Gość: kat IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.12.04, 22:15 cześć wam czy miałby ktoś może jakiekolwiek zagadnienia do egzaminu ze wstępu do psychologii lub z podstaw psychologii. Z góry dziękuje i postaram się odwdzięczyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Q Re: DO STUDENTÓW PSYCHOLOGII IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 22:31 Jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: DO STUDENTÓW PSYCHOLOGII IP: *.chello.pl 27.12.04, 01:50 JAK, Bos mutus, duży ssak z rodziny krętorogich; dł. ciała do 4 m, wys. w kłębie do 1,9 m; długie, zwisające aż po kopyta brunatnoczarne włosy; rogi u osobników obu płci; zamieszkuje Tybet; udomowiony — jak domowy; daje mieszańce z bydłem domowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: DO STUDENTÓW PSYCHOLOGII IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.12.04, 13:16 mysmy mieli p. zimbardo 'psychologia i zycie' W - to bylo swietne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: DO STUDENTÓW PSYCHOLOGII IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.12.04, 21:09 Może wyrazisz sie jasniej. Kompletnie nie rozumię o co ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: DO STUDENTÓW PSYCHOLOGII IP: *.chello.pl 29.12.04, 02:44 dżizes... ja nie studiuje psychologii a sie domyslilem ze pewnie o to: wysylkowa.pl/ks397117.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: DO STUDENTÓW PSYCHOLOGII IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.12.04, 09:49 Zle mi wkleiło post. To nie było pytanie o Zimbardo. (Zresztą to nie jest najlepszy podrecznik ze wstepu do psychologii na polskim rynku, jest bowiem nieco już archaiczny). To było pytanie do autora wątku. Co to właściwie znaczy, że człowiek chce jakies zagadnienia ze wstępu psychologii?? Prezeciez to kompletnie niejasne. O co chodzi: o liste pytań (najwazniejszych dla psychologii)? O temat potencjalnego referatu? O temat do dyskusji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: DO STUDENTÓW PSYCHOLOGII IP: *.chello.pl 29.12.04, 14:07 a to sorki... imho pewnie chce jakies przykladowe pytania egzaminacyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sLIVEk@tlen.pl Re: DO STUDENTÓW PSYCHOLOGII IP: *.chello.pl 03.01.05, 20:55 Mam testy na Psychologię Stosowaną do Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś