Dodaj do ulubionych

wf na wpia na UW

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 15:29
słuchajcie, dlaczego wszystkie godziny na siłownie są pozajmowane a tylko u
niejakiego mgr Zbigniewa Ruska wolne? Coz z nim nie tak? I czy mogą zapisywać
sie dziewczyny, bo nie ma chyba określonej grupy?
Bede wdzieczna za szybką odpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: wf na wpia na UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 18:38
      pomóżcie prosze
      • Gość: ddr Re: wf na wpia na UW IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 04.10.04, 18:50
        bo wssyscy zapisali sie juz we wrzesniu i widocznie pozostalo tylko kilka
        miejsc.. moze to czysty przypadek ze akurat u tego goscia? a moze to piatek godz
        20 ;P
        • dorota20w Re: wf na wpia na UW 04.10.04, 23:44
          niestety ten gość ma zajęcia codziennie i tylko u niego codziennie są wolne
          miejsca. Troche mnie to dziwi i martwi po prostu. Chciałam sie zapisać ale
          troche sie boje
          • Gość: looooonger Re: wf na wpia na UW IP: 212.180.161.* 05.10.04, 08:37
            Ja zaryzykowałem i własnie się do niego zapisałem. Może ma wolne msca bo ma
            wczesne godziny a może dlatego ze konarskiego dla studentow uw mieszkających
            czesto po prawej stronie Wisły to troche za daleko a moze ja tak sie tylko
            pocieszam... Zreszta i tak jak sa wolne msca to tylko po 20 albo u takich
            magistrow ktorych z niewiadomych powodow nikt ne chcial. Nie boj sie to tylko
            30 godz w semestrze wytrzymasz...jakoś?;)
            • Gość: ddr Re: wf na wpia na UW IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 05.10.04, 18:44
              heh wlasnie wrocilem z silowni.. a moglem wziac ping-pong :P ale co sie odwlecze
              to nie uciecze ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka