Dodaj do ulubionych

akademia pedagogiki specjalnej w warszawie

07.09.04, 14:53
czy ktos z tego forum bedzie sie ksztalcil na owej uczelni?
Obserwuj wątek
    • renia_gerbers Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 07.09.04, 15:48
      hej!!!
      ja bede tam uczeszczac:]
      jestes na 3-letnich czy 5-letnich??
      • herrkozz Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 07.09.04, 16:11
        jestem na 3-letnich. dostalas akademik? ;]

jezeli ktos sie tam ksztalci/ł i mieszka/ł w akademiku na konarskiego to piszcie
        jak sie ma sprawa ;] ogłólnie czekam na opinie co i jak ;p wiecie o co chodzi,
        jakie warunki, jaka atmosferka ect.
        • renia_gerbers Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 07.09.04, 16:14
          ja tez na 3-letnich:). na dziennych musisz byc skoro akademik.ja nie potrzebuje
          akademika bo jestem z wawy.
          • renia_gerbers Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 07.09.04, 16:26
            a w ogole to na ktory kierunek sie wybierasz??
            • herrkozz Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 07.09.04, 17:08
              ya, na dziennych. jestem z kozienic, to raczej akademik mi sie przyda ;p

jestem na pedagogice ogolnej, a jaka specjalnosc to nie wiem - ja sie nawet
              bardzo nie orientuje jakie sa kurde - wiem, bo jakies pol roku temu sprawdzalem,
              ze najciekawsza moze byc edukacja medialna, ale w reszcie sie nie orientuje wiec
              moze byc inaczej ;)
              • renia_gerbers Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 08.09.04, 21:47
                no,specjalnosc to i tak wybieramy dopiero po 1 semestrze-chyba.ja tez jestem
                slabo zorientowana.wiem ze niedlugo trzebs odebrac plan zajec.
                ja sie zastanawiam nad andragogika specjalna.
      • asia.85 Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 23.09.04, 11:40
        ja też w tym roku zaczynam:) moze sie jakoś stykniemy wcześniej??
    • merci_beaucoup Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 07.09.04, 19:24
      Witajcie na forum! :) Nie będę się kształcić na APS w Warszawie,chociaż przez
      pewien czas rozważałam taką możliwość...Słyszałam,że ciekawą i zarazem
      orginalną specjalnością jest PSYCHOPEDAGOGIKA KREATYWNOŚCI :)
      Więcej info znajdziecie tutaj--> www.aps.edu.pl/index.php?fun=460
      • herrkozz Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 09.09.04, 13:40
        chyba jak co roku takze w necie bedzie plan zajec i wszelkie info
        • herrkozz Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 09.09.04, 14:14
          ehehe na www.aps.edu.pl sa juz przyporzadkowania do grup. w ktorej jestes/cie? :>
          • renia_gerbers Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 09.09.04, 17:19
            w 1 grupie.a ty??
            • herrkozz Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 09.09.04, 17:47
              w 13 ;] przeciwny biegun :>
            • herrkozz Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 09.09.04, 21:10
              ja w ostatniej, 13-stej ;]
              • herrkozz Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 09.09.04, 21:11
                [wczesnieuj cos mi nie lapalo dlatego napisalem dwa razy]
                • gosia179 Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 13.09.04, 14:26
                  hejka!
                  ja tez zaczynam studia na APS :) na 3-letnich, pedagogika specjalna i jestem w
                  3 grupie, pozdrowionka
                  • herrkozz Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 13.09.04, 17:25
                    dostalas akademik, wynajmujesz cos, czy jestes miejscowa?
                    • gosia179 Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 13.09.04, 18:25
                      jestem z kołobrzegu :) wynajmuje mieszkanie z siostra i jej kolezanka, akademik
                      mi sie nie oplacal bo wyszloby mniej wiecej to samo co place tutaj, a zawsze to
                      lepiej na swoim :)
                      • herrkozz Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 13.09.04, 19:44
                        oh god, to ty albo musisz kochac pedagogike, albo siostra/kolezanka cie
                        zaciagnela...;)
                        • gosia179 Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 14.09.04, 18:19
                          tzn. wiesz pedagogike moge studiowac wszedzie chociazby w szczecinie (gdzie mam
                          duzo blizej :) ) ale chce sie wyrwac z domu gdzies dalej i rzucam sie na
                          gleboka wode jaka jest stolica :) a zreszta na APS jestem juz zdecydowana od
                          paru lat, wiec mysle, ze cos w tym jest... :)
                          • renia_gerbers Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 15.09.04, 20:36
                            a jak sie ubieracie na 1 pazdziernika?? bo to jest dzien adaptacyjny,a
                            rozpoczecie jest 4 pazdz. ??
                            • herrkozz Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 16.09.04, 11:12
                              na dzien adaptacyjny to raczej normalnie, w sumie poc co na szkoleniu bhp
                              gajerek or smth ;]? a na inauguracje to nie wiem czy sie wogole wybiore, skoro
                              stawiaja sie tam glownie stypendysci ect, a indexy mozna odebrac na drugi dzien.
                              sie pomysli ;]
                              • gosia179 Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 16.09.04, 11:42
                                hmm dobre pytanie, ale ja tez 1 ubieram sie normalnie :) a 4 nie wiem czy sie
                                zjawie, na pewno beda same nudy i bedzie to strasznie dlugo trwalo
                                • renia_gerbers Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 16.09.04, 21:45
                                  tez tak myslalam,ze 1 normalnie.do dobrze.a co do 4 to zobacze. ;)
                                  • brzuzia Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 20.09.04, 15:35
                                    Witajcie Pierwszoroczniaki
                                    ja jestem na 2 roku pedagogiki ogolnej..i chcialam Was ostrzec przed
                                    inauguaracją...w zeszłym roku "zamknęli"nas na auli,gdzie impreza była nadawana
                                    z głosników..bo wszyscy byli na Auli piętro wyzej gdzie dla ped.ogolnej nie
                                    było miejsca;)
                                    aha...specjalnosci wybiera sie dopiero po 2 semestrze takze macie jeszcze sporo
                                    czasu
                                    do zobaczenia gdzies tam...niebawem
                                    • gosia179 Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 20.09.04, 19:37
                                      heh czyli jednym slowem nie ma co sie pchac na taka imprezke :) a wiesz jak
                                      wyglada tzw. dzien integracyjny :) pozdrowionka
                                      • herrkozz Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 20.09.04, 22:49
                                        ja sie mimo wszystko wybiore - jak juz isc to tylko na samym poczatku edukacji
                                        na nowej uczelni [np. nie wiem czy na II roku, jak Bog da i sie tam znajde
                                        bedzie mi sie chcialo ;)] a uroczyste rozpoczecie jest tylko RAZ ;) mam nadzieje
                                        ze i wy sie jednak zdecydujecie ;)

co do dnia adaptacyjnego - dobre pytanie. tez czekam na odpowiedz 'jak to
                                        wyglada', konkretnie to ile to trwa i o ktorej sie w przypadku 3letnich moze
                                        skonczyc, bo nie zamierzam na weekend siedziec w stolycy, a jak wiadomo 1 pazdz.
                                        to bedzie piatek. no i ogolnie co i jak ;)
    • asia.85 Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 23.09.04, 11:39
      ja zaczynam w tym roku:)
      • gosia179 Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 23.09.04, 13:55
        witamy w naszym malutkim gronie :) a na jakim jestes kierunku i ilu letnim?
        pozdrowionka
        • herrkozz Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 23.09.04, 16:21
          grono moze malutkie, ale niezwykle prezne - caly czas jestesmy na topie ;)

ps. ja sie chyba nie doczekam przed 1 pazdziernika, drugiego przedstawiciela
          plci brzydszej w owym gronie ;]
          • renia_gerbers Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 23.09.04, 22:16
            dostalam list,i przezucili mnie na 5-letnie,tak jak chcialam:):):)
            ja sie troche denerwuje przed 1 pazdz. pewnie tez sie wybiore na
            inaugaracje.zobaczymy jak to bedzie. ;) a wy sie nie denerwujecie???;)
            • doko_ksp Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 24.09.04, 09:45
              Witam :) Widze że tu przewaga 3letnich... a ja ide na 5-letnie (pedagogika
              specjalna). Reniu ja sie strasznie denerwuje :( Więc nie jesteś sama :)
              • gosia179 Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 25.09.04, 13:36
                hejka! widzieliscie plan? nie wiem jak 5 letnie, ale my mamy piatki wolne :)
              • renia_gerbers Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 25.09.04, 13:37
                hej!a wiesz przynajmniej w ktorej jestes grupie na 5-letnich??bo ja nawet
                jeszcze tego niewiem. pozdrawiam:)
                • herrkozz Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 25.09.04, 14:03
                  gosia179 -> to pewne ze trzyletnie maja wolne w piatek :>? niestety w wawie bede
                  dopiero w srode zdaje sie, wiec milo by bylo gdyby mi ktos to potwierdzil ;]na
                  sicie apsu planu brak, ktos wie, gdzie go mozna w necie namierzyc, ew. moze ktos
                  by laskawie wstawil plan grupy 13 3-letniej ped. ogolnej :D [joke ;)] ?

renia -> na www.aps.edu.pl jest podzial na grupy :)
                  • gosia179 Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 25.09.04, 17:05
                    ja juz mam plan na stronce APS, ale jestem na ped. specjalnej, wiec nie wiem
                    jak bedzie u was na zwyklej. sorki za niedokladne dane...
                  • renia_gerbers Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 26.09.04, 19:57
                    herrkozz-plan zajec podany jest tylko dla 3-letnich pedag.specj. a tam w piatki
                    nie ma zajec.ale co do pedag,ogolnej to nic nie wiadomo.moze jutro sie czegos
                    dowiem,bo powinnam wpasc na aps.

a niema mnie na liscie,bo zostalam przezucona na 5-letnie,dlatego musze sie
                    osobiscie dowiedziec gdzie mnie przyporzadkowali;) jutro powinnam sie
                    dowiedziec do ktorej grupy mnie przydzielili...
                    tylko sa podobno duuuze tlumy na aps.moze sie troche zejsc;)
                    pozdrawiam wszystkich:)
                • doko_ksp Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 25.09.04, 15:26
                  Jestem w 10tej grupie :)
                  • herrkozz Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 26.09.04, 20:06
                    doko_ksp -> a ty takze jestes z wawy, mieszkasz na stancji, w mieszkanku, czy
                    moze masz akademik :> ? ;)
                    • doko_ksp Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 27.09.04, 19:59
                      herrkozz, jestem tutejsza :) (tylko że z drugiej str Wisły no ale to w końcu
                      nie az tak daleko ;) )
                      Kurcze... a planu zajęc na stronie jak nie było tak nie ma :(
                      • herrkozz Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 27.09.04, 20:29
                        ja juz mam plan ;] i jednak w piatek zajecia mam (oh...) ale za to w
                        poniedzialek jeno jeden wyklad, wiec ... ;)
                        • gosia179 Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 27.09.04, 23:11
                          ja tez mam w poniedzialek "tylko" socjologie :) sluchajcie wiecie co z tym 1?
                          podali jakas godzine, czy to caly dzien mozna przychodzic i polega to tylko na
                          odebraniu legitki itd? slyszeliscie cos?
                          • herrkozz Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 28.09.04, 10:58
                            ja slyszalem ze adaptacja dla piecialetnich zaczyna sie o 10.00, a dla
                            trzyletnich o 13.00 czy cos w tej koncepcji, ale nie jestem pewien. oprocz
                            odbioru legitek, pewnie zrobia jakies szkolenie biblioteczne [zeby dzieci
                            wiedzialy jak wypozyczac ksiazki, mhm...;] ] jakies bhp i tego typu pierdoly.
                            ale jak ktos ma jakies dokladne info to tez czekam.
                            • doko_ksp Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 28.09.04, 16:30
                              Już wszystko jest na stronie :)

"1 października 2004 r. (piątek)

Dzień adaptacyjny dla studentów I roku

godz. 10.00 – studenci 5-letnich studiów magisterskich
                              godz. 12.00 – studenci 3-letnich studiów zawodowych
                              aula C budynek C "

i plan tez jest. Mam wolne piatki!!! :D
                              • renia_gerbers Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 28.09.04, 18:22
                                hej!!!pytalam juz raz o to,ale wole jeszcze raz zapytac i sie upewnic.czy w
                                piatek ubieracie sie normalnie??to jest dzien adaptacyjny,wiec chyba tak??;)
                                a jak u was jest z lektoratami i w-f??pozdrawiam:)
                                • gosia179 Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 28.09.04, 19:51
                                  ja podtrzymuje swoja wersje i ide w najzwyklejszym ubranku :)
                                  lektoraty mam we wtorek od 15:05 do 20:20, a w-f w czwartek o 11:25
                                  sluchajcie jak to jest z tymi jezykami? wybiera sie jeden, nie? :) a w-f to
                                  bedziemy mieli wszyscy razem na jednej sali? jak w liceum? :P heh smiesznie by
                                  bylo
                                  • herrkozz Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 28.09.04, 20:16
                                    oczywiscie ze nalezy sie ubrac luz-blues, to jest najzwyklejsze 'rozeznanie' nie
                                    zadne tam uroczystosci ;)

co do lektoratow - gosia179 - masz tylko raz :| ? bo ja na ten przyklad mam 4
                                    razy w tygodniu :>

z wf 9mam o 17 we srode :> ) z tego co sie zdazylem zorientowac sprawa wyglada
                                    tak, ze mozna np. wplacic zdaje sie 6 dyszek za basen i to automatycznie zalicza
                                    wf, ale duzo lepiej zapisac sie do konkretnej sekcji [siatka, tenis stolowy ect]
                                    czyli po prostu wstapic do azs, wtedy robisz co tam sobie wybrales/las a na
                                    poczatku takze wplacasz jakas kase, z tym ze wtedy nie musisz juz...placic
                                    ubezpieczenia, gdyz zapewnia je azs. tak to w skrocie wyglada :)
    • suzi_suzi Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 28.09.04, 20:17
      widze ze troch nas sie zebralo:) jedyny smutny watek to to ze brak nam facetów
    • kasiekkasiek Zasilam grono studentów APS :) 28.09.04, 23:14
      Hej!! Ja też sie dostałam w tym roku na APS ") A dokładniej na pedagogike
      ogólna 5 letnią.... Grupa 1 jakby ktoś pytał...
      Macie stracha ?? :) no bo ja tak troche...w sumie nikogo tam jeszcze nie
      znam...hmmm ciekawe jakto będzie..macie może jakieś przecieki?? moze mówili Wam
      coś o nauczycielach, zajeciach, lektoratach lub o czym kolwiek innym z aps Wasi
      znajomi ?? Czekam na odpowiedzi..
      A jaktam Wasze odczucia przed zblizajacym sie 1 października ??
      • herrkozz Re: Zasilam grono studentów APS :) 29.09.04, 11:36
        suzi suzi: "jedyny smutny watek to to ze brak nam facetów"

no nie mów...;)

przecieki jak to bedzie? ja od znajomego wiem tyle ze na pewno na ogolnej jest
        mniej nauki niz na specjalnej, ale zeby to nikogo nie zmylilo :)! troche tam kuc
        cos pewnie trza, ale i tak sie ciesze, bo jak uslyszalem opinie innego znajomego
        'ucze sie na aps mniej niz w lo'...a ja jakos w lo sie nie uczylem prawie wcale
        [efekty bylo widac ;p ] to gut! grono podobno jest ok, ugodowe raczej [wlaczajac
        w to egzamy]

odczucia przed 1 pazdziernika? jedynym odczuciem jest 'czy sie wyrobie'
        [odczucie braku czasu ;)] bo ja cholera bede biegal z zegarkiem w reku przez pol
        wawy, o 6 mam busa ode mnie z chaty na zachodni, musze sie przebic z gratami do
        akademika, i jeszcze zdarzyc z powrotem na adaptacje ;]
        • renia_gerbers Re: Zasilam grono studentów APS :) 29.09.04, 15:33
          u mnie takze maly stresik,tez nikogo nie znam:)
          bylam dzis na aps,pytalam o lektoraty,powiedzieli ze wszystkiego sie dowiemy w
          piatek,tam bedziemy wybierac jezyk i stopien trudnosci.wiec trzeba byc w piatek.

doko_ksp--->tez jestem w 10 grupie:) wiec sie napewno spotkamy!

• doko_ksp Re: Zasilam grono studentów APS :) 29.09.04, 16:31
            Reniu_gerbers, a wiec jesteśmy w tej samej grupie! :D :) No to fajnie :) uf,
            tak więc już kogoś jakby znam :) Do zobaczenia w piatek.
    • kasiekkasiek APS-ówa :) 29.09.04, 19:16
      Hej Hej, witam ponownie :)
      No to jednak trzeba być w piątek.... Szkoda że nie ma nikogo z mojej grupy... A
      moze ktoś sie jeszcze znajdzie ??
      Pozdrawiam Was gorąco!!
      • suzi_suzi Re: APS-ówa :) 29.09.04, 22:53
        ja jestem z 3 gr. na 3 letniej
        i szczerze mowiac to nie moge sie juz doczekac pierwszych zajec- bo umieram z
        nudow po tych 4 miesiecznych wakacjach
        • renia_gerbers Re: APS-ówa :) 29.09.04, 23:17
          a o jakich specjalnosciach myslicie??
          • gosia179 Re: APS-ówa :) 30.09.04, 09:13
            suzi_suzi na jakiej jestes pedagogice? bo jezeli na specjalnej to bedziemy
            razem w grupie :)
            renia_gerbers: ja wybieram terapie zajeciowa
            za godzine mam pociag do wawki, wiec juz dzisiaj tam bede :) pozdrowionka dla
            was wszystkich i do zobaczenia w szkolce :P
            • suzi_suzi Re: APS-ówa :) 30.09.04, 10:53
              ja jestem na zwykłej. a co do specjalnosci to jeszcze sie tak nie spieszcie.
              trzeba niec odpowiednie oceny aby pójsc na ta co sie wybralo te bardziej
              oblegane mmaja podnjiesiana poprzeczke
              • renia_gerbers Re: co wy na to... 30.09.04, 18:03
                bysmy jutro spotkali sie w jakims miejscu przed sama 10:00,wtedy bedzie nam
                razniej.poznamy sie?:) a jak wy myslicie ?
                • doko_ksp Re: co wy na to... 30.09.04, 19:19
                  Ja jestem za :) obysmy tylko zdążyli sie ustawic...
                  • renia_gerbers Re: co wy na to... 30.09.04, 20:14
                    ok,super!:) tylko w ktorym miejscu?ja powinnam byc juz o 9:45.a jak Ty? masz
                    pomysl na jakies miejsce?bedzie duzo osob,obysmy sie znalazly... ;)
                    • doko_ksp Re: co wy na to... 30.09.04, 20:30
                      Nie wiem o której bede ale mysle że o 9.45 tez powinnam juz na 100% byc :)
                      Tylko kurcze pomysłu na miejsce nie mam... Hmm... moze na tyłach tej budki
                      spożywczej (takiej żółtej) przy szkole? Wiesz gdzie ? Tylko tam pewnie bedzie
                      mnóstwo osób... :( jak cos wymyslisz napisz. przesyłam Ci na priva (tzn. na
                      poczte w gazecie) nr. telefonu jakby co :) A moze przy hali kopińskiej? sama
                      nie wiem :( także pisz :)
                      • renia_gerbers Re: co wy na to... 30.09.04, 20:43
                        mysle ze na tylach tej budki,bedzie wporzadku. :) tez wyslalam sms do Ciebie.
                        wiec do zobaczenia jutro!:) pozdrawiam:)
                        • doko_ksp Re: co wy na to... 30.09.04, 21:02
                          Sprawdź jeszce pocztę... :) Do jutra :) Pozdrawiam :)
    • kasiekkasiek LEKTORATY 04.10.04, 17:23
      HEJ!
      Mam pytanko: jutro w planie mam lektoraty... czy ktoś wie jak i gdzie to będzie
      zorganizowane?? Zapisałam sie na rosyjski, czyli ze żadnego egzaminu nie będe
      pisała... No i nie wiem gdzie moge znaleść informacje na temat grup, no i
      kiedy ??
      • grosik24 Re: LEKTORATY 05.10.04, 18:18
        witam
        wiec tak z kazdego lektoratu jest egzamin,z rosyjskiego tez wiec nie wiem kto
        ci powiedzial,ze nie ma ale powiedzial ci zle,lektoraty sa do ustalenia z
        wykladowca,tzn prawdopodobnie zostaniesz przydzielona do jakiejs grupy
        najlepiej dowiedz sie w 112 przynajmniej tam sie mozna dowiedziec o ang i niem
        wiec no moze i o rosyjski tez,tam tez dowiesz sie o ktorej godzinie i gdzie
        beda odbywaly sie zajecia,prawdodpobnie bedziesz je miala na uczelni wiec o
        tyle dobrze,bo nie czeka cie sciezka na ul.spiska gdzie czasami rowniez
        odbywaja sie lektoraty ale to gl z ang, jelsi ma ktos jakies pytanie to
        odpowiem bo jestem wlasnie na pk:o)
        a szkola nie jest taka straszna jak sie wydaje,ludzie sa mili a wykladowcy to
        no zalezy ktory,zawsze na kazdej uczelni trafi sie jakas kosa,ale no nie chce
        sraszyb bo nie ejst zle;o)pozdrawiam
      • renia_gerbers Re: LEKTORATY 06.10.04, 22:11
        kasiekkasiek-->do ktorej grupy jestes przydzielona z rosyjskiego??do A czy B??
        • gosia179 Re: LEKTORATY 07.10.04, 15:43
          hejka! wybieracie sie w poniedzialek na otrzesiny? jak wam minal pierwszy
          tydzien?
        • kasiekkasiek LEKTORATY 07.10.04, 15:44
          Hej Reniu!! :)
          Jestem w grupie wtorkowej, a na liście B...A Ty?? bo rozumiem że też sie
          zapisałaś na nasz koffany rosyjski ") odpisz szybciutko :)
          Reniu jesteś na 3 letnich czy 5 ????
          PS. Właśnie siedze sobie w APSie na informatyce i skończyłam juz swoje zadanie,
          i teraz siedze w sieci :) pozdrówka. :)
          • renia_gerbers Re: LEKTORATY 07.10.04, 20:59
            kasiekkasiek witam!!!:)
            jestem na 5 letnich.w grupie B,czwartkowej od 11:25 do 13:00.
            na pedag ogolnej czy specjalnej??ja na specjalnej.ja niemam informatyki.
            przepraszam ze odpisuje dopiero teraz ale nie bylo mnie wczesniej.skonczylam
            dopiero o 17:00 filozofie:/
            pozdrawiam:)
            • kasiekkasiek LEKTORATY 08.10.04, 23:10
              Hmmm Reniu :) no ja jestem na ogólnej i w grupie wtrokowej wiec chyba sie nei
              spotkamy niestety.... :(
              Ps. Czy to prawda ze certyfikaty jezykowe tak jak first zwalniają z lektoratów
              z tego języka .... ???
              prosze odpowiedz :)
              • renia_gerbers Re: LEKTORATY 08.10.04, 23:46
                hej!:) a z kim masz lektoraty??
                co do certyfikatow to nie mam pojecia.w ogole nie slyszalam nic na ten
                temat.wiec nie potrafie pomoc,przykro mi.a masz certfikat??:) moze bedzie umial
                odpowiedziec ktos,kto dluzej studiuje na apsie;)
                • herrkozz Re: LEKTORATY 09.10.04, 11:11
                  kasiekkasiek - we wtorkowej grupie masz? a mialas ostatnio zajecia z pania
                  magister w czwartkek cos tak o 13, bo jesli tak, to jestesmy w tej samej grupie ;]
                  • kasiekkasiek Re: LEKTORATY 09.10.04, 23:42
                    Niestety,miałam zajęcia we wtorek ale o godzinie 16:30 z Panem dr.
                    Ancyparowiczem (mam nadzieje że nie przekręciłam nazwiska :)
                    A co do certyfikatu, to tak mam , z rosyjskiego....
                    Więc moze wie ktoś czy jednak zwalnia.... bo jeżeli nie to będe musiała sie
                    chyba zapytać wykładowcy...
                    A jak tam minął Wam pierwszy APSowy tydzień?? Mi troszke ciężko...ale jakos
                    damy rady :D Właśnie czytam o Kwintylianie na Historię wychowania :P
                    A jak Wasze wrażenia?! Odpiszcie! Pozdro!! :D
                    • renia_gerbers Re: LEKTORATY 10.10.04, 15:43
                      heya!tydzien mi minal nienajgorzej;)choc jak mam wyklady do 17:00 czy 17:50 to
                      zasypiam.potem jeszcze powrot,korki.troche to meczace,ale da sie przezyc.poki
                      co,nie jest zle!
                      a jak wasze odczucia?? pozdro:)
                      • herrkozz Re: LEKTORATY 14.10.04, 18:37
                        hej czwartek 14.10 byl w koncu wolnym dniem dziekanskim, bo musialem wyjechac z
                        wawy i mnie nie bylo a cos mi sie obilo o uszy.
                        • gosia179 Re: LEKTORATY 14.10.04, 21:08
                          hejka! dzisiaj byly normalnie zajecia, jak u was z historia wychowania? bo jak
                          dla mnie to troszke przerazajaca ilosc materialu :P
                          • herrkozz Re: LEKTORATY 14.10.04, 22:59
                            kto byl na czwartkowych wykladach z : socjologii, biomedycznych podstaw rozwoju?
                            (mowie o 3letnich)napiszcie w skrocie o czym bylo, zebym wiedzial, czego szukac
                            ;) a moze ktos mial cwiczenia z komunikacji interpersonalnej (II cwiczenie) i
                            historii wychowania (II cwiczenie) takze prosze laskawie o info :)
    • kasiekkasiek I ?? 12.11.04, 16:51
      Hej, hej !!
      Mineło już prawie 1,5 miecha odkąd zaczeliśmy studia na APS-ie.. i jak Wam sie
      podoba? Jakie wrażenia? Dużo nauki? A jak wykładowcy?

U mnie nie najgorzej, aczkolwiek już mam zapowiedzianych kilka kolosów..wrr :(
      Poza tym całkiem całkiem :)
      Szczerze mówiac to sie nie przemęczam nadto :)

ODPISZCIE!!
      Pozdro!!
      • herrkozz Re: I ?? 14.11.04, 14:55
        zapowiedzianych kolosow poki co brak. historia wychowania & edukacja medialna
        roX. biomedyczne podstawy suX. swocjologia, wspolczesne problemy europy - bylo
        by super, gdyby nie porypani wykladowcy - jeden kompletny swir, drugi komuch.
        ale przedmioty fajowe ;p
        • gosia179 Re: I ?? 16.11.04, 18:51
          hejka!
          u mnie tez oki :) nawet mi sie podoba, gdyby nie to ze w poniedzialek mam juz
          egzamin z socjologii i musze zaliczyc jedne cwiczenia z historii to wogole bym
          zapomniala co to nauka :)mam do was pytanko czy macie jakies ksiazki z
          miedzynarodowych badan oswiatowych? pozdrowionka
    • gosia179 socjologia 27.11.04, 14:08
      hejka! mieliscie juz egzamin z socjologii? jesli nie, to nie musicie sie
      obawiac (jezeli macie z dr Boryszewskim :P) i nie zdziwcie sie, jezeli
      wszystkie odpowiedzi beda takie same tzn. wszystkie B albo C :) bo u nas tak
      bylo i wyszly z tego bardzo dobre oceny :) pozdrowionka
    • kasiekkasiek1 Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 02.09.05, 23:20
      podciagam watek aby obecni pierwszoroczni naszej wspaniałej uczelni mogli go
      łatwiej znaleść :D
      • panna_a Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 02.11.05, 16:35
        hej!
        mam kilka pytań szczególnie do studentów którzy w tym roku dostali się według
        nowej matury na uczelnie...
        co dokładnie było brane pod uwagę ? były egzaminy wstępne? bo z informatora
        który posiadam w domu nic nie wywnioskowałam...
        Ktoś jest może na logopedii?
        będę wdzieczna za kazda informacje....
        pozdrawiam

panna_a
        • dzemcia Re: akademia pedagogiki specjalnej w warszawie 03.11.05, 21:15
          polski podstawowwy, język obcy podstawowy, jeden z trzech do wyboru: biola,
          hista, WOS na podstawowym + konkurs świadectw ukończenia liceum. Wiele nie było
          trzeba...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka