dankarol 02.12.07, 16:55 Dzwoniła dzisiaj i pozdrawia Was bardzo serdecznie. Stwierdziła, że bez komputera dzień jest jakiś dziwny. Ma nadzieję, że niedługo będzie mogła chociaż pocztę odbierać.Ale na nowy będzie musiała jeszcze trochę poczekać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktoria53 Re: Pozdrowienia od Del.wy 02.12.07, 18:16 Delwo,dziękuję za pozdrowienia. Mam nadzieję, że wkrótce skończą sie te dziwne dni Pozdrawiam. Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Pozdrowienia od Del.wy 02.12.07, 19:05 Danutko poślij SMSa Delwiątku i przekaż, że czekamy na nią!! Jak wszyscy diabli!! )) Odpowiedz Link
regine Re: Pozdrowienia od Del.wy 02.12.07, 20:19 Dołączam również serdeczne pozdrowienia w podzięce za Twoje Helenko... Wracaj jak najszybciej. Pusto mi bez Ciebie, bardzo pusto... Odpowiedz Link
malwina52 Re: Pozdrowienia od Del.wy 03.12.07, 07:24 odpozdrawiam serdecznie brakuje Cie w necie bardzo Odpowiedz Link
krista57 Re: Pozdrowienia od Del.wy 03.12.07, 10:14 Helenko..wciąż Cię nie ma. Pozdrawiam serdecznie i życzę rychłego zakupu. Odpowiedz Link
graga211 Re: Pozdrowienia od Del.wy 03.12.07, 18:20 Helenko, znam ten bol. Od 3 tygodni jestem na ostrym odwyku. I odwych zaczyna dzialac, gdyz porannej kawie wraca aromat. Po nastepnych 3 tygodniach zczne sztrykowac... )) Wszystkich pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
inka-1 Re;serdecznie wirtualnie sciskam... 04.12.07, 16:45 i czekam cierpliwie na powrot do grona....gadul forumowych Odpowiedz Link
fleur1 Helenko wracaj! 09.12.07, 22:54 Pewnie Helenka przed świętami do nas nie zawita, ale czekam na nią z utęsknieniem. Brakuje mi również naszych codziennych spotkan w Gadu-Gadu. Helenko odezwij się zanim wylecisz z mężem do Stanów. Odpowiedz Link
natla Re: Pozdrowienia od Del.wy 10.12.07, 14:04 Serdeczne i tęsknym głosem wypowiedziane. Rozmawiałysmy 95 min. i to tylko dlatego tak krótko, bo wlazła moja sąsiadka z zakupami. Delwa w miedzyczasie odebrała przesyłkę, w której jej przesłano kawałek kompa. Obiecała, że jak uda jej sie połączyć tą część z resztą, to jeszcze przed wyjazdem sie zamelduje. Twierdzi, ze bez kompa żyć się nie da. ) Odpowiedz Link