Dodaj do ulubionych

Akademia Ignatianum

IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.12, 14:05
Mam pewien problem i mam nadzieję, że ktoś z Was mi może pomóc. Mianowicie zarejestrowałam się na Ignatianum na kulturoznawstwie, wpłaciłam wpisowe. Chciałabym jednak zrezygnować z tych studiów- nie potrafię znaleźć informacji jak to zrobić i proszę o Waszą pomoc.
Z góry bardzo Wam dziękuję : )
Obserwuj wątek
    • hawa.etc Re: Akademia Ignatianum 14.07.12, 19:15
      Umowę podpisałaś?
      • Gość: iga Re: Akademia Ignatianum IP: 91.210.238.* 15.07.12, 10:14
        ale kasy żadnej ci nie zwróca zapomnij.........
    • Gość: Ann Ignatianum Pedagogika !!!! IP: 217.98.85.* 24.05.13, 09:43
      Witam :) Wybieram się najprawdopodobniej od października do Ignatianum na PEDAGOGIKĘ wczesnoszkolną, jest tu może ktoś kto też się wybiera na ten kierunek ??:) Wiecie coś na temat akademików, chodzi mi o ceny i które są najbliżej uczelni. Bardzo proszę o odpowiedź z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich ;) ;)
      • Gość: tee Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: *.icpnet.pl 12.07.13, 18:16
        Hej :) ja się wybieram, tylko czy się dostanę? :P Ile macie punktów??? :)

Pozdrawiam!
      • Gość: malina Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.13, 14:08
        witam! wybieram sie w tym roku na ignatianum pedagogika wczesnoszkolna i przedszkolna, wybiera się ktoś? :)
        • Gość: Ola Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.13, 22:59
          Witam, ja również się wybieram na ten kierunek!
          • Gość: malina Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.13, 20:32
            Jak dobrze, że nie jestem sama :)
            • Gość: Ola Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: *.dynamic.chello.pl 17.09.13, 22:18
              idziesz na pierwszy rok ? :)
              • Gość: malina Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: *.devs.futuro.pl 18.09.13, 11:19
                tak, na pierwszy rok. A ty?
                • Gość: Ola Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.13, 11:20
                  tak:)
                  • Gość: malina Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: *.devs.futuro.pl 18.09.13, 12:05
                    to super :)) Powiedz mi znasz już kogoś z listy przyjętych?
                    • Gość: Ola Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.13, 15:11
                      nie, jeszcze nikogo a Ty? :)
                    • Gość: Ola Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.13, 15:21
                      a gdzie w ogóle jest taka lista? jest gdzies na stronie ? jak byś mogła to podrzuć link :)
                      • Gość: malina Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.13, 19:22
                        Też nikogo nie znam :P Ta lista jest na fb na takim "forum na fb" bo tam się zapisałam, może się dołączysz? www.facebook.com/groups/314831818652216/?fref=ts
                        • Gość: malina Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: *.adsl.inetia.pl 18.09.13, 19:23
                          a w ogóle to skąd jesteś?
                          • Gość: Ola Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.13, 20:12
                            okej dzięki:) ja z Krakowa a Ty?
                            • Gość: malina Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.13, 08:05
                              Ja z Nowego Sącza ;)
                              • Gość: Ola Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.13, 12:12
                                to kawałek :D ale znalazłaś jakiś akademik ?
                                • Gość: malina Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.13, 13:13
                                  tak, znalazłam ale nie na stałe :P słuchaj może popiszemy gdzieś indziej nie wiem na emailu czy fb ?
                                  • Gość: Ola Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.13, 13:52
                                    aleksandras@onet.com.pl :)
        • Gość: grupa na fc Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.13, 17:00
          Praca Socjalna 2013-2016 zapraszam do grupy... www.facebook.com/groups/152844298246174/
        • Gość: Milena Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.13, 16:56
          tak ja idę na ten kierunek:)
        • Gość: maja Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: 91.232.164.* 26.09.13, 23:46
          hej. ja tez sie wybieram na pedagogike wczesnoszkolne ale zaocznie? ktos tez moze?? :)
          • Gość: agula Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: *.trzebinia.mm.pl 30.09.13, 13:42
            Jestem jestem, Też idę zaocznie na pedagogikę ;) Pozdrawiam
            • Gość: ..... Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 10:15
              Nareszcie znalazłam kogoś kto idzie zaocznie :)
            • Gość: serfetka Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: *.interkonekt.pl 03.06.16, 16:40
              Witam czy ktoś studiujący pedagogikę wczesnoszkolną i przedszkolną może mi coś więcej powiedzieć. Ciężko z zaliczeniami?duży odsiew po pierwszym roku? Jesteście zadowoleni z uczelni?
      • Gość: Groszek Re: Ignatianum Pedagogika !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.13, 10:39
        Ignatianum nie ma akademików, zostaje szukanie mieszkania. Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć, że uczelnia jest bardzo fajna, z rodzinną atmosferą. Zdecydowanie lepsza niż UP czy UJ, bo podchodzi się do studenta indywidualnie, to znaczy bardziej "po ludzku", bo uczelnia jest mniejsza i nie traktuje się studenta aż tak "masowo". Większość wykładowców jest miłych, zdarzyło się zaledwie kilku takich "trudniejszych" ;), ale w porównaniu z innymi uczelniami to i tak jest dobrze. A ludzie na jakich trafisz, to loteria, zawsze są inni, jeden rocznik zdarzył się okropny, potem słyszałam o drugim roczniku który był niesamowicie aktywny... my sami w sumie tworzymy dany rocznik :)
    • kreolkaa Re: Akademia Ignatianum 15.07.16, 21:25
      Hej, napisz na maila pytania wszelakie:kasiag333@interia. pl. Kończę ped. na ig i chętnie pomogę. Pozdrawiam. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka