IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.12, 08:36
Promotor przyjął moja pracę magisterską. Zastanawiam się czy zna ktoś przypadek że recenzent odrzucił pracę magisterska lub ktoś nie zdał egzaminu dyplomowego. Mam nadzieję że wszystko dobrze napisałam i wszystko umiem, ale zawsze coś może pójść nie tak.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tawananna* Re: obrona IP: *.ip.netia.com.pl 01.09.12, 11:34
      Dowiedz się, jak jest u Ciebie na wydziale/w instytucie. W bardzo wielu miejscach egzamin dyplomowy jest w zasadzie formalnością i tak było na moim pierwszym kierunku - nie słyszałam, żeby ktoś oblał. Na moim drugim kierunku egzamin dyplomowy (lic) oblały z kolei bodaj 2 czy 3 osoby z mojego seminarium.
    • Gość: belial Re: obrona IP: *.aster.pl 01.09.12, 11:38
      Tak zdarza się, że kogoś obleją. Jak nie znasz elementarnych pojęć ze swojej dyscypliny (a są takie asy).
      • verdana Re: obrona 02.09.12, 19:45
        Owszem, zdarzyło mi sie i to niejeden raz jako recenzentowi postawić ocenę niedostateczną z pracy przyjętej przez promotora. Za kazdym razem chodziło o plagiat. Nie słyszałam jednak, aby ktoś oblał pracę ocenioną dobrze przez promotora, o ile wszystko było z nią OK.
        Przy dobrych ocenach z pracy oblanie egzaminu dyplomoqego jest równie prawdopodobne, co uderzenie pioruna w sloneczną pogodę - czyli w teorii mozliwe, w praktyce się nie zdazrza.
        • Gość: Ja Re: obrona IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.11.12, 21:01
          Mi się zdarzyło, że po przyjęciu przez promotora pracy, odrzucił ją recenzent. I nie miało to nic wspólnego z plagiatem...
        • Gość: 12 Re: obrona IP: *.opera-mini.net 17.11.12, 23:53
          Verdana, a może weź się w końcu za pracę, zamiast dyskutować sam ze sobą. Na wszystkich forach ciebie pełno, trollu. Za mało roboty na uczelni?
    • Gość: lisicaa Re: obrona IP: *.dynamic.chello.pl 02.09.12, 21:44
      Obrona to formalność :) Recenzent na pewno nie przyczepi się do Twojej pracy. A Twoje ostatnie zdanie? Zmień podejście do życia ;)
      • Gość: 123 Re: obrona IP: *.dynamic.chello.pl 17.11.12, 22:32
        a jaki to kierunek studiów ,ze Masz takie obawy?
        • Gość: MAGDALENKA Re: obrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.12, 13:23
          I TAK BEDZIESZ BEZROBOTNA WIĘC LUZZZZZZZZZZZIK
          • Gość: q2 Re: obrona IP: *.dynamic.chello.pl 18.11.12, 14:56
            niekoniecznie moze to informatyka lub medycyna ale jezeli to jakiś śmieciowy humanistyczny kierunek jesteś przegrana!!! hahahahah PRZEGRANA!!!
            rezerwuj sobie po obronie kojeke do restracji pup
            hahaah
            zasłużyłaś na tytuł bezrobotnego bez praw do zasiłku

5 lat na niego pracowałaś MGR SIROTA!!!!
            • Gość: learning-to-fly Re: obrona IP: *.uni.lodz.pl 19.11.12, 06:41
              Taak, praca magisterska na medycynie. Jak miło mądrego poczytać...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka