Dodaj do ulubionych

Toruń, szkolenie

IP: 178.219.26.* 12.11.10, 12:20
Niedawno skończyłem studia i w związku z moimi marzeniami o własnym biznesie szukałem szkolenia. Znalazłem ostatnio szkolenie z zakładania własnej działalności i pisania biznesplanów dla absolwentów z kujawsko-pomorskiego www.wiedzaiprzedsiebiorczosc.b4ngo.pl
Chciałbym zebrać opinie na temat takich szkoleń. Jak one wyglądają?? Czy warto iść na takie szkolenie czy może jest to strata czasu?? Wiadomo, takie szkolenie trochę trwa a jak się zacznie w grudniu to pewnie z pół roku będzie trzeba poświęcić na to.
Obserwuj wątek
    • Gość: Deduś Re: Toruń, szkolenie IP: 178.219.26.* 03.12.10, 12:53
      Jednak zdecydowałem się pójść na to szkolenie. Z tego co czytałem na temat takich szkoleń to się opłaca bo pieniążki z unii na to idą i podobno wkładają dosyć sporo w nie, więc i jakość wyższa. Z tego co na facebooku piszą to zapisy mają potrwać do 17 grudnia więc jeszcze chwila minie zanim szkolenie się rozpocznie.
      • niki45 Re: Toruń, szkolenie 13.01.11, 22:08
        I bardzo dobry wybór, Każde szkolenie nie tylko wzbogaca nasze CV ale i umiejętności w pracy a co za tym idzie pracujemy bardziej efektywnie.
        • malajulia-to-ja Re: Toruń, szkolenie 25.03.11, 10:30
          Dokładnie, jestem takiego samego zdania. Takie szkolenie może w znaczny sposób wzbogacić nasze CV. Do końca marca jest organizowana druga grupa, zobaczcie na stronę szkoleń. Tam jest więcej informacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka