czadfad125 23.10.11, 16:04 Hej, mam wielką prośbę. Czy moglibyście wypełnić mi ankietę. Dla was to 5 min roboty, a możecie mi bardzo pomóc w zbieraniu danych do mgr. www.ankietydlaciebie.pl(...)0c-4e9c56f51550 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
44444444443234ffdd Re: pomóż studentowi 24.11.11, 12:37 Szkoły publiczne to już przeszłość. Obecnie większość ludzi, którzy chcą studiować, łączy naukę z pracą. Oferta wyższych skierowana jest zazwyczaj do ludzi młodych, z ogromnymi perspektywami i szansami. Co jednak z tymi, którzy pracę zawodową rozpoczęli wcześniej, chcą nadal się rozwijać, mają pieniądze, czas i mieszkają w Warszawie? Polecamy im szczególnie Wyższą Szkołę Mazowiecką, usytuowaną w samym centrum stolicy, oferującą m.in. Fizjoterapię, doskonałą kadrę, a przede wszystkim umożliwiający ludziom pracującym swobodne studiowanie. Do tego świetne programy studenckie – obniżanie czesnego, stypendia, własny notebook. Sprawdźcie sami na www.wsmw.edu.pl Odpowiedz Link
marcin.bulkowski Re: pomóż studentowi 03.03.13, 00:58 Ruszyła rekrutacja na Letnie Praktyki Badawcze! Trwają zapisy na IX Letnie Praktyki Badawcze – wakacyjne interdyscyplinarne warsztaty dla studentów i doktorantów, których celem jest wykorzystanie matematycznego sposobu myślenia do rozwiązywania rzeczywistych problemów firm i instytucji. Podobnie jak w latach ubiegłych, Praktyki odbędą się w Warszawie w miesiącach letnich (lipiec-wrzesień). Dodatkowe informacje znaleźć można na stronie www.praktyki.ibspan.waw.pl/. Aplikacje (krótkie CV, list motywacyjny oraz rekomendację od pracownika naukowego/pracodawcy) należy wysyłać na adres:praktyki@ibspan.waw.pl, podając w temacie numer referencyjny IBS/MW/2013. Odpowiedz Link
marcin.bulkowski Re: pomóż studentowi 31.05.13, 13:23 Termin nadsyłania zgłoszeń na Letnie Praktyki Badawcze upływa 12 czerwca, więc naprawdę warto się pospieszyć z kompletowaniem dokumentów. Odpowiedz Link
ula402 Re: pomóż studentowi 03.06.13, 15:58 Jeżeli ktoś ma jeszcze wątpliwości co do praktyk i zastanawia się gdzie skierować aplikację to zachęcam do zgłaszania się na praktyki w Polskiej Akademii Nauk. Możesz wziąć udział w ciekawych projektach naukowo-biznesowych i wynieść spory bagaż zawodowych doświadczeń :-) warto! Odpowiedz Link
moskit14 Re: pomóż studentowi 19.03.14, 21:37 Ruszyła już rekrutacja na [b] X Letnie Praktyki Badawcze[/b] Praktyki szczególnie polecam osobom które chcą: - zdobyć doświadczenie przy rozwiązywaniu rzeczywistych problemów biznesowych, - zastosować w praktyce umiejętności zdobyte na uczelni, - poznać lepiej polskie środowisko naukowe, - nauczyć się pracy zespołowej. Więcej informacji na stronie praktyki.ibspan.waw.pl Pierwszy termin zgłoszeń mija [b]31.03.2014[/b] Odpowiedz Link
marcin.bulkowski Re: pomóż studentowi 20.03.14, 11:23 Polecam! Brałem udział w edycji LPB 3 lata temu. Niesamowite doswiadczenie! Odpowiedz Link
entilf Re: pomóż studentowi 20.03.14, 23:48 Ja byłem w zeszłym roku i też polecam. Fajne doświadczenie. Odpowiedz Link
mipi14 Re: pomóż studentowi 20.03.14, 23:48 Czy są jakieś wymagania stawiane chętnym kandydatom? Czy to jest takie typowo dla matematyków, czy jako student kierunku nieścisłego również mam jakiekolwiek szanse? Odpowiedz Link
moskit14 Re: pomóż studentowi 21.03.15, 20:19 Wszyscy mają szanse aby dostać się na te praktyki. Najbardziej liczy się chęć nauki, poznawania nowych rzeczy i zaangażowanie. Własnie ruszyła rekrutacja na kolejną edycję tych interdyscyplinarnych praktyk, które przeznaczone są dla osób chcących poszerzyć swoje horyzonty myślowe oraz nabyć nowych umiejętności. Więcej na: www.praktyki.ibspan.waw.pl/ Odpowiedz Link
moskit14 Re: pomóż studentowi 22.03.15, 21:44 Na praktykach bierze się udział jednocześnie w kilku projektach do których dobierani są ludzie z różnych kierunków studiów w celu stworzenia interdyscyplinarnych grup. Podejście to ma na celu zobaczenia problemów z różnych perspektyw, co daje ciekawe efekty. Na temat realizowanych projektów dużo znajdziesz na stronie oraz w audycji TV warszawa.tvp.pl/19212358/11032015 Odpowiedz Link
bezpardonowy20 Re: pomóż studentowi 27.03.15, 11:05 Po tych praktykach będziecie mogli wjeżdżać na swoją ośkę tak: www.youtube.com/watch?v=gwjD3XW7jdY Odpowiedz Link
student-24.pl Re: pomóż studentowi 12.12.13, 15:39 Nasza firma to jednak nie tylko praktyczna pomoc w pisaniu prac. Na naszej stronie internetowej zamieszczamy skuteczne porady oraz praktyczne wskazówki dotyczące technik oraz sposobów zwięzłego formułowania myśli i wniosków czy choćby podstawowe zasady pracy nad tekstem. ZAPRASZAMY!!!! www.student-24.pl student-24.pl@o2.pl Odpowiedz Link
olsen33 Re: pomóż studentowi 17.12.13, 10:01 Hej może też bym mogla liczyc ze mi pomożesz potrzebuje przedmiotow zaliczeniowych w indeksie na administracji.magisterka. zaocz.z gory dzieki..Gosia Odpowiedz Link
serwislicencjat Re: pomóż studentowi 21.12.13, 13:39 Oferuję pisanie prac dyplomowych na zamówienie. Prace maturalne, prace licencjackie, zaliczeniowe. Pełna dyskrecja. Konkurencyjne ceny. Piszę z prawie wszystkich dziedzin nauki (po za matematyką, fizyką, astronomią). Jestem absolwentką UKW (dwóch kierunków pedagogicznych) a także UG psychologii. W razie wątpliwości : serwislicencjat.pl.tl/ tel. 883089315 mail serwislicencjat@wp.pl Odpowiedz Link