Gość: mandaryn IP: *.net-serwis.pl 07.06.04, 16:35 wlasnie...moze ktos mnie oswiecic i napisac, jakie sa konsekwencje zawalenia roku na jednym z kieerunkow? wywalaja od razu z dwu czy z jednego tylko? :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martini_very_bianco Re: 2 kierunki na UW 08.06.04, 23:48 a to nie najprościej w regulaminie studiów sprawdzić? powinien być na stronie uczelni chyba? przynajmniej na mojej jest 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link Zgłoś
facecja ??? 08.06.04, 23:53 a dlaczego mieliby tak robić?? nie amsz dwóch indeksów? przecież to dwie odrębne sprawy - no chyba, że w Warszawie jakieś niezrozumiałe dla mnie zwyczaje panują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandaryn Re: ??? IP: *.net-serwis.pl 09.06.04, 07:02 no indexy mam dwa...ale numer albumu jeden :\\\ Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: ??? 09.06.04, 21:07 Gość portalu: mandaryn napisał(a): > no indexy mam dwa...ale numer albumu jeden :\\\ numer to z tego względu, że masz też jedną legitymację nie sądzę, że gdyby Ci zabrali jeden, to musiałbyś oddać i drugi - przecież załóżmy - na jednym kierunku masz średnią 4,5, drugi oblałeś - jak mogliby Cię wylać z pierwszego? druga sprawa- rozpoczynałeś studia jednocześnie? bo ciekawa jestem, jak to się załatwia, gdy jest się na jednym kierunku, a chce sie zdawać na drugi - na przykłąd jak załatwić sprawę z numerem albumu? PS: skoro dopiero masz egzaminy, to skąd takie czarne myśli, że wylecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandaryn Re: ??? IP: *.net-serwis.pl 09.06.04, 07:02 zaraz brykam na uczelnie, bo dzis 2 egzaminy :DDD pozdro ludzie Odpowiedz Link Zgłoś