Dodaj do ulubionych

studia pielegniarstwo pomocy

IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.08.15, 19:35
Hej, chciałabym studiować pielęgniarstwo w Warszawie, tylko nie wiem jaką uczelnie wybrać... jestem trochę leniwa jesli chodzi o naukę i szukam szkoły w której nie będzie takiej strasznej rzeźni, żebym dała radę utrzymać się na tych studiach. pomoże coś poradzicie.. ? usmiech.gif
Obserwuj wątek
    • Gość: bik Re: studia pielegniarstwo pomocy IP: *.laguna.net.pl 27.08.15, 21:01
      I potem się dziwić, że w szpitalach pracują takie pielęgniarki a nie inne. Szok. Po co Ci te studia? To są studia, które wybiera się z myślą o innych, by dla nich jak najwięcej się nauczyć i móc pomagać, a nie dla półmózgów, którzy chcą mieć tylko papierek.
    • Gość: aaaa Re: studia pielegniarstwo pomocy IP: 81.219.189.* 27.08.15, 23:34
      Pielęgniarstwo jest kierunkiem na którym jest naprawdę dużo nauki, więc jeśli nie chce Ci się uczyć to nie polecam.. materiał jest taki jak na medycynie, tylko, że po studiach dostajesz mniejsze pieniądze :)
    • Gość: Nowak1991 Re: studia pielegniarstwo pomocy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.16, 13:08
      Ja bym się na Twoim miejscu zainteresowała studiami na prywatnej uczelni. Mam znajomą, która studiuje pielęgniarstwo na Wyższej Szkole Mazowieckiej i bardzo sobie chwali, bo ma dużo zajęć praktycznych. Wiadomo - dochodzą opłaty, ale też rekrutacja jest łatwiejsza. ;>
    • Gość: licencjatka pieleg Re: studia pielegniarstwo pomocy IP: *.play-internet.pl 15.09.16, 13:45
      wybierz WUM :) napewno dasz sobie radę :) grunt to tylko pilnować zaliczeń ( nie jest najgorzej z tym głównie testy ) i praktyk. szkoda pieniędzy na prywatną uczelnię, bo nie sądzę abys na tym więcej wygrała, tym bardziej że zarobki po ty takie bardzo sobie.... wiele osób ma czas na pracę oprócz tego, a socjale są wysokie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka