Dodaj do ulubionych

RATUNKU !!! LOGIKA !!!

IP: *.net24.prv / 80.51.233.* 09.03.04, 23:01
Czy może mi ktoś pomóc? Koleżanka potrzebuje testów i zadań z logiki z
rozwiązaniami. Niech ktoś się zlituje!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: RATUNKU !!! LOGIKA !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.03.04, 23:08
      jaka czesc logiki?
      • Gość: treemagnolia Re: RATUNKU !!! LOGIKA !!! IP: *.net24.prv / 80.51.233.* 10.03.04, 18:39
        chodzi jej o wszystko, co można dostać !!!
        dzięki!!!
        • Gość: natka Re: RATUNKU !!! LOGIKA !!! IP: *.topole.waw.pl 11.03.04, 23:42
          no ale jaka logika? ja mam testy, ale z logiki z prawa, więc to trochę inna
          bajka.
          a jesteś z wawy?
          • Gość: Anna Re: RATUNKU !!! LOGIKA !!! IP: *.net24.prv / 80.51.233.* 12.03.04, 18:27
            Nie, Katowice, zaoczne prawo. Potrzebuje wszystkich testów jakie kto ma, z
            rozwiązaniam, nie może pojąć tych cholernych zadań! Nie spodziewała się , że to
            taka matematyka, a oan humanistyczna dusza!!!

• nat.ka Re: RATUNKU !!! LOGIKA !!! 12.03.04, 20:15
              hmmm, no żeby pojąć to, to trzeba przede wszystkim zrozumieć teorię. no ja mam
              ok 30 testów z prawa...ale jak nie jesteście z wawy, no to nie wiem, jak
              mogłabym je udostępnić.
              mogę poradzić: na stronie www.lex.pl trzeba wejść w serwer studentów prawa i
              tam są jakieś zadania z logiki.
              • Gość: Zowix Re: RATUNKU !!! LOGIKA !!! IP: *.NET / 82.160.41.* 13.03.04, 03:57
                > hmmm, no żeby pojąć to (zadania-moj przypis:) ), to trzeba przede wszystkim
                zrozumieć teorię.
                A tu sie nie do konca zgodze :)
                Czy naprawde teoria jest potrzebna do definiowania funktorow, do rozwiazania
                tautologii, do zadan tekstowych czy tam czegokolwiek jeszcze.
                Czy aby rozwiazac taka kontrapozycje, to potrzebna jest teoria, czy nie
                wystarczy nauczyc sie ogolnego schematu zadania?
                Zreszta jestem zywym dowodem, ze mozna zdac egzamin z logiki (tej dla
                prawnikow) posiadajac minimalna wiedze teoretyczna :)
                A pomocny w zadaniach bedzie skrypt dr Grabowskiego (tytulu nie pamietam - taki
                jakis granatowy bodajze, wydawnictwo UJ )
                • nat.ka Re: RATUNKU !!! LOGIKA !!! 13.03.04, 19:36
                  aaa i tu tkwi szkopuł :))) jesteś z UJ, tak? na UW bez teorii nigdzie nie
                  pociągniesz. Połowa pytań na egzaminie jest stricte z teorii:)))
                  • Gość: Zowix Re: RATUNKU !!! LOGIKA !!! IP: *.NET / 82.160.41.* 14.03.04, 01:33
                    Fakt, UJ to moja uczelnia :)
                    Nie wiem jak wygladaja u was egzaminy z tego przedmiotu. W Krakowie wystarczą
                    zadania + 1 punkt z teorii - tyle do zdania egzaminu.
                    Natomiast nie o to chodzi. Napisalas, ze teoria jest niezbedna do rozwiazywania
                    zadan i w tym miejscu nie zgadzam sie z toba. Jednak w zadnym razie nie
                    kwestionuje tego, ze teoria jest potrzebna do zdania egzaminu (przynajmniej w
                    W-wie, bo u nas niekoniecznie :) )
            • Gość: ula Re: RATUNKU !!! LOGIKA !!! IP: *.jaroszowka.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 22:33
              tez mam z prawa. jak chcesz to daj maila to ci przesle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka