Gość: niunia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 23:46 co sadzicie o tym kierunku????????????ja zamierzam startowac na uw ale tam pewnei ejst sie ciezko dostac????a mzoe lepiej isc na akademie rolnicza do wrocka???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gdabski Re: gospodarka przestrzenna 22.04.04, 18:43 Podpisuję się pod pytaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: gospodarka przestrzenna IP: *.tkchopin.pl 23.04.04, 15:12 Słyszałam kilka dobrych opinii o gosp. przestrzennej w Olsztynie- UWM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: gospodarka przestrzenna IP: 217.98.107.* 23.04.04, 15:33 a może coś konkretnego? też słyszałam, głównie po tym jak jakiś łepek z Olsztyna studiujący gospodarkę przestzrenną wystąpił w niesamowitym, jedynym w swoim rodzaju Barze w polsacie. Ech mieli gadane między zajęciami. Gdybym była dziekanem tego wydziału dałabym temu barowemu delikwentowi nagrodę za promowanie żeby nie było, interesuję się gosp.przest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: gospodarka przestrzenna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 17:27 a moze ktos by napisal czy na tym kierunku jest tak strasznei ciezko jak mowia i czy ta matematyka faktycznie jest taka straszna,bo wlasnie moj jedyny problem to ta kulejaca matma..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: gospodarka przestrzenna IP: 217.98.107.* 23.04.04, 17:37 Jeśli lubisz matmę to jest łatwa, gorzej gdy chcą się gosp.przest. uczyć osoby będące lajkonikami matematycznymi, a potem płaczą bo byle gupiego zadania nie potrafią rozwiązać. Z drugiej strony matmy nie jest aż tak dużo aby nie można było jej nadrobić. główne pytanie: dlaczego chcesz się uczyć gosp.przest. ? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_es Re: gospodarka przestrzenna 24.04.04, 11:16 podciagam watek bo sama jestem zainteresowana jak wygladaja studia? jakie perspektywy? niedlugo mam praktyki w U.Marszalkowskim wiec moze czegos sie dowiem wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: gospodarka przestrzenna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 21:30 tak naprawde to stratuje an turystyke i rekreacje,ale muzze meic jakis zapasowy kierunek:-),czytalam duzo o tym kierunku i wydaje mi sie interesujacy,ale chcialabym porozmawiac z kims kto to studiuje......niestety nikogo nie znam:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: gospodarka przestrzenna IP: 217.98.107.* 24.04.04, 21:57 nie porównuj gosp.przest. z turystyką bo jeśli uważasz, że na gos.przest są podobne przedmioty co na turystyce... Odpowiedz Link Zgłoś
tuathal Re: gospodarka przestrzenna 25.04.04, 20:36 Matma nie jest aż taka straszna. Mówią tak tylko dlatego że jest to praktycznie jedyny przedmiot na I roku, którego trzeba się uczyć systematycznie i nie powinno się mieć zaległości z LO. Odpowiedz Link Zgłoś
domali Re: gospodarka przestrzenna 25.04.04, 13:09 Gospodarka przestrzenna jest także na SGH. Odpowiedz Link Zgłoś