Dodaj do ulubionych

PEDAGOGIKA/PSYCHOLOGIA

IP: 217.8.186.* 01.09.04, 12:42
CZY PO PEDAGOGICE MOZNA STUDIOWAC PSYCHOLOGIE?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tawananna* Re: PEDAGOGIKA/PSYCHOLOGIA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.04, 12:48
      A dlaczego nie? Podobnie jak geografię, informatykę, anglistykę czy mechanikę i
      budowę maszyn.
      • Gość: PAWIK Re: PEDAGOGIKA/PSYCHOLOGIA IP: 217.8.186.* 01.09.04, 12:53
        ALE CHODZI MI CZY PO LICENCJACIE Z PEDAGOGIKI MOZNA KONTYNUOWAC PSYCHOLOGIE??
        • Gość: Gocha Re: PEDAGOGIKA/PSYCHOLOGIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.04, 14:11
          Kontynuować? Absolutnie nie. Jest to tym bardziej niemożliwe, ze z psychologii
          nie ma licencjatów. Jesli chcesz studiowac psychologie,musisz zaczać od
          poczatku, choc moze cos (np. filozofie czy logike) ci przepisza do indeksu.
          • Gość: PAWIK Re: PEDAGOGIKA/PSYCHOLOGIA IP: 217.8.186.* 01.09.04, 14:21
            A PODYPLOMOWE Z PSYCHOLOGII PO PEDAGOGICE MOZNA?
            • Gość: Gocha Re: PEDAGOGIKA/PSYCHOLOGIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.09.04, 17:21
              W zdecydowanej wiekszosci przypadkow mozna, ale po magisterskiej,a nie po
              licencjacie.
            • Gość: niom Re: PEDAGOGIKA/PSYCHOLOGIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 17:31
              po pierwsze: nie pisz caps lockiem, to wygląda jakbyś krzyczał/a
              po drugie: id początku formułuj pytania jasno, a nie w częsciach :P
    • Gość: mart Re: PEDAGOGIKA/PSYCHOLOGIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:50
      pewnie, że można. Tylko musisz iśc na uczelnie na której chciałbyś studiować
      psychologię i się dowiedzieć o formalności. Wiem bo sama się interesowałam tym.
      Na UW po pedagogice postawili mi następujące wymogi - średnia 4,75 ze
      wszystkich lat + rozmowa/egzamin ustny z psychologii. Podobno do zrobienia, ja
      zrezygnowałam i poszłam na prawo. Też ciekawie ;)
      • Gość: Gocha Re: PEDAGOGIKA/PSYCHOLOGIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.04, 12:02
        Mart,
        czytaj uwaznie i ze zrozumieniem. Na UW skonczylas magisterska pedagogike.
        Mogli Ci aproponowac po tym ROZPOCZECIE studiow z psychologii na warunkach, o
        ktorych piszesz. Czlowiek pyta o mozliwosc kontynuowania psychologii po
        uzyskaniu licencjatu z pedagogiki. TO NIE JEST MOZLIWE!
        • Gość: stud d. Re: PEDAGOGIKA/PSYCHOLOGIA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 13:09
          > A PODYPLOMOWE Z PSYCHOLOGII PO PEDAGOGICE MOZNA?
          spytał PAWIK
          skończcie już z tymi wszystkimi "naucz się czytać ze zrozumieniem", "naucz się
          najpierw ortografii", wszystko można wyrazić w kulturalny sposób, nie pokazujący
          kpiny/wyższości ze strony autora, co na myśl przywołuje kłótnię trzynastolatków
          a jeśli już ktoś nie może bez tego przeżyć dnia, wypada chociaż sprawdzić, czy
          zarzut jest słuszny
        • Gość: Gocha Re: PEDAGOGIKA/PSYCHOLOGIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.04, 22:15
          Problem w tym, że uważne czytanie postów (zawłaszcza pytań) innej osoby
          świadczy o szacunku do tej własnie osoby. Jesli zaś tego nie robisz, tylko
          piszesz po prostu coś, tylko po to, by zaistniec na forum to jest po prostu nie
          w porządku. Skończcie więc z pisaniem bez czytania ze zrozumieniem. Skończcie
          też z krańcową ignorancją w kwestiach ortografii - to także wiąże się z
          szacunkiem dla tych, którzy Wasze posty czytają. Jeśli macie z tym kłopot -
          sięgnijcie do słownika. Uwaga "czytaj ze zrozumieniem" to nie ekspresja
          poczucia wyższości, to prośba o trochę szacunku dla innych.
          • Gość: leo Re: PEDAGOGIKA/PSYCHOLOGIA IP: 217.8.186.* 13.09.04, 11:36
            kiedy skoncze pedagogike (mgr) moge studiowac psychologie podyplomowo? a czy po
            licencjacie mozna podyplomowo psychologie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka