Dodaj do ulubionych

gospodarka przestrzenna

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 23:46
co sadzicie o tym kierunku????????????ja zamierzam startowac na uw ale tam
pewnei ejst sie ciezko dostac????a mzoe lepiej isc na akademie rolnicza do
wrocka????
Obserwuj wątek
    • gdabski Re: gospodarka przestrzenna 22.04.04, 18:43
      Podpisuję się pod pytaniem...
    • Gość: Justyna Re: gospodarka przestrzenna IP: *.tkchopin.pl 23.04.04, 15:12
      Słyszałam kilka dobrych opinii o gosp. przestrzennej w Olsztynie- UWM
      • Gość: Richelieu* Re: gospodarka przestrzenna IP: 217.98.107.* 23.04.04, 15:33
        a może coś konkretnego?

też słyszałam, głównie po tym jak jakiś łepek z Olsztyna studiujący gospodarkę
        przestzrenną wystąpił w niesamowitym, jedynym w swoim rodzaju Barze w polsacie.
        Ech mieli gadane między zajęciami. Gdybym była dziekanem tego wydziału dałabym
        temu barowemu delikwentowi nagrodę za promowanie

żeby nie było, interesuję się gosp.przest
    • Gość: niunia Re: gospodarka przestrzenna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 17:27
      a moze ktos by napisal czy na tym kierunku jest tak strasznei ciezko jak mowia
      i czy ta matematyka faktycznie jest taka straszna,bo wlasnie moj jedyny problem
      to ta kulejaca matma.....
      • Gość: Richelieu* Re: gospodarka przestrzenna IP: 217.98.107.* 23.04.04, 17:37
        Jeśli lubisz matmę to jest łatwa, gorzej gdy chcą się gosp.przest. uczyć osoby
        będące lajkonikami matematycznymi, a potem płaczą bo byle gupiego zadania nie
        potrafią rozwiązać. Z drugiej strony matmy nie jest aż tak dużo aby nie można
        było jej nadrobić.

główne pytanie: dlaczego chcesz się uczyć gosp.przest. ?
        • panna_es Re: gospodarka przestrzenna 24.04.04, 11:16
          podciagam watek bo sama jestem zainteresowana
          jak wygladaja studia?
          jakie perspektywy?

niedlugo mam praktyki w U.Marszalkowskim wiec moze czegos sie dowiem wiecej...
          • Gość: niunia Re: gospodarka przestrzenna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 21:30
            tak naprawde to stratuje an turystyke i rekreacje,ale muzze meic jakis zapasowy
            kierunek:-),czytalam duzo o tym kierunku i wydaje mi sie interesujacy,ale
            chcialabym porozmawiac z kims kto to studiuje......niestety nikogo nie znam:-(
            • Gość: Richelieu* Re: gospodarka przestrzenna IP: 217.98.107.* 24.04.04, 21:57
              nie porównuj gosp.przest. z turystyką bo jeśli uważasz, że na gos.przest są
              podobne przedmioty co na turystyce...
      • tuathal Re: gospodarka przestrzenna 25.04.04, 20:36
        Matma nie jest aż taka straszna. Mówią tak tylko dlatego że jest to praktycznie
        jedyny przedmiot na I roku, którego trzeba się uczyć systematycznie i nie
        powinno się mieć zaległości z LO.
    • domali Re: gospodarka przestrzenna 25.04.04, 13:09
      Gospodarka przestrzenna jest także na SGH.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka