Dodaj do ulubionych

Sylwestrowy offtop ;qq

18.03.11, 21:19
Było mnóstwo .pamiętacie ?<3
zapewne tak.
oczywiście pomysłodawcą pierwszego powstałego wątku w sylwestra jest jane_
oraz independent_
Ostatni Sylwestrowy offtop został nie celowo usunięty.za każdym razem gdy tworzony jest ten wątek co raz mniej osób się odzywa ,a szkoda.
BO właśnie tu rozmawiamy o wszystkim ,o czym się da,o wszystkich swoich myślach,wyżaleniach,
Tęsknie za starymi dziewczynami z kotka ,ale chętnie poznam nowe osoby .
Pamiętacie ,wstęp dla wszystkich CREJZOLI : *
Kto się przyłączy? ; >
Obserwuj wątek
    • smileyy776 Re: Sylwestrowy offtop ;qq 18.03.11, 21:22
      Hej ; dd
      • agusia1211313 Re: Sylwestrowy offtop ;qq 03.03.12, 19:55
        Witajcie cool
    • klama_kcmil # 18.03.11, 21:22
      Jajajajajajajaja! ;D
      • hellokiciara co tam jak tam ? wiecie co ? Weekend<3 18.03.11, 21:50
        • hellokiciara ej,hej ?;( 18.03.11, 22:00
          • hellokiciara Rco jest? 18.03.11, 22:32
        • you_x Re: : D hej . 29.12.11, 17:22
    • mweezy . 18.03.11, 22:52
      Hellokiciara!
      Offtopik!
      Ahahaha!
      Radość!
      <3

Wreszcie weekend! O tak, tego było mi trzeba, to nieważne, że główną jego atrakcją będzie nauka. Dziwnie się czuję, jakoś tak spokojnie. Ale jest OK. Tylko pogoda straszna.

A tak w ogóle, kociaki, słuchajcie Beatlesów razem ze mną! Cudowna muzyka, pełna miłości, ahh. I jest idealnym tłem dla rozmyślań. <3

The Beatles - You really got a hold on me
      • aswanka Re: .Hejo, dopiero weszłam i już mi się podoba! 19.08.11, 19:26
        Co sądzicie o lepieniu miseczek na kole garncarskim??
        • wiczkamiczka Re: .Hejo, dopiero weszłam i już mi się podoba! 25.08.11, 12:41
          mi się podobają miseczki glińane big_grin co sadzicie o Japonibig_grin??
    • mweezy . 19.03.11, 10:49
      Halo? C:
      • hellokiciara cześć mweezy <3. 19.03.11, 11:30
        coś offtopik zasnął śpi </3/
        no niestety.

the bitels ? ehhehe .co ci do głowy przyszło<3333?
        • mweezy . 19.03.11, 18:15
          Eh, czyżby wszyscy odeszli? :<

Agrrrrr, kocham Beatlesów, a co jakiś czas mam atak Beatlesomanii, teraz na przykład, hahahaha. W takich chwilach jak ta, marzę, aby urodzić się w latach 40, żeby móc załapać się na choćby jeden ich koncert, widzieć rozprzestrzeniającą się na całym świecie Beatlesomanię. *.*

A tak poza tym, obliczyłam sobie, że jeszcze 3,5 roku i wreszcie wyjadę z mojego miasta, zwanego również zadupiem, na studia i powiem szczerze, że ta myśl poprawia mi nieco nastrój. Mam nadzieję, że ten czas szybko mi upłynie.

A co u ciebie hellokiciaro? <3
          • estrellaa ;]] 19.03.11, 20:07
            ja jaram się weekendem ale pogoda jest straszna. nienawidze czegoś takiego . nie chcę wracać do budy . chcę wakacje ;3 te ciepłe dni , dłudie wieczory . jak narazie jest tyle nauki , że łooo . już w poniedziałek sprwadzian z polaka , kartkówka z chemi. nie ograniam . poza tym mam dzisiaj dziwny dzień , czuję się takk.. niewyraźnie . musze się udać na zakupyy . potrzebuje mase różnych rzeczy . i chcę sobie kupić książkę ` bez mojej zgody ` czytałyście ?

a co u waas jak spędzacie weekend ? macie już jakeś plany na wakacje ? ;d
            • sasetka54 Re: ;]] 19.03.11, 20:18
              weekend !
              w wakacje na obóz dziennikarski x3
              teraz siedzę i słucham ' danger days ' mcr serceserce
              a co u was kociaki ? ; D
              • estrellaa sasetka54 ! 20.03.11, 20:15
                ooo , ja tez bym chciała na taki obóz . chodzisz do jakieś szkoły o tym profilu ?

wiem , że to dopiero za 2 lata ale juz sobie planuję do jakiego lo chciałabym pojść . i tu się zastanawiam nad profilem dziennikarsko-prawniczym a matematycznym , z wszystkich przedmotów jak narazie idze mi równo i dobrze więc pewnie czas pokaże . w matmie sie pewnie zgubię więc bardziej jestem za tym pierwszym . jest ktoś z was na takim profilu ?
        • kasska_x3 Re: Heeeej hellokiciara :D 23.04.11, 12:16
          Heeeeej . big_grin co u cb ? ;P
    • ciapolka __________________________________________________ 19.03.11, 20:20
      czy tak trudno wziąć sobie numer gg zamiast zakładać wątku?
      istnieje konferencja na gg to jest bezsensu robić to na kotku
      • buuum ___ 19.03.11, 20:31
        no też tak sądze.
        • spontaniczna znowu ? 19.03.11, 20:48
          szczerze, to wymyślcie coś lepszego, mam dość sylwestrowych offtopów.
          • dream_ witajcie wszyscy <3 20.03.11, 11:17
            again.

Powiedzcie mi, dziewczyny, gdzie jest stary skład?
            Z tych pierwszych offtopów?
            Nie było mnie z pół roku, wróciłam i w ogóle nie kojarzę użytkowniczek...
            :[

@spontaniczna:
            przeszkadza? nie pisz.
            • estrellaa Re: witajcie wszyscy <3 20.03.11, 12:58
              fakt , ja tez jestem nowa , ale otwarta na wasze pomysły w stylu offtop .
              • hellokiciara co do niektórych użytkowniczek -.- 20.03.11, 16:03
                Jeśli wam nie podoba się po raz kolejny offtop,to nie moja wina.Offtop jest publiczny ,więc po jakiego grzyba mam pisać do wszystkich po kolei. no sens.
                A teraz wiadomość do mvezy<3.
                miasto zadupie ,a tak dokładniej wink?
                na studia?wow.nie sądziłam ,że masz tyle lat.u mnie pogoda,jak pogoda ,troszkę słońca wpada do okna.siedzę w domu i oglądam ,siedzę na internecie.wczoraj byłam pół dnia u ciotki,a teraz zamulam wink
                • hellokiciara ups,nie do końca cię zrozumiałam 20.03.11, 16:06
                  za 3,5 roku,sporo czasu.masz jakieś poważne plany na przyszłość?
                  • song Heja 20.03.11, 16:11
                    Heja. Zdrówko dopisuje ?
                    • rokokoo >.< 20.03.11, 16:17
                      hejo wszystkim. ja też zamulam . oczy mi się same zamykają. noale. do szkoły się prawie wcale nie uczyłam, bo nie mam siły. łikendy są za krótkie. angry
                      • hellokiciara to prawda weekendy są za krótkie. 20.03.11, 16:20
                        nawet nie ma czasu na naukę !; )
                        no ale zresztą jutro mały dzień luzu w szkole ! ;D
                        • song Re: to prawda weekendy są za krótkie. 20.03.11, 16:25
                          Ostatnio ta szkoła mnie dobija sciana(kto jest za niech dopisze sciana)
                          • rosaliee. offtop już nigdy nie będzie TYM offtopem. 20.03.11, 16:34
                            • hellokiciara prawda,ale no cóż,czasu nie cofnę rołzi-.- 20.03.11, 16:52
                              • hellokiciara song 20.03.11, 17:04
                                nie jesteś sama.od pewnego czasu szkoła to mój największy wróg. chociażby nie szkoła a samo pojęcie 'nauka'
                                • estrellaa ;p 20.03.11, 17:27
                                  nie uczę się dziś i już !

pasuje dziś do mnie ten cytat :
                                  ` to niesprawiedliwe , że poniedziałek jest tak daleko od piątku , a piątek tak blisko poniedziałku . `
                                  • rokokoo Re: ;p 20.03.11, 17:34
                                    dobry cytat.
                          • rokokoo Re: to prawda weekendy są za krótkie. 20.03.11, 17:33
                            a więc, jestem za . ja mam ciągle sprawdziany, a nie chce mi się uczyć jak cholera.
                            • hellokiciara fajny cytat ;) do mnie pasuje jak ulał<3. 20.03.11, 18:08
                              idę zrobić kisiel jabłkowy,kto chcę ?suspicious
                              • justyskaa123 oo ja chcee xd 20.03.11, 18:21
                                słucham właśnie mirami- sexualna xd ;D
                                • estrellaa Re: oo ja chcee xd 20.03.11, 20:08
                                  po jakiemu to jest , bo nie moge tego rozszyfrowac ? ;d big_grin moja inteligencja . hahha
    • justyskaa123 a no właśnie. xd 20.03.11, 18:23
      polecicie przy okazji jakieś fajne horrory albo komedie ? xd
      wymijająć już amtyville (czy jakoś tak xd)
      • hellokiciara niebezpieczna ,coś tam zaprareśna 20.03.11, 18:30
        ja oglądam teraz wymiataczów <33.a wy?
        • justyskaa123 Re: niebezpieczna ,coś tam zaprareśna ; D 20.03.11, 18:31
          a jaa się nudzęę : ( xd
          a jutroo z mojej szkoły jest wymiana dziecii i ludzie jadą do Włoch xd
          ( tzn cii wybrani xd) a ja nie jadee ; D
    • justyskaa123 <a href="http://www.kotek.pl/kotek_forum/02,3000,123427084," targe 20.03.11, 18:32
      www.kotek.pl/kotek_forum/02,3000,123427084,123427084,A_no_tak_w_maju_jedziemy_na_.html
      przy okazji się zareklamuje ;D
      • hellokiciara aaaaaaaa !;) 20.03.11, 18:48

a ja spadam .narka ;*
        • kitty_emo Skarby <3 20.03.11, 19:44
          Jutro Pierwszy Dzień Wiosny powszechnie znany jako Dzień Wagarowicza . ; ) A przecież wyraźnie pisze Dzień święty - święcić . Tak, więc uciekacie ? ; ) ; *
          • sandrolaxd Re: Skarby <3 20.03.11, 19:48
            kitty_emo napisał(a):

> Jutro Pierwszy Dzień Wiosny powszechnie znany jako Dzień Wagarowicza . ; ) A pr
            > zecież wyraźnie pisze Dzień święty - święcić . Tak, więc uciekacie ? ; )
            > ; *
            heii. xd może wpadnę na wątek bo nie ma co robić. xd
            jestem chora więc w moim przypadku nie wagaruję. xd a wy ?
          • estrellaa <333 20.03.11, 20:02
            możliwe , że nie pójdę do budy ;d .

siedzę w szlafroku i piję właśnie moja ukochaną herbatę cynamonową <3 strasznie się nudzę . i nawet nie chce mi się myśleć o tym , że do wakacji zostało jeszcze aż 14 tygodni .

i wreszcie jutro planuje zakupy . potrzebuje wielu nowych rzeczy . a wy ? jaki jest wasz stan szafy? jesteście z niego zadowolone ? ( szczególnie do dziewczyn to pytanie )
            ja na przyklad czasami mam tak , że w sklepie spodoba mi sie do szaleństwa jakiś ciuch kupie go nawet jeśli jest nieziemsko drogi , założe go raz a może dwa i nagle jakiś przebłysk w głowie , że ta rzecz jest okropna . zastanawiam się jak mogłam ją kupić . chowam na dno szafy , żeby nikt , nigdy jej nie dostrzegł i znowu potrzebuje nowych ciuchów . oczywiście mam też takie rzeczy , które podobaja mi się bez względu na to czy aktualnie mam taki przebłysk czy nie . wiem , że to głupie i chyba powinnam się leczyć (hhahha ;d ) ale cóż . bywa
            • sandrolaxd Re: <333 20.03.11, 20:05
              nie musisz się leczyć. xd ja aktulanie byłam na zakupach i mam już wszystko ( buty, kurtkę, chustkę i torebkę. ) ei. to wchodzić jutro kotki w czasie lekcji też wpadnę. xd big_grin
              • sandrolaxd Re: <333 20.03.11, 20:18
                sandrolaxd napisał(a):

nie musisz się leczyć. xd ja aktulanie byłam na zakupach i mam już wszystko ( b
                uty, kurtkę, chustkę i torebkę. ) ei. to wchodzić jutro kotki w czasie lekcji też wpadnę. xd big_grin
                tzn.w sensie, że nie na lekcji tylko jak ktoś wagaruje.
                koniec weekendu już . ale szybko zleciało. macie jutro jakieś konkursy i występy czy normalne lekcje ?
    • mweezy . 20.03.11, 22:43
      @estrella, masz jeszcze czas, aby wybrać odpowiedni profil, ale ja na twoim miejscu wzięłabym matematyczny : )

@ciapolka, @buuum, @spontaniczna nie musicie się udzielać. Nie pasuje wam? To sobie stąd idźcie. c:

@dream_ oooo, jak miło cię znowu widzieć! big_grin Stary skład się rozpadł... Cóż. Może dzięki temu offtopikowi coś na kotku się zmieni, ktoś wróci... Zobaczymy.

@hellokiciara, tak, plany mam, ale zobaczymy co z tego będzie. Zapewne pójdę na jakąś politechnikę, a później chcę poszukać sobie jakiejś pracy związanej z bankowością ewentualnie nowymi technologiami czy czymś w tym rodzaju.

Co do nauki - cholernie nie chce mi się uczyć, mdli mnie na widok szkoły, odliczam dni do wakacji, ODLICZAJCIE ZE MNĄ! Hhahahaa. A jutro dzień wagarowicza. Ja jako grzeczna dziewczynka pójdę do szkoły. <3

Co do stanu mojej szafy - pozwolę sobie nie skomentować. Ale powoli zrobię tam porządek. I czekam na mój kapelusz i koszulkę, które mają przyjść w środę albo czwartek *_*

Co do filmów/seriali - ostatnimi czasy praktycznie ledwo co oglądam. Muszę nadrobić Plotkarę, Czystą Krew, Pamiętniki Wampirów i może skuszę się na Skinsów, nie wiem. O, i Sala Samobójców, hm, może ktoś miły ze mną pójdzie ;3
      • estrellaa ;3 21.03.11, 14:15
        ja też jak grzeczna dziewczynka byłam w szkole .

ODLICZAMY DNI DO WAKACJI !

zostało jeszcze 14 tygodni czyli 98 dni . ( oczywiście minus weekendy i święta )

kocham ten tekst : `bo latem można wszystko . ( usłyszałam go w jakiejś piosence diso-polo ;D )
    • letty kolejny CCCCcrejzor do kolekcjii! 21.03.11, 14:19
      ja się przyłączam ale...

to usuwanie jest celowe naprawdę . wiele moich wątków też zostało usuniętych!

fajny pomysł z odnowieniem offtop'u czy ontop'u . xdddD
    • sandrolaxd Re: Sylwestrowy offtop ;qq 21.03.11, 16:09
      jestem znowu. xd kurde aż tyle dni ? xd trzeba to jakoś skrócić . xd burzymy szkoły w polsce, kto jest ze mną ? xd d
      • estrellaa Re: Sylwestrowy offtop ;qq 21.03.11, 16:39
        ja ! i zaczynamy od mojej ! bo nie wytrzymam juuż dłużej . właśnie jutro mam sprawdzian i 2 kartkówki . i wale , nie uczę się . pomodlę się najwyżej . Xd
        • sandrolaxd Re: Sylwestrowy offtop ;qq 21.03.11, 16:41
          Spoko. xd zdążymy wjechać moim czołgiem na nią . xd A na serio to powodzenia na sprawdzianie . a z czego masz ?
          • estrellaa Re: Sylwestrowy offtop ;qq 21.03.11, 17:25
            dzięki kiss
            z polskiego . niby luz ale ten dział był naprawdę dziwny . ;d
            • estrellaa Re: Sylwestrowy offtop ;qq 21.03.11, 17:27
              miał być dziś ale został przełożony , akurat na polskim był apel ;>
              • sandrolaxd Re: Sylwestrowy offtop ;qq 21.03.11, 17:33
                i dobrze. więcej czasu na naukę. xd
                my też jutro z czegoś mamy. kurde znowu będę musiała nadrabiać tyle tego. xd
                • estrellaa Re: Sylwestrowy offtop ;qq 21.03.11, 18:28
                  współczuje ci . nienawdzę jak mnie w budzie nie ma . potem tyle zaległości. czasami mam takie dni , że nie chce mi się wstać z łóżka , chce sobie zrobić wolne ale mobilizuje się tym , że potem będę miała zaległości jak stąd do tamtąd i jeszcze dalej xd a szczególnie jak ma być jakiś test . nie lubię pisać go później niż inni bo nie ma kompletnie od kogo ściągać a nauczyciel normalnie prowadzi lekcje i nie można się w ogóle skupić .

zdrowiej ;]]
                  • sandrolaxd Re: Sylwestrowy offtop ;qq 21.03.11, 20:14
                    No właśnie o to mi chodzi.też tego nienawidzę. jeszcze te tygodnie będą takie ciężkie, ze masakra.
                    dzięki .kiss

No kotki coś was mało pisze tu. xd
                  • hellokiciara cześć ;*** 21.03.11, 20:19
                    siedzę na moim niebieskim tronie (fotelu) ,siedzę przy komuterze.
                    w drugim pokoju słyszę jak leci piękny serial na wspólnej.
                    siedzę,zamulam ,lalalalala.
                    @, mveziaku ,chętnie z tobą pójdę na sale samobójców .od dłuższego czasu planuję iść na to do kina ; )
    • mweezy C: 21.03.11, 20:34
      @estrella, ale my grzeczne, hahaha. Odliczamy, odliczamy *.* Ostatnio czas coraz szybciej mi mija, to dobrze. Chyba. Gdy zaczyna się lato a z latem wakacje i czasu wolnego jest tyyyle :q
      @letty, usuwanie wątków to już działka moderatorek i kota, do nich wszystkie pretensje C:
      @sandrolaxd jestem zdecydowanie ZA! Chętnie pomogę, hahhaha : )

Tak, zaległości to coś okropnego, wiem coś o tym. Bardzo dużo chorowałam w 1 i 2 gimnazjum, coś okropnego...

@hellokiciara spoczi, możemy iść razem. <3

Dzisiaj byłam w kościółku, wysiedziałam się przeszło dwie godziny, nie umiem na historię ani na fizykę, chce mi się spać i jestem głupim tchórzem, wyślijcie mi trochę pozytywnej energiii. <3
      • hellokiciara Pozytywnej energi ? ; > 21.03.11, 20:59
        nie potrafię ci jej przesłać ,może ktoś inny ci ją prześlę <3.
        skąd jesteś figlarna dziewuszko ? ;3
        (moje piękne teksty)
        siedzę całymi dniami ,przed telewizorem ,grając na gitarze ,wieczorem zawsze się znajdzie na spakowanie lekcji ,a na ich odrabianie ,nie ma czasu ;q
        nie mam chęci ,ochoty ...
        • hellokiciara żyje ktoś ,cuś ? ; ( 21.03.11, 21:21
          • sandrolaxd Re: żyje ktoś ,cuś ? ; ( 21.03.11, 21:23
            ja jestem. xd
            no ja też dzisiaj cały dzień przy kompie. zaraz może na szymona pójde albo zostane z wami.xd ale potem i tak na pamiętniki mykam. xd
            • hellokiciara jeśli nie widzieliście mojej mordy to możecie to 21.03.11, 21:33
              zrobić tu i teraz ,a moim profilu <3.
              ja lubię szymka <3.
              • sandrolaxd Re: jeśli nie widzieliście mojej mordy to możecie 21.03.11, 21:44
                ja uwielbiam. więc zmyykam na szymka. wpadnę jutro kociaki. kurde coś mało nas . trzeba rozpowszechnić offtop. kiedyś to pamiętam,że było tyle wpisów i wgl...masakra. xd a teraz to tylko namiastka tamtego.xd mnie wtedy nie było bo jeszcze byłam nowa na kocie i jakoś mi się nie chciało do was tam pchać.xd bałam się że mnie wyśmiejecie. xd
                • sandrolaxd Re: pararara.xd 21.03.11, 21:47
                  przy okazji to masz śliczny ryjek. xd big_grin
                  • hellokiciara dziękuje ; * 21.03.11, 21:52
                    czy on jest śliczny to bym nie powiedziała -.-
                    • hellokiciara główną atrakcją tego zdjęcia są koty<3. 21.03.11, 22:06
                      https://www.kotek.pl/kotek/0,103534,7289732.html?user=hellokiciara&photoId=296346
                      rozmazane ,bo robione moim telefonem.
                      • hellokiciara siems. 22.03.11, 14:06
                        kto jest <3?.
    • mweezy . 22.03.11, 14:06
      Potrafisz, potrafisz @hellokiciaro. <3 Aaa, te śliczne kicury są twoje? *.*

Figlarna dziewuszka mieszka na zadupiu niedaleko Kielc. Dziura zabita dechami, ave. <3

@sandrolaxd miejmy nadzieję, że będzie nas więcej, chociaż wydaje mi się, że czasy świetności offtopik ma już za sobą :c Na razie to właśnie jak wspominałaś, namiastka. Haha, mogłaś wtedy pisać, nikt by cię nie wyśmiał, na tamtym offtopiku było słodko, peace&love&hapiness także tego C;
      • hellokiciara nie jesteś sama 22.03.11, 14:10
        mieszkam w ełku,zadupiu.
        co ja bym dała ,żeby mieszkać w gdańsku wink
        tak,te śliczne kocury ,które trzymam są moje.
        1 to szary dachowiec (wychodzący)
        2 to rosyjski niebieski(nie wychodzący)
        co powiesz dziś?
        • hellokiciara jest ktoś?halo 22.03.11, 14:21
          • collage Re: jest ktoś?halo 22.03.11, 14:58
            a mnie jeszcze pamiętasz? *;
            • koloorowa. Re: jest ktoś?halo 23.04.11, 20:26
              ja wchodzę! big_grin
        • sandrolaxd Re: nie jesteś sama 22.03.11, 14:51
          też mieszkam na zadupiu.xd łączmy się dziewczyny. xd
          mweezy : wiem, mogłam pisać . ale jakoś tak miałam, że wolałam się nie pchać . xd
          kto wtedy pisał z wami tutaj ? chyba sporo osób ?
          • mweezy . 22.03.11, 15:11
            @hellokiciara o tak, ja też marzę, żeby mieszkać w Trójmieście. Ewentualnie w Warszawie lub Krakowie. Śliczne te kociaki, chciałabym mieć choćby jednego, ale mój tata nienawidzi kotów. Tak samo jak moje dwa psy, więc kicur miałby marne życie w moim domu.

@sandrolaxd hahahahahaha, tak, Stowarzyszenie Dziewcząt z Zadupia, hahaha big_grin Hm, sporo osób, było grono, które udzielało się najczęściej, a reszta od przypadku do przypadku. Indie, jane, chrupek, michelle, zigu, miqusia, dream, mileyka, lovebug, lady_cat, karmel, pauuli, koralowa itd. C:
            • estrellaa mweezy . ;] dołączam się do stowarzyszenia . 22.03.11, 15:48
              ja też jestem z zadupia pod kielcami . :d marzę o tym żeby zamieszkać w mieście . zadowole się nawet kielcami . ;D i ja tez chcę iść na salę samobójców . wybieram się na ten film od dawnaaa .

jak narazie zamulam . przed chwilą wróciłam z budy . strasznie boli mnie palec . uszkodziłam go sobie na sks-ie . jutro rozpoczynają się rekolekcję . 3 godznimy lekcji a o 11 do kościoła , w którym można zamarznąć przez te 3,5 h , które tam spędzimy .
              a u was ?
    • estrellaa hellokiciara jesteś śliczna . :** 22.03.11, 16:06
    • flo. Re: Sylwestrowy offtop ;qq 22.03.11, 16:42
      pierdziele, pamiętam, ale to nie jest to.
      • hellokiciara dziękuje ,proszę mnie nie zawstydzać ;) 22.03.11, 17:19
        siemka.
        boże,boże.mam dylemat,chciałabym się z którąś z was spotkać,ale ja mieszkam centralnie w mieście zabitym deskami.raczej nie ma użytkowników z mojego miasta -.-
        KOCURY kiss******
        • hellokiciara ni ma nikogo? 22.03.11, 17:28
          to nawet okej,bo ja zaraz zmykam ;*
        • estrellaa Re: dziękuje ,proszę mnie nie zawstydzać ;) 22.03.11, 17:56
          napewno zanajdziesz kogoś , kto mieszka w twojej okolicy . narazie musisz się zadowolić gadaniem z nami na forum . kiss
    • sandrolaxd ;qq 22.03.11, 20:00
      Ja również dochodzę do stowarzyszenia.;dd

mweezy : no kojarzę większość osób. Teraz to same pokemony na kocie, kochające gwiazdki disneya i biebera. Nie da się żyć na tym świecie. Chyba wszyscy poodchodzili z kota. A szkoda.uncertain Ale wydaje mi się, że parę z tych osób udziela się jeszcze na kocie. Po prostu trzeba do nich napisać, niech wbijają na offtop.xd
      Wgl.co do sali samobójców to ja poczekam chyba aż w necie będzie. U mnie w kinie nie ma i lipa. Musiałabym chyba do Łodzi czy Warszawy jechać, a aż tyle się nie opłaca. Chociaż nie chce mi się czekać aż na necie będzie i chętnie poszłabym na pieszo do tego kina.xdd
      estrellaa : U mnie nie ma rekolekcji. A jak ci test poszedł .? suspicious
      • estrellaa Re: ;qq 23.03.11, 14:17
        dzięki poszedł mi dobrzee ;d

a co do wiosny to czuję ją całą sobą ! krótki rękaw , rozsunięta bluza - tak dziś wyszłam do sklepu ;d wymęczyli nas w kościele 2 h ale zapowiadają , że jutro będzie dłużej . oh oni to umieją pocieszyć człowieka . jutro przepada mi test z fizyki i biologi więc nie będę narzekać na siedzenie w kościele .

jak już mówiłam jestem na kotku od niedawna i nie chciałabym nikogo jeszcze oceniać ale również często spotykam się z użytkowniczkami , które są fankami bibera i gwiadzdek disneya . co to się dzieje ze społeczeństwem .. bywa .

czy , któraś z was tak jak ja chciałaby zrzucić to i owo ( chodzi mi o kilogramy ) na lato ?
    • sandrolaxd Re: Sylwestrowy offtop ;qq 22.03.11, 20:13
      kurde aż mi się ryczeć chce. To takie smutne , weżcie. ;cc To dlaczego wy się rozstałyście i przestałyście pisać?
    • mweezy . 22.03.11, 20:49
      @estrella, podejrzewam, że miałybyśmy do siebie niedaleko. A propos rekolekcji - u mnie jakoś fajnie się złożyło, że rekolekcje pokrywają się niemal z testami, więc jesteśmy zwolnieni z uczestniczenia w nich, musimy tylko iść ostatniego dnia rekolekcji, dzień po ostatnim teście. Wymęczą nas tym siedzeniem w kościele. Ja dzisiaj siedziałam tam 2,5 godziny i mam dosyć.

@flo. wiem, że już nie będzie jak dawniej, ale to nie oznacza, że przy odrobinie chęci nie może być fajnie.

@hellokiciara, no czemu nie, pomysł całkiem milusi :d Nie no, może ktoś mieszka w twoich okolicach, trzeba tylko poszukać.

@sandrolaxd no zapraszamy, zapraszamy, hahaha big_grin Wiesz, to już nie chodzi o gusta użytkowników teraz, ale o to jak się wypowiadają. Dużo egoizmu, nietolerancji, często zwykłe popisywanie się albo prowokacje. Ale tego raczej nie zmienimy, więc martwmy się o siebie. Poza tym nie wszyscy są tacy. : ) Hm, już niedługo powinien być ten film w internecie. Hehehe, tak, zawsze to fajniej obejrzeć w kinie, no ale cóż zrobić C: Dlaczego przestałyśmy pisać? Powiem szczerze, że nie mam bladego pojęcia. Jakoś tak każda z nas coraz rzadziej wchodziła, później usunięto offtopy no i tak jakoś to wyszło.
      • hellokiciara no właśnie,dlaczego jest was tak mało. 22.03.11, 21:37
        @,do wszystkich.
        Za starych dobrych czasów ,tyle osób się udzielało,że po prostu ciężko było coś napisać.temat zmieniał się co minutę.teraz zniechęceni ,znudzeni offtopem nawet nie zajrzą co słychać.tyle jest użytkowników,a większość nawet nie wchodzi w tym kierunku.nie mam bladego pojęcia ,co tak ich zniechęciło.może te zmiany:nowa strona,inny klimat.chociaż za tych dobrych czasów byłam dziwna,czytając stare komentarze.mam nadzieję ,że będzie tu więcej ludu.bo jak nie to umrzemy tu na wieki.w czarnej dupce C:
        • sandrolaxd Re: no właśnie,dlaczego jest was tak mało. 23.03.11, 11:57
          hellokiciara napisał(a):

> @,do wszystkich.
          > Za starych dobrych czasów ,tyle osób się udzielało,że po prostu ciężko było
          > coś napisać.temat zmieniał się co minutę.teraz zniechęceni ,znudzeni offtopem n
          > awet nie zajrzą co słychać.tyle jest użytkowników,a większość nawet nie wchodzi
          > w tym kierunku.nie mam bladego pojęcia ,co tak ich zniechęciło.może te zmiany:
          > nowa strona,inny klimat.chociaż za tych dobrych czasów byłam dziwna,czytając st
          > are komentarze.mam nadzieję ,że będzie tu więcej ludu.bo jak nie to umrzemy tu
          > na wieki.w czarnej dupce C:

Właśnie, właśnie. Nikt się nie wypowiada, a o ile wiem to parę tych użytkowniczek starszych nadal jest na kocie. Jak to mweezy powiedziała, nie wszystkie dziewczyny to hot i słitt 12. Na tym świecie są jeszcze normalne osoby.
    • sandrolaxd Re: ;dd 23.03.11, 13:24
      Tak trochę nie na temat zagadam. xd ;p
      U was też już panuje taki nastrój wiosenny ? U mnie tak. Pogoda od dwóch dni jest nieziemska, aż chce się żyć. Słońce świeci, wieje lekki wiatr. Mam ochotę na to lato coraz bardziej. Oby więcej takich dni. big_grin A u was jak jest ? Chodzicie już w wiosennych ciuchach ? wink
      • nikanana Hej :D 23.03.11, 13:34
        ja się nie mogłam już doczekać jakiegoś cieplejszego dnia i nareszcie. Słońce świeci i jest w miare ciepło. A w ciuchach wiosennych już chodzębig_grin
        • hellokiciara pogoda jest super. 23.03.11, 13:57
          lekka kurtka ,krótki rękaw.
          tak dziś poszłam do szkoły.ten ciepły wiosseny wiatr pozwolił mi się rozpiąć.
          pogoda jest super i coraz bardziej oczekuję wiosny,lata.po prostu chcę ciepła.
          • sandrolaxd Re: pogoda jest super. 23.03.11, 14:21
            Wszyscy chcemy lata. xd Wprost nie mogę się doczekać tej ciepłej pogody,wakacji, krótkich spodenek, długich dni i spotkań, spacerów,zajadania się lodami. No i mogłabym tak wymieniać milion rzeczy. xd a wam co się najbardziej kojarzy z latem ? ;p
            • marszalinka Słońce ;D 23.03.11, 14:22
              Dobra zabawa, szaleństwo, zero nudnej nauki, upał, brak ciepłych ubrań, japonki no i zycie staje sie piekne<3
              • sandrolaxd Re: Słońce ;D 23.03.11, 14:31
                hehe. racje masz dziewczyno.xd
                Co aktualnie porabiacie? Dużo macie zadane ?xd suspicious
            • estrellaa z latem kojarzy mi się .. 23.03.11, 14:32
              śmietankowe lody włoskie , bokserki , krótkie spodenki , japonki , czereśnie , które uwielbiam <3 kolorowe sukienki , wielkie okulary przeciwsłoneczne , rowery , roliki , deski , nocne spacery . <3333333333 ahhh CHCE LATO !
            • paulinex Re: pogoda jest super. 24.08.11, 19:17
              słońce, lody, gofry, zabawa, morze.
              szkoda, że już tylko tydzień...
          • estrellaa Re: pogoda jest super. 23.03.11, 14:23
            taak , kocham wiosnę <3

i mega się cieszę bo nie długo piątek ! i weekend . a weekend niestety dużo nauki. ale jaramy się wspaniałą pogodą i przetrwamy . ;D
            • sandrolaxd Re: pogoda jest super. 23.03.11, 14:36
              Widzę, że w niektórych rozpaliłam pożądanie do lata. xd Jakoś trzeba przetrwać te dni co zostały( 90 dni ? z weekendami itd) .
              • hellokiciara Re: pogoda jest super. 23.03.11, 14:44
                musimy przetrwać te 90 dni.tak rozpaliłaś.ktoś napisał ,że w wakacje je się dużo lodów ,aż mi się zachciało,mniam.lato się kojarzy mi z wolnością ,przejażdżką rowerami ,spacerami,plażą,wodą ,lodami,radością.
                a wiośnie uwielbiam taki ciepły klimat.ktoś jedzie na rolkach,ptaszki świergotają ,przypominają się pikniki z dzieciństwa.
                CHCĘ LATA.
                • estrellaa . 23.03.11, 14:48
                  przetrwamy bo musimy . ;]
                  • sandrolaxd Re: . 23.03.11, 14:50
                    Jakoś razem się uda. Czas i tak szybko mija, a mamy tyle nauki, że szybko przejdzie. Oglądacie dzisiaj YCD ? tongue_out
                    • hellokiciara Re: . 23.03.11, 14:57
                      jasne,że tak,lubię YCD.i jak się patrzę na tych tancerzy,to mnie tak zazdrość łapię,że mam zamiar tańczyć jazz ,albo house.zrobiłam wątek ,z pomocą o temacie
                      Jaz z!!!! mam nadzieję że ktoś mi pomoże,a może ktoś wie , tańczy?
                      • estrellaa Re: . 23.03.11, 15:01
                        będe oglądała ycd . ;d nie mogłabym zapomnieć . ;]]

• hellokiciara Re: . 23.03.11, 15:28
                          ja też ;P
    • mweezy . 23.03.11, 15:31
      Dlaczego dziewczyny ze starego offtopu tu się nie udzielają - cóż, to już indywidualna sprawa każdej z osób, które tu pisały, nie roztrząsajmy tego : ) Powoli coraz więcej ludzi będzie tu pisać :d

Eh, też marzę o wakacjach. Chciałabym móc przeskoczyć ten cały czas pozostały do wakacji, ze świadomością, że wszystkie rzeczy, które do tego czasu muszę zrobić, będą zrobione tak jak planowałam. No ale to pozostaje tylko w sferze marzeń, niestety :< A chociaż w sumie nawet cieszę się wiosną, to dzisiaj chce mi się płakać. Taak, trzeba jakoś przetrwać.

A co do YCD i w ogóle tańca, to dzisiaj dostałam ulotkę z jakiejś nowej szkoły tańca, lol. To co z tego, że została przerobiona (razem z innymi ulotkami) na biust dla kolegi, hahahhahahaa, bo zanim on go sobie wyhoduje... big_grin Może kiedyś ponownie spróbuję uczyć się tańczyć. W końcu jak to mówią - do trzech razy sztuka.
      • hellokiciara do 3 razy sztuka,racja 23.03.11, 15:53
        ostatnio grałam 2 razy w toto lotka i dupka.zamierzam isć trzeci raz ,przecież do 3 razy sztuka ; )
    • Re: Sylwestrowy offtop ;qq 23.03.11, 15:45
      Sorry, że troluje forum ale mam do was prośbę
      wejdźcie na tą stronę(to nie żadne glitery) press.juniormedia.pl/paper/contest_newspapers/thumb/?page=3#
      i zagłosujcie na gazetke "U nas w Dwójce"
      Byłabym was ogromnie wdzięczna, i jeszcze raz przepraszam za trolowanie smile
      • hellokiciara wstawię słit zdjęcie ! ;)) 23.03.11, 16:11
        • estrellaa ;]] 23.03.11, 16:21
          ja też gram w totolotka , straciałam już jakieś 30 dych na wysyłanie kuponów i mój rekord to trafienie 2 ;d

szukam nowych inspiracji . chodz mi o muzykę . piosenki , które słucham znudziły mi się . a wy czego słuchacie ? jakieś tytuły ? wink
          • estrellaa sandrolaxd 23.03.11, 17:31
            zdrowa już jesteś ? ;dd
            • sandrolaxd Re: sandrolaxd 23.03.11, 19:12
              dzięki za zamartwianie się . nie jeszcze nie . uncertain
              chyba dopiero od następnego tygodnia do szkoły pójdę.
              co do piosenek to ja raczej słucham wszystkiego co nowe czyli eski. A stare piosenki też goszczą na moich playlistach. a wy czego słuchacie ? Ja trochę rapu, popu. xd big_grin
    • marszalinka :) 23.03.11, 18:05
      No ale to zalezy jaki Ci klimat leży i czy wolisz polskie czy tez nie ^^ Ja np. z polskim to Armia a z zagranicznych to Hillsong i Oceana, ale nie ta babka co śpiewa tylko zespół xD ---> Tekst linka
      • estrellaa Re: :) 23.03.11, 18:33
        dzięki ;]
        • hellokiciara Re: :) 23.03.11, 19:26
          ja to byle czego.lubię taki klasyk:
          you're beatiful.
          a jak ma się doła to evaescence my importal.
          • sandrolaxd Re: :) 24.03.11, 11:19
            o właśnie. xd też to lubię . a jak mam doła to wgl.mam oddzielną playlistę ze smutnymi piosenkami. xd Niektóre strasznie stare. Ale najbardziej to lubię Eminema i Rihianne Love the way you lie 2.
            • sandrolaxd Re: :) 24.03.11, 14:24
              Dobra, dobra nowy temat. hmm. xd muszę się trochę namyśleć .
              Oglądałyście YCD ? Ta mała zaje.biście tańczyła. Jestem normalnie pełna podziwu co do niej. Też tak chce wymiatać. xd big_grin
              • estrellaa Re: :) 24.03.11, 14:54
                nie oglądałam ponieważ , usnęłam około 20 i obudziłam się jak już ycd się skończył ; /

ej , ej coś nas mało . ;//
                • sandrolaxd Re: :) 24.03.11, 15:11
                  Powtórka jeszcze będzie, nie wiem o której, ale w sobotę.

no jakoś tak wychodzi, że mało. parę osób się udziela, ale nie tak cały czas tylko na chwilę wchodzi i jedną wypowiedź ma.uncertain
                  • estrellaa Re: :) 24.03.11, 15:21
                    ludziee nie spać .! hahhah xd wypowiadać się .

pytała mnie dziś z niemca , który jest dla mnie czarną magią . mega się cieszę bo z drobną pomocą klasy dostałam 4 ! . z drugiej strony to dziwne , że angielski nie sprawia mi żadnego problemu a niemiecki też język germański jest dla mnie abstrakcją .

przeglądam teraz demoty i znalazlam coś do mnie pasującego . ;d klik
                    • estrellaa Re: :) 24.03.11, 15:22
                      sory coś link nie wyszedł . tutaj
                      • sandrolaxd Re: :) 24.03.11, 21:10
                        haha. ten demot jest niezły . xd ;d
                        ja dopiero za rok mam niemiecki, ale wgl. go nie lubię . uczyłam się w 1-3 i nic nie pamiętam.anglik najlepszy jest . ;d
    • mweezy . 24.03.11, 15:23
      Jeśli chodzi o gry w rodzaju totolotka, to jakoś specjalnie nie jestem do nich przekonana, sama nie wiem czemu : )

@estrella a jaka konkretnie muzyka cię interesuje? Nowości, starsze piosenki, pop, rock, metal...?

@hellokiciara chodzi ci o piosenkę Jamesa Blunta 'You're beautiful'? Facet ma charakterystyczną manierę w głosie, jakoś mnie to nie za bardzo leży : ) A co do 'My immortal' Evanescence to cóż, urocza piosenka, śliczna. Ale czasami wolę posłuchać Amy w jakiejś ostrzejszej piosence jak np. moje ukochane 'Lies'.

Co do 'Love the way you lie', to jakoś nie wiem dlaczego, ale nie rusza mnie ta piosenka kompletnie, chociaż przyznaję, że Rihanna + Eminem = wspólna piosenka, to byłam zaskoczona. Bardzo.
      • estrellaa Re: . 24.03.11, 15:32
        z muzuki , nie lubię metalu , poza tym słucham , wszystkiego po trochu . są to raczej starsze piosenki .
        • hellokiciara Re: . 24.03.11, 18:29
          każdy słucha co innego.czasem zechce mi się posłuchać coś ostrego,ale jakoś nie za bardzo się orientuję ,co jest fajne .
          • estrellaa Re: . 24.03.11, 18:43
            jakoś cicho się zrobiło .. ; p
            • smileyy776 Re: . 24.03.11, 21:05
              chyba jestem od Was duuuużo młodsza i troche nie pasuje .. co nie?
              • sandrolaxd Re: . 24.03.11, 21:12
                smileyy776 : pasujesz pasujesz. ja też jestem młodsza. jakoś tam się wtapiam w tłum. xd
              • estrellaa .;] 25.03.11, 14:47
                nie , na pewno nie jesteś dużo młodsza ode mnie . ;d
                • marszalinka Re: .;] 25.03.11, 15:03
                  niemiecki ladny jezyk, ale trudny dlatego do nauki wybrałam rosyjski wink
                  • sysiek4444 joł bejbasy. xddd 25.03.11, 15:31
                    no siema. suspicious

co tam słychać kochane ?
                    mnie baba na weekend zadała plakat do zrobienia. -.- na przedstawienie... sama mam się nad tym gó.wnem pie.przyć. ; |
                    • malenka77 Re: Dołączam :) 25.03.11, 18:28
    • mweezy . 25.03.11, 18:35
      Wiecie co, ja jestem absolutną zwolenniczką samodzielnego poszukiwania muzyki w internecie. Dla mnie to cudowne móc samodzielnie odkrywać coś dla siebie nowego. I polecam wam to gorąco. A przynajmniej mnie to satysfakcjonuje. Ale ok, @estrella, spróbuję ci coś polecić. Yogi Lang, April Wine, The Pineapple Thief, Weezer, eeee, nie wiem czy znasz Klaxons? Fajni są. Albo jeśli lubisz starsze piosenki, to może jakiś Pink Floyd czy Stonesi? Moi ukochani Beatlesi? No i nie wiem, w zasadzie boję się cokolwiek polecać, bo nie wiem i tak bez ładu i składu rzucam nazwami XD Hm. A może MGMT? Radośni są bardzo, w każdej piosence słychać coś takiego... Może nie zawsze euforycznego, ale bardzo pozytywnego. Ale to tylko takie moje subiektywne odczucie.

Niemiecki? Hm, jakoś za nim nie przepadam, jak dla mnie jest nieco zbyt twardy i szorstki.

Ooo, sysia! Cześć! Jaki ten plakat musisz zrobić? Na jakie przedstawienie? : ) Daasz radę, na pewno. Ale współczuję, bo ja np. nie przepadam za plastyką, ciapaniem się w kredkach, klejach, farbach, bibułach i innych takich.

A u mnie dzisiaj radośnie jakoś, poza tym to jak zwykle. Chyba przegrzał mi się mózg, ciągle o czymś rozmyślam, planuję, lol.
      • estrellaa ;p 25.03.11, 19:39
        mweezy dzięki .
        sysiek4444 na jaki temat masz zrobić ten plakat ? szczerze ci współczuje , bo nienawidzę robić czegoś takiego może dlatego , że nie umniem . ;]

a ja właśnie sprawdzam czy mam jakieś kartkówki , testy w przyszłym tygodniu . ich liczba mnie przeraża . 5 testów , 3 zapowiedzane kartkówki + prezentacja na dni matematyki , konkurs , uzupełnienie zeszytu z historii i zaliczenie tańca na zajęciach artystycznych . ehhh , meksyk .
        • sandrolaxd Re: ;p 25.03.11, 20:46
          A ja muszę lekcje nadrobić trochę. Szczerze mówiąc nie chciało mi się wgl.odrabiać i teraz mam zaległości.xd
          A co do plakatu do współczuje. Nie mam talentu do plastyki no i nie lubię za bardzo packać się w jakiś farbach czy coś. xd
        • mweezy . 25.03.11, 20:47
          Proszę bardzo, @estrellaa : ) I piąteczka, mnie też przyszły tydzień zapowiada się okropnie pracowicie. I w dodatku dziś dowiedziałam się o tym, że wezmę udział w konkursie z angielskiego za tydzień.
          • sandrolaxd Re: . 25.03.11, 21:16
            No to nieźle. U mnie chyba się jak na razie nic nie szykuje. A teraz muszę nadrobić 2 sprawdziany i 2 kartkówki. A może nawet coś jeszcze, ale nie kojarzę jakoś. Masakra z tą szkoła, ale jednak wy to macie gorzej. U mnie to się jeszcze jakoś przeżyje.
            • sandrolaxd Re: . 26.03.11, 09:37
              Kurde, zapowiadała się taka ładna wiosna. A dzisiaj wstaje, patrzę w okno i śnieg spadł . scianaMasakra.
              • sysiek4444 Re: . 26.03.11, 10:34
                no cześć cześć.
                na przedstawienie o teatrze, o romeo i julii , parówkach i takie tam.
                na tym plakacie ma być kto występuje , opiekun i tytuł, i jeszcze coś mam narysować, żeby nie było pusto. ale nie wiem co, baba tylko mówiła że nie maski..
                nie jest tak źle, da się przeżyć, bywało gorzej.
                własnie idę się szykować na zakupy po to wszystko.. -.-
                • estrellaa sobotaa .. 26.03.11, 12:31

niedawno wstałam i jestem załamana pogodą . ale przynajmniej może sie czegoś nauczę bo gdy świeci słońce nic mi do głowy nie wchodzi .
                  jak narazie siedzę w szlafroku i piję kakao . ;d nie chce mi się ruszyć . ; )
                  • klama_kcmil # 26.03.11, 12:37
                    Pijem sobiem kawem z mleczkiem, bo mi zimno, a na herbate nie mam ochoty. Wczorajszy dzień był strasznie wkurzający, a satysfakcjonujący zarazem. Pojechałam takiemu gościowi i do dzisiaj jestemz siebie dumna xd. Zaraz zaczne sie tuczy snicersem i gratką/om.
                    • estrellaa Re: # 26.03.11, 12:47
                      znam to uczucie , kiedy jestem dumna z jakiegoś mojego tekstu. ;D