezdzi glownie nocami bo to jeszcze jako tako jest dla niego profitowe. Odpowiedz Link Zgłoś