Dodaj do ulubionych

Do Rychelieu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 14:04

Mam takie pytanko-jakie studia kończyłaś?Pytam z ciekawości bo wypowiadasz
się często jako osoba bardzo kompetentna-lub próbujesz wywrzeć takie wrażenie.
Obserwuj wątek
    • Gość: waw Re: Do Rychelieu IP: 217.8.186.* 21.01.05, 14:18
      czy ukończenie studiów świadczy o kompetencjach na forum? od kiedy?! heh
      • Gość: Kaja Re: Do Rychelieu IP: *.ssnet.pl 21.01.05, 15:56
        No skoro to jest forum STUDIA to może ma to jakieś znaczenie.
        • Gość: Celsus Re: Do Rychelieu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 16:03
          Z wielką nieśmiałością kibicuję Kai :-)i tez jestem ciekaw.
          • Gość: waw Re: Do Rychelieu IP: 217.8.186.* 21.01.05, 16:16
            no skoro ona taka mądra i wszechstronna to przepraszam
            • Gość: blueflower Re: Do Rychelieu IP: 217.113.224.* 21.01.05, 16:39
              Też jestem ciekawa jakie studia skończyła nasza oświecona moderatorka,
              spewnościa na prestiżowej państwowej uczelni i w trybie dziennym, bo przecież
              inne studia uważa za dno, a o stosunku do ludzi na nich studiujących juz nie
              wspomnę!
              • Gość: andrzejbobyk Re: Do Rychelieu IP: 212.244.168.* 21.01.05, 17:09
                i tak Wam nie powie juz pytalem i jakos pokretnie odpowiadala niestety.planuje tez podyplomowe ale i tak nie powie jakie!!! zobaczycie
                • rr.richelieu Re: Do Rychelieu 21.01.05, 17:18
                  nigdy specjalnie nie taiłam czym się interesuje. Gdybyś chciał się dowiedzieć
                  to byś się dowiedział
                  a podyplomówka z gisu, też szeroko omawiana
              • ilecka Re: Do Rychelieu 30.01.05, 15:03
                a propos studiow zaocznych, wieczorowych i eksternistycznych :
                nie wszyscy studenci dzienni koncza studia z wynikiem bardzo dobrym. takze sam
                fakt, ze studiowali oni dziennie nie wiele znaczy. pamietajmy o tym.
    • Gość: Richelieu* Re: Do Rychelieu IP: 195.117.90.* 21.01.05, 17:11
      Co do studentów ze szkół prywatnych lub państowych zaocznych lub wieczorowych
      lub eksternisycznych. Nie jest prawdą, że studentów uważam za dno, tylko
      większość prywaciarzy uważam za dno dając jednocześnie margines tym
      prywaciarzom, które lepsze są od wielu państwówek. Może być dobry student w
      kiepskiej szkole i kiepski student w dobrej szkole, tylko jaką motywację do
      uczenia się będzie miał taki, który za bardzo prosty egzamin dostaje 5, podczas
      gdy gdzie indziej podobny zakres obowiązywał na trójkę z kolosa. Jeśli będzie
      miał motywację by jeszcze więcej niż szkoła mu każe to może wyrosnąć bardzo
      dobry specjalista.

Byłam i zaoczna, więc nikt mi też nie zarzuci, że każda pliszka swój ogon
      chwali.

a wrażenia są mylące, sęk w tym, że one kształtują świadomość zamist rozważnego
      wydeliberowania. Z ogólnego obrazu wyciąga się wnioski do każdego następnego
      zdarzenia szukając potwierdzenia naszych przekonań. Nikt nie lubi się mylić,
      więc ten stereotyp lezie dalej
      • Gość: Celsus Re: Do Rychelieu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:52
        W zasadzie masz rację, tylko nie wiem co to znaczy "wydeliberowanie" - szukałem
        w dwu słownikach i niestety nie ma. Możesz napisać? - dzięki.
        • Gość: Gocha Re: Do Rychelieu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.05, 18:08
          Poszukaj "deliberować". Słowniki rzadko podają znaczenia słów z przedrostkami.
          • Gość: Celsus do Gochy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 18:21
            To miał być żart. Kiedyś mnie uczono, żeby pisać teksty jak najbardziej
            zrozumiałe.
            Pa
            • rr.richelieu Re: do Gochy 21.01.05, 18:25
              sugerujesz, że tutejsi forumowicze nie znają słowa "deliberować"? No weź się;)
              w końcu to normalni studenci, a więc ludzie na przynajmniej średnim poziomie,
              jeśli nie wyższym

ugh, ale się podlizuję
              • czesiekkk Re: ciąć 21.01.05, 18:42
                Ciąć administratorze, ciąć, to wątek personalny i w zamiarze ma sprowokować
                kolejną przepychankę.
                A jak ktoś jest ciekawy to wystarczy użyć wyszukiwarki.
                • Gość: Richelieu* Re: ciąć IP: 195.117.90.* 21.01.05, 19:03
                  fakt, wątek personalny. Tyle tylko, że nie można z góry zakładać, że autor to
                  intrygant, zwłaszcza gdy pierwszy raz go tu widzę. Gdyby nie chodziło o mnie to
                  podobny wątek personalny "co skończyłeś, bo chcę wiedzieć coś tam" byłby
                  zupełnie poprawny.
                  powinien napisać na maila, nie napisał, głupio zrobił, ale może jest zwyczajnie
                  niezorientowany.
              • gocha1111 Re: od Gochy 21.01.05, 18:55
                rr.richelieu napisała:

> sugerujesz, że tutejsi forumowicze nie znają słowa "deliberować"? No weź
                się;)
                > w końcu to normalni studenci, a więc ludzie na przynajmniej średnim poziomie,
                > jeśli nie wyższym
                >
                > ugh, ale się podlizuję

Odkąd jeden ze studentów Uniwersytetu Warszawskiego (sic!) na wieść, że jestem
                z Wrocławia zastanowił się i zapytał mnie, czy Wrocław był w zaborze pruskim
                czy austriackim niewiele mnie już dziwi.
                PS. W skali inteligencji Wechselera sa takie pojęcia, jak np.
                prozelita. Zgadnij, jako procent forumowiczów wie, co to za zwierz bez
                zaglądania do słownika albo googlania.

• Gość: Richelieu* Re: od Gochy IP: 195.117.90.* 21.01.05, 19:12
                  hm, prawdę mówiąc sama używam Kopalińskiego, ba, od jakiegoś czasu nawet
                  stosunkowo często. No nie znam własnego języka, hihi
                  tyle, że trudno jest ustalić zasób słów jakie powinien znać inteligent a jakie
                  student a jaki gość żłopiący napój regeneracyjny za 3,5. Deliberować - nie
                  przyszło mi do głowy, że można nie znać, a to dlatego, że sama naużywam go.
                  Miałam nauczyciela w podsawówce, który uwielbiał to określenie, stąd się to
                  wzięło.

co do zasobu słów, poza ogólną wiedzą jest masa słów specjalistycznych, sęk w
                  tym aby jasno wyznaczyć granicę pomiędzy jednym a drugim słownikiem. A tego się
                  nie da, bo ogólna wiedza to "wie się nic o wszystkim" w przeciwieństwie do
                  wiedzy specjalistycznej czyli "wie się wszystko o niczym"
                • Gość: rasta Re: od Gochy IP: *.net / *.crowley.pl 30.01.05, 11:42
                  > PS. W skali inteligencji Wechselera sa takie pojęcia, jak np.
                  > prozelita. Zgadnij, jako procent forumowiczów wie, co to za zwierz bez
                  > zaglądania do słownika albo googlania.

hmm musze to wyguglac.

poczulas sie lepiej?
      • Gość: Celsus Wyjaśnienie-przeproszenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:02
        Na wstępie - nie chciałm nikogo obrazić.
        Nie chciałem też dowiedzieć się co oznacza słowo "deliberować".
        Chciałem tylko zwrócić Waszą uwagę na to, jak często zupełnie niepotrzebnie
        uzywacie skomplikowanego, niby madrego języka.
        To takie skrzywienie zawodowe (zajmuję się teorią prawa gdzie poprawne
        zrozumienie tekstu jest podstawą sukcesu - już się zastanawiam czy dobrze
        napisałem to wlaśnie zdanie, bo czyż można "zrozumieć nie-poprawnie"; no nic
        moi koledzy po fachu albo lingwiści będą wiedzieli o co mi chodzi).
        Natomiast ostatnia część twojej wypowiedzi jest po prostu niezrozumiała: nie
        wiadomo czy chodzi Ci o to że jakieś wrażenia kształtują czyjąś świadomość czy
        świadomość w ogóle, chociaz powinny kształtować rozważne deliberowanie, czy tez
        że jakieś wrażenia (złe, mylne) kształtują tę świadomość podczas gdy świadomośc
        powinna być kształtowana przez rozważne deliberowanie. Później - wniosków nie
        mozna wyciągać "do zdarzeń", naprawdę. No i trzeba też widzieć różnicę pomiędzy
        słowem "deliberować", a pojęciem deliberowania. Semiotyka.
        Jednym zdaniem, niepotrzebnie zagmatwałaś to co chciałaś powiedzieć.
        Mam nadzieję że nikt się nie obraził, bo miło sie tu gada, a forum jest nie
        tylko po to żeby sobie kadzić. Jak ktoś z Was zwróci mi uwagę na I S T O T N Y
        bład w moim tekście to też będzie O.K.
        Pa
        • Gość: rasta Re: Wyjaśnienie-przeproszenie IP: *.net / *.crowley.pl 30.01.05, 11:44
          o ty ty przebrzydly prozelicie !!! jak mozesz nas wpuszczac w maliny!!! i to w
          styczniu !!!
    • Gość: Ania Re: Do Rychelieu IP: *.aine.pl 21.01.05, 18:52
      Z tego co ja wywnioskowałam to skończyła coś na UŚ - a to raczej nie jest
      prestiżowa uczelnia.
      • jk Re: Do Rychelieu 21.01.05, 19:01
        Aniu,
        rewelacja - zdradz nam teraz sekret, ktora uczelnia (czy ktore) sa prestizowe, bo to chyba jest dosyc krotka lista, prawda? :>
      • Gość: Pallo Re: Do Rychelieu IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 21.01.05, 19:18
        Tak, ja tez chcialbym wiedziec, ktore uczelnie sa prestizowe! Poza ta
        oczywiscie, na ktorej studiujesz;-)
        • Gość: Ania Re: Do Rychelieu IP: *.aine.pl 21.01.05, 19:55
          Ja juz studia skończyłam. I nie było to na żadnej sląskiej uczelni - właśnie
          dlatego, że prezentują dośc marny poziom.
          • jk Re: Do Rychelieu 21.01.05, 20:05
            czyli jakie sa prestizowe? bo nadal nie wiemy

no i nie wiemy tez, dlaczego slaskie uczelnie sa takie marne - to nie jest tajna wiedza, prawda?

czekamy :)
            • Gość: hiii do Ani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:45
              jk napisał:

> czyli jakie sa prestizowe? bo nadal nie wiemy
              >
              > no i nie wiemy tez, dlaczego slaskie uczelnie sa takie marne - to nie jest
              tajn
              > a wiedza, prawda?
              >
              > czekamy :)
              >

też z niecierpliwością czekam na te informacje. Chciałabym też wiedzieć, jakie
              doświadczenie pozwala Ci śląskie uczelnie tak jednoznacznie źle oceniać - skoro
              na żadnej z nich nie studiowałaś, to chyba nie masz prównania, hmm?
              no i koniecznie napisz, gdzie ta jednyna, najlepsza wyższa szkoła...
              • Gość: herrena Re: do Ani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 21:19
                prestizowe to chyba takie ktore maja powszechne uznanie i budza szacunek itd. nie znaczy to ze RZECZYWISCIE sa lepsze. us na pewno jest prestizowy jezeli chodzi o uczelnie wyzsze w ogole, ale w porownaniu z uniwersytetami moze taki nie byc. ja osobiscie uwazam ze wiekszosc polskich uniwerkow jest 'prestizowa' jak nie w tej to innej dziedzinie. nie wiem co prawda w czym zaslynal zielonogorski czy warminsko-mazurski (jast taki, prawda?) ale to wynik mojej ignorancji raczej
                ps a ja wiem co to jest prozelita i deliberowac i popieram richelieu :-)
    • Gość: Pallo Re: Do Rychelieu IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 21.01.05, 19:23
      Ktos tu wyzej napisal, ze Richelieu sie wykpi od odpowiedzi. No i sie wykpila.
      A ja tez, mimo, ze nie baba a moze wlasnie dlatemu, ciekawy jestem! Wydaje mi
      sie, ze skonczyla socjologie (to napewno) i geografie (to prawie napewno). Nie
      wiem co jeszcze skonczyla i co w tej chwili studiuje, chociaz kolacze mi sie w
      glowie jeszcze architektura(?).
      A Wy, jak myslicie? A moze ktos wie i po prostu nam powie! Przeciez nie ma sie
      czego wstydzic, ja tez ciagle szukam;-)
      • rr.richelieu Re: Do Rychelieu 21.01.05, 19:30
        "A ja tez, mimo, ze nie baba a moze wlasnie dlatemu, ciekawy jestem! "

co ma płeć do ciekawości? z ciekawości się pytam
        • Gość: Pallo Re: Do Rychelieu IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 21.01.05, 19:45
          Plec ma zawsze wplyw na osobowosc i nasze zachowanie. Na pewne sprawy kobieta
          reaguje inaczej niz mezczyzna, pewnymi sprawami interesuja sie kobiety a
          mezczyz to nudzi.
          Albo inaczej: Mezczyzni sa z Marsa a Kobiety z Wenus;-)
          • rr.richelieu Re: Do Rychelieu 21.01.05, 19:48

ja tam jestem z Ziemi i z Marsjanami się nie zadaję. Ludzie są przede wszystkim
            ludźmi, a dopiero potem mężczyznami i kobietami, bo jak można wartości ludzkie,
            możnaby rzec, że pierwotne, ba, absolutne, przedkładać na wartości wynikające z
            naszej płci. Najpierw sami żyjemy, doipiero potem i to ewentualnie dajemy życie
            • Gość: Pallo Re: Do Rychelieu IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 21.01.05, 19:52
              Niski poziom mojego intelektu oraz maly zasob slownictwa fachowego, nie pozwala
              mi na wdawanie sie z Toba w dyskusje. Szczerze nad tym boleje, ale jestem zbyt
              malo elokwentny;-(
              • czesiekkk Re: Do Rychelieu 21.01.05, 19:56
                Naszej opiekunki nikt nie przegada.
              • rr.richelieu Re: Do Rychelieu 21.01.05, 20:00

nie drwij lub.. nie sprawaj wrażenia, że drwisz
                • Gość: Pallo Re: Do Rychelieu IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 21.01.05, 20:35
                  Dobrze, juz nie bede;-)
          • Gość: filifiona Re: Do Rychelieu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 21:50
            > Plec ma zawsze wplyw na osobowosc i nasze zachowanie.

nieprawda. dziewczynkami czy chłopcami stajemy się dopiero w wyniku wychowania.
            w największym skrócie: gender = kulturowe uwarunkowanie płci.
            płęc nie ma wpływu na naszą osobowaść, za to proces socjalizacji na pewno.
    • Gość: Ender Sorry moderatorko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:53
      ...tak czasem bywa że nieświadomie rzucony kamień kończy sie lawiną. Moje
      pytanie nie było ani złosliwe ani prowokacyjne a powodowała mną tylko zwykła
      ludzka ciekawość, bo czesto wypowiadasz się naprawdę konkretnie i na temat. Na
      pewno nie miałem zamiaru sprowokowania tej dziwnej dyskusji i za to przepraszam.
      • Gość: Richelieu* Re: Sorry moderatorko... IP: 195.117.90.* 21.01.05, 21:01
        Enderze, gdybym wiedziała, że chcesz nabluzgać i podjudzić do tego innych
        wylądowałbyś raz dwa na ośle. Nie przepraszaj! Winne są różne typy spod ciemnej
        gwiazdy i z zakazaną mordą;) że się zawsze muszę kojarzyć z kontrowersyjnością.
        Jednym z tych typów jestem ja, przyznaję, ale w pojedynkę nie jestem zdolna do
        takiej kreacji

I co za różnica jaki kierunek ma się akurat na tapecie, ważne jest zwyczajne
        interesowanie się
    • Gość: Pallo Re: Do Rychelieu IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 21.01.05, 21:05
      Rany, teraz wyszedlem na cwoka;-( Chyba spale sie ze wstydu i juz nigdy sie tu
      nie pojawie...
      • Gość: Richelieu* Re: Do Rychelieu IP: 195.117.90.* 21.01.05, 21:16
        rany julek spal się, będziesz gorący chłopak, przynajmniej przez 10 minut;)
        • Gość: andrzejbobyk Re: Do Rychelieu IP: 212.244.168.* 22.01.05, 11:47
          no i wiemy w dalszym ciagu niewiele. gis chce ukonczyc ale jakie ma studia mgr lub inz. lic. w dalszym ciagu nie wiemy zapewne to tajemnica wiec moze lepiej nie pytac.. sama wypytuje ale ja zapytac!! o zgrozo...
          • Gość: XYZ Re: Do Rychelieu IP: *.pai.net.pl 22.01.05, 12:57
            z tego co gdzies przeczytałam kiedyś to chyba geografię. Zresztą, jeśli chce iśc
            na podyplomowe z GIS-u to nawet na pewno :) Jeśli podyplomowe to znaczy że jest
            po magisterskich pozdrawiam
        • Gość: n'talia Re: Do Rychelieu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:59
          rany boskie, rychelieu, jak Ty mnie wkurzasz! wydajesz sie miec powazne
          kompleksy, bo tylko z takimi ludzie chca wydawac sie madrzejszy niz sa....
          • Gość: Richelieu* Re: Do Rychelieu IP: 195.117.90.* 29.01.05, 21:15
            co za przewrotność
            • Gość: ola Re: Do Rychelieu IP: 81.15.254.* 29.01.05, 22:10
              no chyba szybciej geografie, bo na socjologa to mi ABSOLUTNIE nie 'wyglada' (tym
              bardziej filologa;/)!!

ciekawi mnie co to za studia, bo po czestotliwosci odpisywania na posty widac ze
              szanowna pani R. ma duzo czasu, a nawet b.duzo! wiec pewnie sa to studia
              on-line:)))))))
              pzdr
              • Gość: Richelieu* Re: Do Rychelieu IP: 195.117.90.* 29.01.05, 22:32
                dlaczego ABSOLUTNIE?

• Gość: ola Re: Do Rychelieu IP: 81.15.254.* 29.01.05, 23:03
                  a ja wiem! tak jakos nie 'czuje' takiej nalecialosci socjologicznej;]
                  • Gość: Richelieu* Re: Do Rychelieu IP: 195.117.90.* 29.01.05, 23:10
                    naleciałości socjologicznej? boszsz, aż boję się pomyśleć jakie naleciałości
                    mają lekarze o specjalności urologia

Socjolog to nie ksiądz, aby żyć swoim zawodem
                    • Gość: Kinga, [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 00:51
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • Gość: anonim pewnie eksternistyczne on-line IP: 212.244.168.* 30.01.05, 09:19
                        pewnie eksternistyczne on-line a spotkanie na uczelnie tylko na rozdaniu e-dyplomow
                        • Gość: ola Re: pewnie eksternistyczne on-line IP: 81.15.254.* 30.01.05, 14:03
                          :))))))zapomniales dodac ze to nie bedize zwyczajny e-dyplom ale z e-wyroznieniem;]]
    • Gość: zaciekawiona Re: Do Rychelieu IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 30.01.05, 16:11
      Dlaczego odpowiedź Kingi z 31.01.2005 zostala skasowana.Nie znam tej osoby, ani
      nie czytałam jej postu, zwyczajnie zaciekawiło mnie ,że skasowano jej wypowiedz
      i nie ma jej w oślej ławce jak to jest zazwyczaj.Sa tam naprawde ostre i
      idiotyczne teksty, wiec co było w tym poście,że aż musial być skasowany??? Nie
      jest to związane z tym ,że post był skierowany do opiekunki tego forum?:>
      • Gość: Richelieu* Re: Do Rychelieu IP: 195.117.90.* 30.01.05, 17:38
        Nie da się wysłać pojedynczego postu na oślą ławkę, tam lądują tylko całe
        wątki.
      • Gość: anonim [...] IP: 212.244.168.* 30.01.05, 18:17
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Richelieu* .. IP: 195.117.90.* 30.01.05, 18:25
          doprawdy, historia Miriam i tych napalonych cymbałów jest zabawna, ale to nie
          powód żeby tu prezentować miriamowe przyrodzenie
          • Gość: andrzejbobyk Re: .. IP: 212.244.168.* 30.01.05, 18:36
            ja podnieca trzymanie Was w niewidzy co do jej studiow pewnie sobie czytajac
            posty wsadza palca i sie masturbuje wiec zamiasta powiedziec co ukonczyla i po
            jakich studiach tak madrych ludzi "produkuja" on robi sobie dobrze a przy tym
            coraz wiecej postow sie zaczyna kasowac!!! PODAJ SIE MODERATORKO DO DYMISJI kto
            jest za nie sie tu wpisuje!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: Richelieu* Re: .. IP: 195.117.90.* 30.01.05, 18:42
              w tej chwili architekturę studiuję, dobrze ci już? i geografię

zmądrzałeś od tej wiedzy? no to teraz idź w świat i nauczaj

• Gość: ola eh IP: 81.15.254.* 30.01.05, 19:03
                no prosze,nie mozna bylo tak od razu?!

gdzie to lepiej juz sie nie pytajmy,bo kolejne 1000 postow i to najlepiej
                chamskich bedzie trzeba wyslac,aby czegokolwiek sie dowiedziec!
                niby taka 'ynteligentna' i umie czytac ze zrozumieniem,a na proste pyt. nie umie
                odpowiedziec! ehh

swoja droga to bardzo cenna informacja,szczegolnie teraz, gdy sesja idzie pelna
                para!przynajmniej jedna, jakze wazna! informacja wsrod tylu nieprzydatnych
                glupot jakie kaza nam sie uczyc;//]

a wiec w droge szanowni formulowicze-idzmy nauczac!:)

ps.wiedzialam ze to nie socjologia, a jednak ma sie tego nosa;]]

• Gość: Richelieu* Re: eh IP: 195.117.90.* 30.01.05, 19:05
                  socjologię już skończyłam, też już Ci dobrze? ;)
                  no
                  • Gość: ola jakos nie 'widac';/ n/tx IP: 81.15.254.* 30.01.05, 21:20
                    • Gość: Richelieu* Re: jakos nie 'widac';/ n/tx IP: 195.117.90.* 30.01.05, 21:38
                      o, przykro mi, że zawiodłam pokładane we mnie nadzieje

Co do "widać", pani raczy żartować, że to akurat socjologia nadaje ludziom
                      charakterystyczność. Absolwenci innych kierunków takiego pomieszania zmysłów
                      nie mają
                      • Gość: ola Re: jakos nie 'widac';/ n/tx IP: 81.15.254.* 31.01.05, 12:30
                        pozwole sobie przytoczyc slowa mego prof.,ktory na egzaminie ladnie skwitowal
                        kolege:Gdyby glupota byla czlowiekiem bylaby Panem! (tu:Pania:)

pzdr. i jeszcze tak z ciekawosci, bo w zyciu z takim czyms sie nie spotkalam:ta
                        zlosc to wrodzona czy wynik traumatycznych przezyc?
                        • czesiekkk Re: jakos nie 'widac';/ n/tx 31.01.05, 13:12
                          A twoja złośliwość to skąd się wzięła?
                          • Gość: ola Re: jakos nie 'widac';/ n/tx IP: 81.15.254.* 31.01.05, 15:08
                            to reakcja lancuchowa! i gdybys sledzil uwazniej posty to bys wiedzial drogi
                            Czesiu, ze ja nie odpowiadam w zlosliwy,chamski,cyniczny itd itp sposob!!

No comment Bye
                            • Gość: rasta Re: jakos nie 'widac';/ n/tx IP: *.net / *.ar.krakow.pl 31.01.05, 19:45
                              >ja nie odpowiadam w zlosliwy,chamski,cyniczny itd itp sposob!!

hehehe liknij sobie 2 posty wyzej z podpisem ola. tak na marginesie najwyzej
                              sredniej klasy jest ten twoj idol. taki tekscik oklepany a jak szalejesz :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka