Dodaj do ulubionych

Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie....

IP: *.nycap.rr.com 01.07.04, 20:08
Ja nigdzie nie zdawalam jeszcze.
Obserwuj wątek
    • Gość: xenia Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.acn.waw.pl 01.07.04, 21:52
      ja chyba pojde na mezologie,nie jest to ostatnio oblegany kierunek1 osoba na 1
      miejsce wystarczy zdac
      • Gość: paweł Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:00
        a ja już chyba ze 3 razy sie na forum chwaiłem bo dostałem się na infe na uj i
        na umk, a do rzeszowa na konkurs świadectw mnie nie wzieli heh co za strata,
        życze wszystkim powodzenia
        • Gość: aj em Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.04, 15:46
          heh, ludzie ode mnie z klasy tez podostawali się na uj i uw, a do naszego
          kochanego miasteczka ich nie przyjęto jak wyzej: co za strata:p
      • Gość: siurpriz Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 22:16
        co to jest mezologia? mezo to od mezopotamii?

• Gość: awa Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: 81.219.117.* 02.07.04, 17:49
        A ja caly czas czekam na wyniki... Tylko ile mozna? Co zrobic zeby czas szybciej
        zlecial? Zeby chociaz jakis maly przeciek, a tu nic...
        • Gość: ddd Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 22:04
          zrób sobie maraton filmowy
    • Gość: xenia Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.acn.waw.pl 01.07.04, 22:51
      mezologia to taki region w egipcie ,same wykopaliska
      • Gość: Ania^^ Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.wlanet.wla.pl 02.07.04, 17:01
        a gdzie mozna studiowac mezologie????
      • Gość: andy Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neonet.gliwice.pl 04.08.04, 17:48
        Stosunki Międzynarodowe na UJ :)
      • Gość: ONA Geografia UJ.. tam, gdzie chciałam..;) IP: 62.233.181.* 06.08.04, 21:48
      • jsq Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 11.08.04, 01:07
        europejskie studia polityczne i społeczne na university college london i prawo
        na uj. i zostaje w krakowie ;-)
        • tak_zwany Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 11.08.04, 01:15
          Jesteś pewien, że to dobry wybór? Tak tylko pytam...
          • jsq Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 11.08.04, 12:53
            nie jestem pewien. ale wszyscy moi znajomi zostają w wawie i w krakowie. może
            lepiej by było...

pojadę sobie na socratesa i na podyplomówki.
    • klymenystra Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 02.07.04, 13:42
      romanistyka uj :))))
      • Gość: Kaśka Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 18:06

anglistyka na UŚ i filologia rosyjska :) ale wybralam anglistyke.........:)
    • Gość: łon Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.04, 13:52
      politologia UW
      • Gość: Bełchatów Boy AWF POZNAŃ IP: *.elektron.com.pl 03.08.04, 12:07
        AWF POZNAŃ jupiiii!!
    • Gość: matti Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 14:09
      Ja się dostałem na ochronę środowiska na UKSW. Startuje jeszcze na ten kierunek
      na SGGW.
    • Gość: nawia Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 16:55
      a ja się dostałam na animacje kultury:)) właśnie się dowiedziałam:))
    • Gość: łobuz Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 17:09
      informatyka UJ
    • Gość: córka_anioła Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 18:48
      a ja się dostałam na Biologię Rozrodu Zwierząt, taki kieruneczek nasiąknięty
      inżynierią genetyczną... będę klonować króliczki i hodować transgeniczne
      świnki, chyba że zdałam dziś na medycynę:)
      • Gość: eM Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 02.07.04, 19:04
        "kieruneczek nasiąknięty
        > inżynierią genetyczną... będę klonować króliczki i hodować transgeniczne"

acha...i co jeszcze?
        • Gość: autor Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 18:37
          no i przeszczepiać mózgi takim przypałom jak ty:/
          • Gość: politechnik JA NA TECHNOLOGIĘ DREWNA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.04, 18:52
            JA NA TECHNOLOGIĘ DREWNA
            • Gość: T Student Re: JA NA TECHNOLOGIĘ DREWNA IP: 193.190.134.* 03.07.04, 19:53
              Mój znajomy też to studiował, wyjechał na stypendium do Francji i pisał
              pracę "Opory w czasie rżnięcia w ruchu posuwistno-zwrotnym" ale później zmienił
              temat i "Rżnął na okrągło".
              Mnie to strasznie ubawiło a wszystko to tylko o technoligii drewna :))))
          • Gość: eM Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 03.07.04, 18:59
            czyzby upadla wiara w mozliwosci kierunku? - zalosne -
            • Gość: gosia Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 19:20
              zarządzanie na politechnice warszawskiej i ekonomia na UW.
              co byscie wybrali?
              • Gość: kostek Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.dialup.telenergo.pl 03.07.04, 20:53
                UW oczywiscie
        • Gość: Richelieu* Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: 217.98.107.* 03.07.04, 20:06
          poczekaj eM, ona dopiero zdała to niech się rok nacieszy. Też pewnie się
          cieszyłeś że odnajdziesz kamień filozoficzny
          • Gość: eM Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 03.07.04, 20:14
            dobrze Kardynale - ...
            a w moj kamien filozoficzny wciaz wierze - ma on jedynie inna postac, niz
            kiedys -
          • Gość: alfredo do eM Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 20:27
            aż mi się z ciekawości zachciało poszukać twoich wypowiedzi na innych
            wątkach... i jak jestes facetem to mi ciebie szkoda, jak jesteś kobietą to
            jesteś zwykłą suką
            ludzie skąd w was tyle zawiści bozia czegoś nie dała czy co? czy po prostu
            studia to jeszcze gówniarskie forum gdzie stać was tylko na tyle?
            • Gość: eM Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 03.07.04, 21:38
              czy ktos Cie zobowiazal do znizania sie do poziomu reprezentowanego
              przez "gowniarskie forum"? - jesli nie masz nakazu sadowego i tak Cie boli
              zapoznawanie sie z watkami tutaj zamieszczanymi, idz i zglebiaj inne, dojrzale
              fora dla ludzi z wyzyn intelektualno-spolecznych -
              maluczkich, godnych Twej litosci jedynie lub stosownego epitetu pozostaw
              wlasnej, podlej egzystencji -
              eM
              • Gość: alfredo do eM Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 21:45
                obserwując twoje poczynania z twoją egzystensją jest coś nie w porządku że
                każdemu dojeżdzasz, czyżby jakiś zawiedziony zootechnik czy może wywalony z
                biotechnologii??? niestety erudycja i mowa kwiecistą nic nie zyskasz swoją
                drogą chyba masz za dużo czasu jak tak kwitniesz na forum edukacja... bo
                maturzystą tegorocznym raczej nie jesteś... to co tu robisz? i co cie tak
                rekrutacja obchodzi? przeczuwam jakies zawiedzione ambicje...
                • Gość: eM Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 03.07.04, 22:04
                  przeczuwasz? - a ktorym zmyslem, jesli mozna wiedziec? -

"obserwujac twoje poczynania" - to tez intrygujace jest -

nie kazdemu "dojezdzam" - tylko wybrancom od "przeszczepiania" mojego organu
                  kojarzeniowego

dziekuje za troske - dla nich i dla mnie -
                  • Gość: córka_anioła Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 23:01
                    no teraz to ja się sama wzruszyłam, a dlaczegóż to mi dojeżdzasz??? nadmieniam,
                    że zanim postanowiłam ci przeszczepić twój organ kojarzeniowy-jak piszesz, sama
                    na mnie weszłaś pierwsza, każdemu się wolno bronić, mamy spokojnie patrzeć jak
                    sobie komentujesz co ci sie podoba i jeszcze głaskać może po głowie? a co ci
                    przeszkadza moja biologia rozrodu zwierzat? pytałam cie o zdanie? przypominam
                    że temat wątku dotyczył tego gdzie sie dostaliśmy->wiec napisałam gdzie sie
                    dostałam, nie potrzebuje twojego błogosławieństwa i jestem dumna z mojego
                    kierunku-a jak chcesz wiedziec w instytucie w balicach sklonowano królika NT20
                    i wyhodowano transgenicznego knurka, więc wszystko przede mną....
                    • Gość: eM Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 04.07.04, 01:00
                      zatem w Twoim mniemaniu stwierdzenie "acha... i co jeszcze" jest atakiem
                      personalnym, ktory daje Ci pelne prawo do rzucania inwektyw? -
                      rozumiem -

"Twoja" biologia rozrodu (ani tez zadna inna) absolutnie mi nie przeszkadza i
                      nie wiem, skad taki wniosek (zapewne ponownie z tego jednego rownowaznika-
                      strasznie duzo informacji zawiera) -

- dziekuje tez za doinformowanie mnie, co tez sie stalo w instytucie w
                      Balicach - jest to bardzo cenna i przydatna informacja, ktora oczywiscie
                      absolutnie zmienia moj poglad na to, co studenci kierunku 'biologia rozrodu'
                      robia na zajeciach -

udanej zabawy -
                      • Gość: córka_anioła Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 10:08
                        żałosne
                        • Gość: eM Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.mol.uj.edu.pl 04.07.04, 19:13
                          no i waz polknal swoj ogon... p. doktor -
                          • Gość: córka_anioła Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 10:29
                            once again: żałosne!!!
                            • Gość: eM Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.mol.uj.edu.pl 05.07.04, 13:21
                              schlebia mi pani -
                              • Gość: córka_anioła Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 17:10
                                A można wiedzieć czemu?
                                • Gość: eM Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 05.07.04, 20:31
                                  z logicznego punktu widzenia, pytanie o motywy powinno byc skierowane do
                                  Ciebie -

- chyba, ze Twoje pytanie mialo brzmiec - "dlaczego tak sadzisz" -
                                  • Gość: córka_anioła Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 22:53
                                    jeśli z ciebie taki inteligent błyszczący erudycją i elokwencją na każdym kroku
                                    to twoje pytanie w ogóle nie powinno mieć miejsca

a co do moich motywów to są chyba oczywiste

a po trzecie nie ma zamiaru wdawac sie w dyskusje bo szkoda mi na nie czasu,
                                    komputer to nie mój jedyny przyjaciel-a twój chyba zdecydowanie, jedno jest
                                    pewne gdy będę w twoim wieku nie będę z pewnością przesiadywać na wątkach
                                    rekrutacyjnych nie jestem aż tak sentymentalna i mam inne rozrywki:>
                                    • Gość: eM Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.markom.krakow.pl / *.markom.krakow.pl 05.07.04, 23:22
                                      erudycja i elokwencja nie maja zwiazku z proba zwrocenia Twojej uwagi na blad
                                      rzeczowy -

skoro Twoje motywy sa oczywiste - nie pytaj o nie innych -

komputer jest przedmiotem - wiec z zasady Twoj komentarz nie ma racji bytu -
                                      co do dalszego ciagu Twojego uroczo emocjonalnego komentarza musisz jeszcze
                                      dopracowc ten tekst, zeby mogl kogokolwiek dotknac -

udanej "innej" rozrywki -
                                      • Gość: córka_anioła Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 23:42
                                        a nie mówiłam??? czyżby samotny w siecie? a jednak moje komentarze dotykają bo
                                        jednak na nie odpisujesz, a ja i moi znajomi mamy szczerą radochę patrząc jak
                                        się wysilasz utrzeć mi nosa:> a komentarz nie jest emocjonalny-bo emocjonalność
                                        to zostawiam dla własnego faceta i mojej rodziny ps. nei pytam cie o moje
                                        motywy-pytanie znaczyło, czemu wydaje ci sie ze ci schlebiam?-bo internetowym
                                        uzależnieńcom nie schlebiam
                                        ps2. zauważyłes ze nie odpowiadasz na pytania? proponuje kandydować do sejmu-
                                        wiecej zarobisz i bedziesz miał sie z kim kłócić...
                                        jednak diagnozuje u ciebie uzaleznienie od forum skro nawet siedzac na serwerze
                                        uj musisz je przegladac, zeby tylko skomentowac co "jakas maturzystka" ma do
                                        poiwedzenia? to ty mi schlebiasz:]
        • Gość: wampirek Re: W IP: 217.8.186.* 28.07.04, 13:38
          ja dostałem sie na WSSE Wyzsza Szkoła Społeczno-Ekonomiczna w Warszawie
          Pierwszy Polski Uniwersytet Otwartego Kształcenia na Odległość
          (www.wsseuczelnia.edu.pl
    • Gość: Juna Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.07.04, 19:56
      Ja się dostałem na stomatologie na AM w Wawie :)
      • Gość: córka_anioła Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 20:02
        a skąd kolega ma tak jakby to powiedzieć "zastraszająco świeże" wyniki skoro
        egzamin był wczoraj???

wszystkim forumowiczom nadmieniam że kolega deklarował wczoraj na innym poście
        że zdawał na medycynę "i raczej poniżej 110pkt nie zejdzie" tez kiedyś
        wierzyłam że będę supermanem jakby to powiedział mój kumpel
        • Gość: kkk Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.wola.net.pl / 217.96.45.* 03.07.04, 22:39
          zgadzam sie z Toba corko aniola bo ten kolega juna tez mnie wkurza podobnie jak
          tego typu przemadrzale osobniki, ktore znaj juz dzis wynik egzaminu-skoro znaj
          juz dzis to zapewne znali juz sam test rownie wczesnie, co jest tym bardziej
          wkurzajace wrr
      • Gość: Ela Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.Proxy.IdeaLan / *.idealan.pl 04.07.04, 19:46
        zastraszające tempo ogłaszania wyników-per koligacje czy nadświadomość?
        • Gość: Inż. Srodowiska Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.tvp.pl 20.09.04, 10:34
          Inżynieria środowiska na polibudzie w rzeszowie
    • kamaoka Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 03.07.04, 21:42
      na razie ekonomia na UW, i tam pojde, niby jeszcze zdawalam na AE POznan, ale
      top juz musztarda po obiedzie, a moze wy byscie jednak wybrali poznan?
      • Gość: merella Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.crowley.pl 03.07.04, 21:49
        poznań, to oczywiste
    • Gość: pawel_ Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 03.07.04, 22:18
      ja na finanse i bankowość na AE w krakowie i na zarządzanie na AGH
      też możecie poradzić co mam wybrać
      • Gość: ja Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 15:11
        ja tez sie dostałam na finanse i bankowość na AE w Krakowie :))
    • pstosia Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 03.07.04, 22:24
      geografie na UG, ale jeszcze bede miala rozmowe na geoinformajce w
      poznaniu.pozdr
    • Gość: wiewiorka Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 00:42
      ja sie dostalam na Informatyke stosowaną na wydz. fizyki na AGH, na
      miedzywydzialowy kierunek Energetyka na AGH i na Transport na Wydz. Inzynierii
      Lądowej na politechnice krakowskiej i teraz mam problem co wybrac... Moze ktos
      mi pomoże????
    • Gość: Basia Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 09:59
      Ja dostałam się na biotechnologię na Politechnikę Gdańską i bardzo się cieszę.
      Wcześniej chciałam zdawać jeszcze na ten kierunek na UJ ale zrezygnowałam i
      nawet się tam nie zarejestrowałam. Myślałam też o MISMAP-ie, ale ostatecznie
      też tam nie zdawałam. Właściwie można powiedzieć, że poszłam na łatwiznę bo nie
      zdawałam egzaminów, ale mam nadzieję, że nie zawiodę sie Gdańskiem. Najwyżej za
      rok spróbuję do innego miasta. A nawiązując do dyskusji dotyczącej eM, to
      uważam, że jego ( czy jej ) wypoiedzi na forum są bardzo trafne, Podobały mi
      się również jeszcze kilka miesięcy temu gdy były poruszane tematy dotyczące
      biotechnologi i dziekuję za wiele rad, które troche mi pomogły przy wyborze
      kierunku. Trzymajcie się. Ja już mam wakacje.
    • aniabz Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 05.07.04, 10:18
      A ja się dostałam na informatykę na UMK, ekonomię UW i JSEM UW, a teraz czekam
      na wyniki z SGH. Też nie wiem co mam wybrać. A do środy mam termin na UW i
      UMK. :]
    • socjolog1 oo, ilu tu socjologów 05.07.04, 15:16
      jednak fama o popularności to nie tylko świsty pokątne
    • Gość: gagus Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.autocom.pl 05.07.04, 15:24
      edukacja techniczno-informatyczna na AP w Krakowie i finanse i bankowość na AE
      również w Krakowie. Co byście wybrali??
      • Gość: córka_anioła Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 17:09
        AE
      • Gość: ja Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 15:13
        wybierz AE :D
    • sikret_sindi Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... 05.07.04, 19:52
      ja dostałem sie na informatykę na Elkę(Elektroniki i Techn. Inf.) na PW i na
      WAt. Teraz nie wiem co wybrać, ale raczej skusze sie na polibudę. A co wy o tym
      sądzicie?
      • Gość: Wet. Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 19:58
        Nie no coś Ty!!!Idź na WAT.Polibuda to namiastka przy WAC-ie.
    • Gość: aniusia Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 12:50
      ja jakimś cudem na psychologię na UJ :-) tez na stosunki miedzynarodowe na UMK,
      ale oczywiscie wole UJ. pozdrawiam!
    • Gość: o Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 13:09
      biotechnologia uw
      • Gość: maj Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.provider.pl / *.provider.pl 08.07.04, 10:50
        socjologia we Wrocławiu.
        • Gość: toja Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 06.08.04, 22:04
          socjologia UWr :D
    • Gość: Żona_Paska Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:41
      Ja na Kul na psychologie, a czekam jeszcze na wyniki z Katowic :)
      • Gość: Amalfi Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 15:31
        Italianistyka UW :))
    • Gość: Asia Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.marton.net.pl / 213.77.11.* 08.07.04, 16:33
      Dostałam sie na Faramacje do Wawy jestem bardzo szczesliwa :):):):):):):)
    • Gość: anonimka Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 18:40
      narazie to poltologia na U. Szczecińskim, ale czekam jeszcze na wyniki z
      Poznania no i jutro zdaje jeszcze do Słubic
      pozdrawiam:)
    • Gość: karolina Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.blast.pl / 62.181.187.* 08.07.04, 19:20
      wiedza o teatrze UJ :)
      • Gość: chevy Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 22:52
        SIMR na PW i bardzo się cieszę :)
        • Gość: stefan Re: Piszcie na co sie dostaliscie i gdzie.... IP: *.pl / 195.205.11.* 08.07.04, 23:11
          Informatyka UMK, UAM, PP
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka