Dodaj do ulubionych

Informatyk z humanisty?

IP: *.aster.pl 03.10.11, 17:48
Co polecicie człowiekowi, który skończył totalnie nieinformatyczny kierunek, ale od paru lat pracuje IT, obecnie na stanowisku młodszego Project Managera? Czy na tym etapie kariery warto zaczynać studia informatyczne?
Obserwuj wątek
    • Gość: :):) Zacznij od studiów z fizyki czy mechatroniki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 19:00
      O wiele bardziej pasjonujące dziedziny :)
    • Gość: dd Re: Informatyk z humanisty? IP: *.skawsoft.com.pl 03.10.11, 21:28
      Zrob jakies podyplomowe zwiazane w jakis sposob z informatyka, powinno byc latwiej i przyjemniej, a papier bedzie.
      • Gość: rozal Re: Informatyk z humanisty? IP: *.centertel.pl 03.10.11, 22:08
        W sumie jedne już mam - z baz danych. Ale jednak podyplomówka to nie jest "Wyższe kierunkowe", a to niestety eliminuje mnie na dzień dobry w przedbiegach na wiele stanowisk.
        • Gość: Menel da da da IP: *.e-wro.net.pl 05.10.11, 15:47
          >Ale jednak podyplomówka to nie jest "Wyższe kierunkowe", a to niestety eliminuje mnie na
          >dzień dobry w przedbiegach na wiele stanowisk.
          Zapodaj z łaski swojej ogłoszenia gdzie chcą to wyższe kierunkowe informatyczne.
          Bo ja może za mało przeglądam ale zdaje mi się, że jak jakieś chcą to ścisłe albo "wyższe studia techniczne". Wiec jak byś miał czystą matmę albo fizykę zamiast inf to nie powinni robić problemu.i
          Jak gdzieś chcą inf to ja bym tam nie startował.
          Informatyk to nie lekarz. Tu serio przebieg kariery, "certyfikaty", skończone kursy są ważniejsze niż dyplom.
          Bardzo niedawno był już niedawno identyczny topic na tym forum i ktoś właśnie używał sformułowania "certyfikaty".
          • Gość: Damrot link IP: *.e-wro.net.pl 05.10.11, 15:49
            czeba było przeszukać forum wpier niż zakładać nowe tematy

forum.gazeta.pl/forum/w,245,122973174,122973174,Studia_informatyczne_czy_certyfikaty_.html?wv.x=1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka