Gość: Kat IP: *.2.9.83.tvksmp.pl 02.07.10, 15:15 Witam Wybieram się na polonistykę na UJ i w związku z tym mam pytanie: jak myślicie, lepsza jest komparatystyka czy antropologiczno - kulturowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: avi Re: Polonistyka UJ IP: *.wroclaw.mm.pl 02.07.10, 18:15 A co Cię bardziej interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Polonistyka UJ IP: *.2.9.83.tvksmp.pl 04.07.10, 15:54 Problem w tym, że i tak pewnie wybiorę to, na co się dostanę, o ile w ogóle się dostanę :D Chciałam zapytać tylko co inni myślą o tych kierunkach i który z nich ma "wyższy" poziom i ogólnie jest ciekawszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avi Re: Polonistyka UJ IP: *.wroclaw.mm.pl 04.07.10, 17:42 Komparatystyka jest wg mnie ciekawsza, ale i za to więcej chętnych na nią jest. Zdecydowałaś już? I jakie masz wyniki matur? Bo ja też się chyba tam wybiorę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Polonistyka UJ IP: *.2.9.83.tvksmp.pl 04.07.10, 22:14 złożyłam na obie, więc teraz tylko czekam czy na którąkolwiek się dostanę :) Odpowiedz Link Zgłoś