Gość: kasia IP: *.pl / *.pl 12.06.04, 00:22 gdzie w woj. slaskim mozna studiowac fotografie?nie musza to byc studia dzienne nie musza byc nawet magisterskie...moze byc nawet studium.bardzo mnie to interesuje..poprostu chce to robic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ppatka Re: fotografia 12.06.04, 08:32 W katowicach jest 2-letnie studium fotograficzne. Tylko nie pamiętam dokładnie gdzie, chyba na Ligocie, ale nie jestem pewna, ale na 100% jest. Jednak nabór jest tam co 2 lata i kolejny będzie za rok. Chyba, że coś się zmieniło, ale wątpię. Koleżanka sobie bardzo chwali i też biedaczka musiała przeczekać rok, zaczęła inne studium, które teraz kończy zaocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: do ppatka IP: *.pl / *.pl 12.06.04, 09:13 moglabys wiecej dowiedziec sie na ten temat od tej kolezanki-tzn.chodzi mi tylko o nazwe tej szkoly z reszta sobie juz poradze.bede bardzo wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
ppatka Re: do ppatka 12.06.04, 14:31 Policealne Studium Fotograficzne - Katowice Piotrowice dokładnego adresu nie mam, ale z Katowic jedzie się autobusem 810 (przyspieszony), 668, 653, około 15-20 minut, należy wysiąść koło FAMUR-u (duża fabryka) i po drugiej stronie ulicy będzie ta szkoła, obok jest zaraz Wyższa Szkoła Handlowa tak jak pisałam, nabór jest dopiero za rok, przyjmują tylko osoby do 22-go roku życia, a egzamin stanowi przegląd prac - należy mieć 10-15 dobrych zdjęć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: do ppatka IP: *.pl / *.pl 12.06.04, 21:47 dziekuje Ci straszliwie ppatko:) Odpowiedz Link Zgłoś