Dodaj do ulubionych

studenci prawa na UG

30.06.04, 13:50
Witam szukam kogos kto studiuje juz rok albo i dluzej prawo na UG i moglby ze
mna sie podzielic informacjami na temat studiowania :) tzn jacy sa ludzie
jaki klimat czy ciezko jacy wykladowvy itp ;) czy warto i czy wy jestescie
zadowoleni. Z gory dzieki czekam na wypowiedzi pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • mrowkaz83 Re: studenci prawa na UG 30.06.04, 14:38
      no to gratuluje tych przyszlych 5 lat wyjetych z zycia...:) to oczywiscie
      zart...prawo na UG jest ok
      jest ciezko ale wszystko jest dla ludzi...pierwszy rok jest z perspektywy czasu
      i drugiego przyjemny...do przejscia jezeli nie bedziesz miec jakiegos
      wyjatkowego pecha
      mamy nowego dziekana d/s studentow super kobieta dr Machnikowska wiec jak by
      sie cos dzialo wal do niej jak w dym
      • dzemowiec Re: studenci prawa na UG 04.07.04, 20:01
        dzieki:) czyli ogolnie warto isc tak :) ?? a jeszcze jedna kwestia czy w ciagu
        roku jest duzo nauki czy raczej looz a sesja wtedy ciezka czy jak ? aha i
        jeszcze jak oceniasz poziom i ludzi ??? z gory dzieki za odpowiedz pozdrawiam
        • mrowkaz83 Re: studenci prawa na UG 06.07.04, 15:57
          nie ma za co jak cos to chetnie sluze informacja:)
          wiesz to jest tak ze ja naleze do dosc zdyscypinowanych:) studentek wiec ci
          odpowiem ze nauki jest sporo takze w ciagu roku jednak znam pelno osob ktore na
          pierwszym roku zasiadaly dopiero przed sesja i im to na dobre wychodzilo
          powiem tak jest czas i na nauke i na impry...choc przd sama sesja to raczej
          tylko na to pierwsze:)
          poza tym z niektorych przedmiotow np. z rzymu bedziesz musial sie uczyc caly
          rok bo poprostu na kazdych zajeciach jest kolo( docenisz przed egzaminem)
          co do ludzi i poziomu...coz ja jestem szczesliwa przedstawicielka rocznika z
          konkursu swiadectw ale spokojnie moge napisac ze jest normalnie tak jak
          wszedzie i bardziej i mniej bystrzy sie trafiaja( zarowno jezeli chodzi o kadre
          jak i o studentow)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka