Dodaj do ulubionych

PRAWO - UG - 25.06

25.06.04, 17:36
Wiatm zdawal ktos na prawo 25.06 w Gdansku na UG ?? jakie wrazenia ???
piszcie pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania^^ Re: PRAWO - UG - 25.06 IP: *.wlanet.wla.pl 25.06.04, 17:56
      moja kumpela dzis zdawala, ale jeszcze nie spotkalam jej. Powiedz prosze czy to
      byl test otwarty czy zamkniety? Pilne...
    • Gość: noja Re: PRAWO - UG - 25.06 IP: *.gizycko.mm.pl 25.06.04, 17:57
      Hej ja jutro mam na admnistracje na ug wiesz moze ile osob na 1 miejsce tam
      jest, a wlasnie ile osob bylo u ciebie?? i jakie pytania czy ciezki byl test??
      • Gość: mc Re: PRAWO - UG - 25.06 IP: *.wlanet.wla.pl 25.06.04, 19:49
        Heja! Ja dzis pisalam test na prawo na ug. Totalna porazka. Pytania dotyczyly
        ilosci ludnosci zamieszkujacej europe w 1000roku albo jakies inne wywalone w
        kosmos. Test byl zamkniety, ale komisja oswiadczyla, ze nie wie czy
        jednokrotnego wyboru czy wielokrotnego. No coz...
        • dzemowiec Re: PRAWO - UG - 25.06 25.06.04, 20:23
          no te pytanka ze statystyki byly wywalone :((( a jaki miales test nr 1 czy 2 ??
          a co do kandydatow to slyszalem od ludzi ze w tym roku na prawo bylo ok 8
          chetnych na miejsce... :( a test byl jednokrotnego wyboru a wiesz jak bedzie z
          wynikami ??? podobnow niedziele wieczorem maja wywiesic liczby punktow a w
          serode listy wstepnie zakwalifikowanych czy tak ? a o ktorej godzince
          pisales ??? ja o 8 rano :) pozdrawiam
          • Gość: Ralf von Schultz Re: PRAWO - UG - 25.06 IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.04, 20:55
            Powiem wam ze nie spodziewalem sie ze ten test bedzie taaaaaaaaki
            trudny!!!!!!!!!!!Oni sobie wymyslaja takie pytania zeby wiekszy odsiew byl!!!!
            Sadze ze malo bedzie ludzi co bedzie mialo wiecej niz 80%.Dlatego pewnie beda
            przyjmowac od mniejszej liczby punktów. Słyszałem ze w zeszłym roku w Gdańsku
            byly jedne z najtrudniejszych egzamow i przyjmowali od 52 pkt. na 90.Wiec mozna
            miec pewne nadzieje, ale jak ktos madry powiedzial-"nadzieja jest
            matką ........."wiec tylko najwyzszy moze nam teraz pomoc.
            • Gość: dydollo Re: PRAWO - UG - 25.06 IP: *.chello.pl 25.06.04, 21:01
              o kurcze pogieło ich...ciekawe skad oni biora te pytania...
              no ale wiadomo ze jak były takie trudne testy to bedzie raczej mało punktow i tym samym próg od którego beda przyjmowac tez nie bedzie za wysoki...
            • dzemowiec Re: PRAWO - UG - 25.06 25.06.04, 21:03
              zhadzam sie z moim klasowym kolega w 100%.. pozostaje nam tylko czekac na
              wyniki... pozdrowki
              • Gość: mc Re: PRAWO - UG - 25.06 IP: *.wlanet.wla.pl 26.06.04, 15:05
                no ja tez pisalam o 8 w audytorium B :) co do wynikow to nic mi nie wiadomo,
                wlasciwie ja i tak nie mam po co tam jechac :(
        • Gość: jz166 Re: PRAWO - UG - 25.06 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.06.04, 08:23
          no to jest pytanie podstawowe, bo znajdzie sie w podreczniku podstawowym do
          historii - cyt: "Przede wszystkim jednak bardzo wzroslo zaludnienie Europy. Jak
          sie szacuje mieszkalo w niej okolo 42 miliony ludzi ..."
          Podejrzewam, ze 95% pytan to te z tresci podrecznika.
          pozdro
          jz166
    • Gość: Bierbaum Re: PRAWO - UG - 25.06 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.04, 18:15
      Myslem ze prawo bylo ciezki. Otoz nie.Administracja to byla dopiero rzeznia.
      Wiecie moze czy wyniki beda na stronce?? I tak w poniedzialek jade sprawdzic.
      Oby sie udalo :-)
      • Gość: muce Re: PRAWO - UG - 25.06 IP: *.chello.pl 26.06.04, 18:40
        Gość portalu: Bierbaum napisał(a):

> Myslem ze prawo bylo ciezki. Otoz nie.Administracja to byla dopiero rzeznia.
        > Wiecie moze czy wyniki beda na stronce?? I tak w poniedzialek jade sprawdzic.
        > Oby sie udalo :-)

nie gadaj...ja zdawałem tylko na adm, prawo sobie odpuscilem bo myslałem ze beda rzeźnickie egzaminy...ale jazda...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka