Dodaj do ulubionych

wsp twp - anglistyka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 22:19
czy ktoś mógłby mi powiedzieć coś o Wyższej Szkole
Pedagogicznej Towarzystwa wiedzy powszechnej - kierunek - anglistyka? Czy da
się tam czegoś nauczyć, jaki jest poziom nauczania języka na 1. roku?
proszę, jeśli coś wiecie na temat tej szkoły, odpowiedzcie na mój post.
Dzięki:)
Obserwuj wątek
    • Gość: John from Amerycia Re: wsp twp - anglistyka IP: *.aster.pl 28.08.04, 14:21
      I tink that lewel of englisz in this schol is veru good.
      • Gość: gajka Re: wsp twp - anglistyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 16:07
        a możesz napisać coś wiecej?
        studiujesz tam?
    • Gość: pestka Re: wsp twp - anglistyka IP: *.acn.pl 29.08.04, 19:33
      nie wiem jak jest ale dowiem się w pażdzierniku,tak sie poukładało że będę tam
      studiować
      • Gość: gajka Re: wsp twp - anglistyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 20:42
        hmm no ja sie własnie zastanawiam nad tą szkołą...chyba też sie zdecyduje...
        a na jakim poziomie ang. jesteś?:)
        trudny był test?
        a może byś chciała nawiązać kontakt z być może przyszła studentką, czyli ze mną ;)?
        mój mail: perwersje@gazeta.pl
    • Gość: pestka Re: wsp twp - anglistyka IP: *.acn.pl 30.08.04, 00:40
      co do poziomu to w sumie trudno mi powiedzieć,bo zdałam egzamin na anglistykę na
      UW,ale mnie nie przyjęli z braku miejsc.tzn tak się to oficjalnie nazywa,bo żeby
      zdać na UW trzeba było zdobyc 50%pktów czyli 100/200,a żeby cię przyjęli trzeba
      było mieć 162. Mi trochę zabrakło.W każdym razie dali mi na uniwerku
      zaświadczenie i na WSP przyjeli mnie bez egzaminu.W każdym razie o moim ang mogę
      powiedzieć tyle że na pisemnej maturze z ang dostałam 4,a na ustnej 5.Nie są to
      oszołamiające wyniki,ale mi się wydają nie najgorsze.pewnie że chętnie nawiążę
      kontakt. mój mail: dariagost@op.pl
      • Gość: gajka Re: wsp twp - anglistyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 20:31
        Pestko, wysłałam Ci maila:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka