mamamuminka01 Re: 1000!!! 22.11.05, 14:39 wiem,ze to nie fair, ale az mnie korci zeby to zrobic!!!:) Odpowiedz Link
sant.ander Re: 1000!!! 22.11.05, 17:39 Jestem daleki od takich akcji, ale co kto lubi... Swoja droga mamomuminka gdybys wykazywala sie taka aktywnoscia w innych watkach byloby cudownie :D ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link
osielsko Re: 1000!!! 22.11.05, 19:02 sant.ander napisał: > Jestem daleki od takich akcji, ale co kto lubi... Zrobila to wyjatkowo sympatycznie. Nie czepiaj sie:-) Odpowiedz Link
osielsko Re: 1000!!! 23.11.05, 14:27 dziekuje:-) Jak nazwac duzego muminka plci zenskiej? Odpowiedz Link
mamamuminka01 Re: 1000!!! 23.11.05, 09:26 HA, HA, HA... mysle, ze gdybys sie wykazal inicjatywa i podjal naprawde jakis ciekawy watek, to nie bylo by z tym wiekszego problemu. pozdr Odpowiedz Link
sant.ander Re: 1000!!! 23.11.05, 16:08 Przykro mi, ze w zadnym z moich watkow nie znalazlas nic ciekawego, swoja droga zachecam do aktywnosci zwiazanej rowniez z zakladaniem nowych tematow. BTW Jesli odnioslas wrazenie, ze probuje Cie atakowac to bylo mylne, jesli umieszczam ";)" przy tekscie to znaczy, ze nie mowie calkiem serio :) Szczerze pozdrawiam i mam nadzieje, ze Twoja nieukrywana niechec do mnie troche zlagodnieje ;) Odpowiedz Link
mamamuminka01 Re: 1000!!! 24.11.05, 08:38 ok, ok:):):) zniechecila mnie chyba twoja wyniosla postawa (22.11.05, 17:39) - moze zle zinterpretowana(?) poza tym bardzo nie lubie krytyki w strone dzieci, odbieram to bardzo osobiscie, gdyz sama, w wychowanie swoich, wkladam duzo starannosci. to nieprawda, ze w zadnym z twoich watkow nie znalazlam nic ciekawego. sledze je wszystkie, aczkolwiek nie kazdy jest dla mnie inspiracja do przemyslen:):):) jak cos ciekawego-moim skromnym zdaniem- przyjdzie mi do glowy to podejme jakis watek, ale mnie interesuja bardziej sprawy czysto kobiece, a tutaj chyba zbyt wiele kobiet nie zaglada... Odpowiedz Link
sant.ander Re: 1000!!! 24.11.05, 22:11 To zachec jakies swoje znajome/kolezanki :) Bo to forum cierpi na mala liczbe piszacych :( A tak poruszalybyscie sobie sprawy typowo kobiece, a przy okazji rozmawialy o sprawach gminy :) Pozdrawiam Odpowiedz Link