Gość: micha IP: *.icpnet.pl 13.04.10, 16:27 Czy dużo jest chętnych na biologie na UP??Łatwo się dostać??Od ilu punktów przyjmowali? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał Re: Biologia-UP Poznań IP: *.proxnet.pl 13.04.10, 16:46 Podobno w tym roku nie przyjmują na biologię na UP,więc lepiej się nie napalaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: Biologia-UP Poznań IP: *.icpnet.pl 13.04.10, 17:04 jak to??a to co niby jest?: Tryb i kierunki studiów 1. Rekrutacja na I rok studiów stacjonarnych I stopnia rozpoczynających się w roku akademickim 2010/2011 będzie prowadzona na następujące kierunki lub kierunki ze wskazaną specjalnością: Architektura krajobrazu Biologia o specjalności: biologia stosowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Biologia-UP Poznań IP: *.proxnet.pl 13.04.10, 18:14 Widocznie jeszcze nie uaktualnili strony. Była wiadomość z ministerstwa,że kierunek ten na UP nie będzie otwarty.Nie wiem jakie są tego przyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: Biologia-UP Poznań IP: *.icpnet.pl 13.04.10, 18:28 daj link, prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Biologia-UP Poznań IP: *.proxnet.pl 13.04.10, 18:37 www.biologia-nienaup.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Biologia-UP Poznań IP: *.proxnet.pl 13.04.10, 23:31 Pewnie za duże przeciążenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: Biologia-UP Poznań IP: *.icpnet.pl 14.04.10, 16:43 moze ktos inny udzieli NORMALNEJ odpowiedzi??bo ta infor.wyssałes sobie z palca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Biologia-UP Poznań IP: *.proxnet.pl 14.04.10, 17:48 Strona już działa. Widocznie serwer padł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: Biologia-UP Poznań IP: *.icpnet.pl 14.04.10, 17:50 nie działa!!nie wprowadzaj ludzi w błąd, a jesli Tobie działa to wklej link. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: Biologia-UP Poznań IP: *.icpnet.pl 15.04.10, 08:38 Halo ej, moze ktoś mi odpowie?to ważne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Biologia-UP Poznań IP: *.proxnet.pl 15.04.10, 15:10 Pewnie masz coś z przeglądarką. Mi wszystko normalnie śmiga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jożin Re: Biologia-UP Poznań IP: *.chello.pl 15.04.10, 15:27 Gość portalu: Michał napisał(a): > Pewnie masz coś z przeglądarką. Mi wszystko normalnie śmiga Haha, chyba ty Michale masz coś nie tak z przeglądarką, jeśli otwiera ci stronę której nie ma :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: Biologia-UP Poznań IP: *.icpnet.pl 15.04.10, 15:33 no ale ktos jest na silach udzielic mi odp.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japonia Re: Biologia-UP Poznań IP: *.chello.pl 15.04.10, 16:01 Gość portalu: micha napisał(a): > Czy dużo jest chętnych na biologie na UP??Łatwo się dostać??Od ilu punktów > przyjmowali? Ludzie z marną podstawą się dostawali, więc w ogóle trzeba zapytać CZY BYŁ PRÓG a nie od ilu punktów... Biologia na uczelniach rolniczych to nie jest wyżyna biologii, a jeśli nawet na UJ na biologię robią drugi nabór bo więcej miejsc niż chętnych, to UP to wiesz, na pewno Cię wezmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: Biologia-UP Poznań IP: *.icpnet.pl 15.04.10, 16:58 ja w ogle nie zdawałam biolii na maturze.mi by policzyli tylko polski i angola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jożin Re: Biologia-UP Poznań IP: *.chello.pl 15.04.10, 17:01 Gość portalu: micha napisał(a): > ja w ogle nie zdawałam biolii na maturze.mi by policzyli tylko polski i angola. O_o no comment... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: Biologia-UP Poznań IP: *.icpnet.pl 15.04.10, 17:12 co???zmieniły mi sie zainteresowanie!nie mozna?biologie umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jożin Re: Biologia-UP Poznań IP: *.chello.pl 15.04.10, 17:39 Gość portalu: micha napisał(a): > co???zmieniły mi sie zainteresowanie!nie mozna?biologie umiem. To napisz z biologii maturę, jest taka możliwość dla nowomaturzystów. Ty sobie jaja robisz, nawet jakbyś zdał polski na 100% i angielski na 100% to byś miał 20 pkt na 100 pkt możliwych do zdobycia (a pewnie nie masz po 100% więc masz mniej niż 20/100?), także ten tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: Biologia-UP Poznań IP: *.icpnet.pl 15.04.10, 17:56 jestem dziewczyna a poza tym chce od tego roku isc i nie dam rady zlozyc deklaracji maturalnej znowu!i dlatego sie pytam od ilu ounktow przyjmuja a poza tym jesli nie ma chetnych to moze mnie przyjma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cwelu Re: Biologia-UP Poznań IP: *.proxnet.pl 16.04.10, 15:00 Chuja do buzi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: Biologia-UP Poznań IP: *.icpnet.pl 16.04.10, 17:10 dobrze sie czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: Biologia-UP Poznań IP: 83.1.183.* 17.04.10, 16:02 błagam o jakąś logiczną wypowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
another_story Logiczna wypowiedź: 17.04.10, 16:20 www.pierwiastek.pl/logika/tautologia-logika.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: Logiczna wypowiedź: IP: 83.1.183.* 17.04.10, 17:01 Ludzie Kochani!!!|Ja proszę o pomoc, proszę o odpowiedz na moje pytanie z uwzględnieniem tego że bede miec liczony tylko polski i angielski. Czy takie trudne jest odp.mi na pytanie??Tak po ludzku, bez zlosliwosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cwelu Re: Logiczna wypowiedź: IP: *.proxnet.pl 17.04.10, 17:23 Tryt tryt tryt :D Odpowiedz Link Zgłoś