avariel 21.03.04, 22:26 Mam pytanie czy dyplom z High school, odpowiada polskiej maturze. Czy musze zdawac mature jesli chce isc na studia w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avariel Re: High school 21.03.04, 22:38 Zapomnialam dodac ze chcialabym sie dostac na pedagogike i byc w przyszlosci nauczycielka dla dzieci i uczyc jezyka angielskiego , mam College degree( 2 lata) czyli po polsku ze jestem przedszkolanka , ale nie wiem czy to tutaj sie liczy.Dowiedzialam sie ze musze miec studia pedagogiczne aby pracowac w tym zawodzie, mieszkam niedaleko Wroclawia czy tam sa jakies studia pedagogiczne + angielski? Prosze o odpowiedz. Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: High school 21.03.04, 22:44 avariel napisała: > mieszkam niedaleko Wroclawia czy tam sa jakies studia pedagogiczne + > angielski? kolegium nauczycielskie, kierunek język angielski wyższa szkoła państwowa, 3 letnia, jest we Wrocławiu a czy uznają Twoją maturę to nie wiem - wiem, że sa takie szkoły, które uznają - prywatne, ale czy państwowe i czy wszystkie - to nie wiem powodzenia w szukaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna Re: High school IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.04, 22:59 W Poznaniu jest pedagogika łączona z językiem angielskim na UAM, Wydział Studiów Edukacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
avariel Re: High school 21.03.04, 23:21 Badzo Ci dziekuje Facecja, mam mala jeszcze prosbe jabys dodala adres Sle podziekowania i pozdrowienia ! Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: High school 23.03.04, 20:39 nie znam dokłądnego adresu ani telefonu, ale wiem, że się mieści na ulicy Skarbowców, to jest na Krzykach bodajże. Może poszperaj w internecie, to się nazywa fachowo: "nauczycielskie kolegium języków obcych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eva Re: High school IP: *.om.om.cox.net 24.03.04, 05:26 jezeli masz official High School Diploma,(nie moze to byc honorary) ktory przetlumaczylas i zostal zalegalizowany w ambasadzie to jest on rownoznaczny polskiej maturze, i kazdy Uniwersytety czy kazda wyzsza szkola przyjmuje ten dokument jak polska mature , teraz tylko zdac egzaminy na studia i mozesz studiowac w Polsce bez problemu... trzymaj sie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś