Dodaj do ulubionych

Studio Sztuki charakteryzacja

19.08.13, 14:09
Hej,
zastanawiam sie nad pojsciem od wrzesnia d o Studio Sztuki na kierunek wizaz/ charakteryzacja. Slyszalam raczej dobre opinie, ale chce sie upewnic. Co sadzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: sara Re: Studio Sztuki charakteryzacja IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.13, 14:43
      TYLKO Studio sztuki, przeniosam sie z innej (nie powiem jakiej) do Studia sztuki i mialam tam wreszcie regularne, profesjonalne zajecia 4 razy w tygodniu a nie jakiś pic na wode jak w poprzedniej
      • gosiawchmurach Re: Studio Sztuki charakteryzacja 19.08.13, 14:47
        Napisz na priv jaka mam odrzucić i dziękuje za opinie!:)
        pzdr
        • Gość: kaska Re: Studio Sztuki charakteryzacja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.02.15, 11:09
          A teraz jak tam jest? Chodzi mi wlaśnie charakteryzacje w studio sztuki. Piszą, że sporo ćwiczeń, a jak jest naprawdę? Bo nie usmiecha mi sie siedziec na wykładach i słcuhać. Jak juz płacę to chce się czegoś nauczyć.
          Ktoś coś?
      • Gość: zzzz Re: Studio Sztuki charakteryzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.16, 21:54
        hej, mogłabym wiedzieć z jakiej szkoły się przeniosłaś, co by się nie naciąć? też szukam jakiejś opcji kształcenia na tym kierunku i nie wiem którą szkołę wybrać :c

kontakt pod am.zuzka@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka