Gość: track IP: *.unregistered.media-com.com.pl 04.10.04, 19:31 Cześć! Czy może ktoś się orientuje, czy na studiach podyplomowych również dostaje się legitymację studencką uprawniającą do zniżek przy zakupie biletu kolejowego, itp.? Dzięki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Richelieu* Re: Nie dostaje sie. I nie ma znizek. IP: 195.117.90.* 04.10.04, 20:24 właśnie, PKP to dopiero zdzierusy. grr, mimo że legitymacje stud. mam to jestem za stara aby jeździć na 37% ulgi. Cholewcia, chyba kombatantem wojennym zostanę, bo posłem się wstydzę a komunikacja miejska cudownie nie patrzy na wiek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xen Re: studia podyplomowe a legitymacja studencka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.10.04, 20:55 na PKP przysluguje Ci znizka do 26 roku zycia... pozniej to juz legitymacja studencka nie pomaga :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podyplomowiec Re: studia podyplomowe a legitymacja studencka IP: 212.244.168.* 04.10.04, 21:29 niestety na podyplmowych nie daja legitki. ledwie "maly" index dadza a tyle sie placi. Odpowiedz Link Zgłoś
anka_florian Re: studia podyplomowe a legitymacja studencka 05.10.04, 14:09 słuchacz studiów podyplomowych nie jest studentem - nie przysługują mu żadne zniżki. Chyba że macie na myśli uzupełniające magisterskie - wtedy do 26 roku życia niech żyje młodość Odpowiedz Link Zgłoś