Gość: anka990 IP: *.ip.netia.com.pl 04.03.12, 20:04 co sądzicie o WSE?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jaggiel20 Re: WSE IP: *.wse.krakow.pl 23.03.12, 10:28 Mam wrażenie, że to dobra uczelnia. Ostatnio odwiedzając strony różnych uczelni widziałem u nich ciekawą kampanie reklamową. Ciekawy pomysł mieli :) wygooglujcie sobie ich stronę i zobaczcie. Poza tym mam kilku kumpli którzy tam studiują i są bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałki drewna Re: WSE IP: *.wse.krakow.pl 29.03.12, 12:12 Hej!! ja też uważam że WSE jest bardzo fajną uczelnią, która kładzie ogromny nacisk na kształcenie młodych ludzi w odpowiednich kierunkach!! Mówie z doświadczenia, bo studiuję tutaj lingwistykę. Duzo nauki, ale mysle, ze warto poświęcać czas na zdobywanie dobrego wykształcenia. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lastdream1 Re: WSE 12.07.16, 10:32 WSE to naprawdę bardzo dobra uczelnia! Ja przed trzema laty wiedziałam że planuje studia w Krakowie ale nie wiedziałam którą uczelnie wybiorę. Aktualnie jestem po 1 stopniu studiów na WSE na kierunku skandynawistyka w języku norweskim i cieszę się że trafiłam akurat tam. Naprawdę wysoki poziom nauczania, niesamowici ludzie i pomocni profesorzy :) Odpowiedz Link Zgłoś