Dodaj do ulubionych

DO STUDENTÓW PSYCHOLOGII

IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.12.04, 22:15
cześć wam
czy miałby ktoś może jakiekolwiek zagadnienia do egzaminu ze wstępu do
psychologii lub z podstaw psychologii.
Z góry dziękuje
i postaram się odwdzięczyć
Obserwuj wątek
    • Gość: Q Re: DO STUDENTÓW PSYCHOLOGII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 22:31
      Jak ?
      • Gość: W Re: DO STUDENTÓW PSYCHOLOGII IP: *.chello.pl 27.12.04, 01:50
        JAK, Bos mutus, duży ssak z rodziny krętorogich; dł. ciała do 4 m, wys. w kłębie
        do 1,9 m; długie, zwisające aż po kopyta brunatnoczarne włosy; rogi u osobników
        obu płci; zamieszkuje Tybet; udomowiony — jak domowy; daje mieszańce z bydłem
        domowym.
    • Gość: m Re: DO STUDENTÓW PSYCHOLOGII IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.12.04, 13:16
      mysmy mieli p. zimbardo 'psychologia i zycie'

W - to bylo swietne :)
      • Gość: Gocha Re: DO STUDENTÓW PSYCHOLOGII IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.04, 21:09
        Może wyrazisz sie jasniej. Kompletnie nie rozumię o co ci chodzi.
        • Gość: rafal Re: DO STUDENTÓW PSYCHOLOGII IP: *.chello.pl 29.12.04, 02:44
          dżizes... ja nie studiuje psychologii a sie domyslilem ze pewnie o to:
          wysylkowa.pl/ks397117.html
          • Gość: Gocha Re: DO STUDENTÓW PSYCHOLOGII IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.04, 09:49
            Zle mi wkleiło post. To nie było pytanie o Zimbardo. (Zresztą to nie jest
            najlepszy podrecznik ze wstepu do psychologii na polskim rynku, jest bowiem
            nieco już archaiczny). To było pytanie do autora wątku. Co to właściwie znaczy,
            że człowiek chce jakies zagadnienia ze wstępu psychologii?? Prezeciez to
            kompletnie niejasne. O co chodzi: o liste pytań (najwazniejszych dla
            psychologii)? O temat potencjalnego referatu? O temat do dyskusji?
            • Gość: rafal Re: DO STUDENTÓW PSYCHOLOGII IP: *.chello.pl 29.12.04, 14:07
              a to sorki...
              imho pewnie chce jakies przykladowe pytania egzaminacyjne...
    • Gość: sLIVEk@tlen.pl Re: DO STUDENTÓW PSYCHOLOGII IP: *.chello.pl 03.01.05, 20:55
      Mam testy na Psychologię Stosowaną do Krakowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka