Gość: igaaaaaaaa94 IP: 94.254.212.* 16.04.10, 17:05 JEstem w 3 klasie gim i wiem ze chce isc na studia informatyczne. I nie wiem czy lepiej na profil informatyczny isc do technikum czy LO?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata Re: profil informatyczny IP: *.proxnet.pl 16.04.10, 18:47 Słyszałam,że profil w zawodówce jest niezły. Poszukaj zawodówkę o profilu komputerowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alko Re: profil informatyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.10, 23:38 uwazaj na takich ludzi jak beata bo Cie w manowce wyprowadza, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: profil informatyczny IP: *.proxnet.pl 18.04.10, 00:12 Sam go na manowce wyprowadzasz. Beata ma rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igaaaaaaaa94 Re: profil informatyczny IP: 109.243.244.* 18.04.10, 22:34 az taka tepa to ja nie jestem zeby isc do zawodowki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: profil informatyczny IP: *.proxnet.pl 19.04.10, 11:05 Czemu od razu tępa? Zawodówki mają taką,a nie inną reputację z powodu ludzi,którzy tam uczęszczają. Gdybym miał taką wiedzę jak teraz,to poszedłbym do zawodówki,albo jakiegoś konkretnego technikum. A nie liceum i studia,które w dłuższej perspektywie nic mi nie dadzą. Poszedłbym na spawacza lub elektryka i wyciągałbym dobre pieniądze. W latach 90 była nagonka na LO i studia. Do zawodówki szli tylko Ci,którzy nie zostali przyjęci nigdzie indziej. Teraz sytuacja wygląda tak,że brakuje fachowców (elektryków,spawaczy itd.) a jest nadmiar "wykształciuchów". W związku z tym fachowcy-z racji swojej małej liczby-zarabiają więcej. Przedstawiłem swoje zdanie,ktoś się może z tym nie zgadzać,ale wszystko zweryfikuje życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: profil informatyczny IP: 195.82.180.* 19.04.10, 11:22 Gość portalu: igaaaaaaaa94 napisał(a): > az taka tepa to ja nie jestem zeby isc do zawodowki!!!! Ha ha nikt nie jest. To co ? Mamy całe społeczeństwo "ynteligentów" ? Łooo !!! To z takim potencjałem ludzkim, już dawno Japonię powinniśmy prześcignąć-jakoś tego nie widać. Teraz papierem ukończenia LO, technikum i większości studiów to można sobie d.... podetrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: profil informatyczny IP: *.stk.vectranet.pl 19.04.10, 21:58 Jeżeli jesteś w 100% pewien, że chcesz iść na studia - wybierz dobre liceum. Jeżeli studia to tylko jedna z możliwości, przemyśl technikum, ale jakieś z dobrą opinią. Odpowiedz Link Zgłoś