Dodaj do ulubionych

Praca magisterska-ankieta

IP: *.olsztyn.mm.pl 04.04.13, 09:29
Witam,
mam do Was ogromną prośbę. Chodzi o wypełnienie ankiety, która posłuży mi do pracy magisterskiej. Jestem studentką V roku UWM w Olsztynie i piszę pracę na temat satysfakcji klienta. Link do ankiety:
www.interankiety.pl/interankieta/80375ab2b3f00400ec2ca3e1d1c78c63.xml
Liczę na Waszą pomoc i będę wdźięczna za każdą ankietę!
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Sebastian Analizy statystyczne do prac dyplomowych ONLINE IP: *.toya.net.pl 04.04.13, 20:36
      Pełna obróbka danych ankietowych (wykresy, charakterystyki liczbowe, korelacje), analizy statystyczne wyników badań, weryfikacja hipotez, pomoc w statystycznym formułowaniu problemów badawczych.

Pomoc odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi.

Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 8 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych.

Zapraszam

gg 4593140 globmistrz@tlen.pl
      analizy-statystyczne.host77.pl
      • Gość: Analizy danych Re: Analizy statystyczne do prac dyplomowych ONLI IP: *.231.56.226.koba.pl 05.06.13, 11:06
        Jesteśmy firmą, która profesjonalnie i szybko zajmie się analizą danych (tzw. statystyka) do Państwa prac magisterskich, licencjackich i doktorskich.
        Zapraszamy na naszą stronę internerową analizy-danych.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka