ucze.n.pl 26.03.11, 17:25 co sądzicie o kierunku transport ?? jest on trudny??chodzi mi o politechnikę krakowską. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: df Re: studia- kierunek transport IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.11, 17:34 Na PW jeden z łatwiejszych kierunków technicznych. Ale lekko i tak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: studia- kierunek transport IP: *.dsl.telepac.pt 26.03.11, 17:44 Na PW od biedy mozna sie czegos nauczyc na tym kierunku, ale na pewno nie na AHE w Lodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: studia- kierunek transport IP: *.play-internet.pl 27.03.11, 04:27 Jak dla mnie, to nie jest ciężki kierunek-znajomi z osiedla, którzy ledwo przechodzili z klasy do klasy, to radzą sobie z tym kierunkiem studiów. Więc jak delikatnie mówiąc przeciętniacy sobie radzą, to nie powinno być ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: studia- kierunek transport IP: *.dsl.telepac.pt 27.03.11, 13:51 I praca tez powinna byc, np. w firmach transportowych czy urzedach (wydzialach 'komunikacji' na przyklad), w PL i za granica, tylko skocz dobra politechnike, najlepiej na zachodzie Europy! Good luck! Odpowiedz Link Zgłoś
ucze.n.pl Re: studia- kierunek transport 27.03.11, 16:57 ja aktualnie będę kończył technika logistyka Odpowiedz Link Zgłoś