Dodaj do ulubionych

Testy na Ae Krakow

IP: *.ists.pl / *.ists.pl 26.01.05, 21:00
Chodzi mi o test z angielskiego i matematyki....jak to wyglada? Czy test z
angielskiego jest b. trudny? Na poziomie fce czy trudniejszy? A jak z matematyka?
Obserwuj wątek
    • Gość: agta Re: Testy na Ae Krakow IP: *.autocom.pl 27.01.05, 07:12
      Ja napiszę tak... Jak chodzi o angielski to miałam 42/50 pkt a żadnej ksiązki
      powyżej fce nie miałam w rękach, ale w testach pojawiły się pewne problemy
      gramatyczne, których w książkach poniżej fce nie ma. A co do matematyki to moim
      zdaniem najbardziej liczy się umiejętność rozwiązywania testów i znajomość
      wzorów, a wiele zadań było analogicznych do tych co wystąpiły na egzaminach w
      latach poprzednich.
      • Gość: to ja Re: Testy na Ae Krakow IP: *.ists.pl / *.ists.pl 27.01.05, 15:02
        Dobrze a co sadzisz o trudnosci dostania sie? Co bylo dla Ciebie gorsze?
        Matematyka czy angielski?
        • Gość: On Re: Testy na Ae Krakow IP: 80.51.233.* 27.01.05, 21:59
          No więc, jeśli mam być szczery to dostać sie nie jast łatwo. Jest wręcz bardzo
          trudno, wiec jeśli nie jesteś super dobry ani z matmy ani z angielskiego to
          nawet nie próbuj- bo szkoda kasy. A jaki kierunek Cie interesuje?
        • Gość: 19latek Re: Testy na Ae Krakow IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 28.01.05, 14:28
          Ja sie dostałem na finanse bez problemu. Test z matematyki jest na poziomie
          klasy mat-fiz, więc jesli jestes po ogolnej to mozesz miec troche klopotow.
          Angielski troche łatwiejszy niż FCE. Moge ci sprzedac testy z lat 2001-2003.
          Mail: 19latek@op.pl
        • Gość: agta Re: Testy na Ae Krakow IP: *.autocom.pl 04.02.05, 16:42
          Dla mnie łatwiejszy był angielski, bo po klasie z poszerzonym angielskim jestme.
          Ale matematyka też nie jest aż tak trudna i większość zadań można zrobić jeżeli
          się zna materiał z klasy ogólnej z LO. Dla mnie w majcy największym problemem
          były wzory, których nigdy mi się uczyć nie chciało. Polecam robienie testów z
          zeszłych lat!
          Pozdrawiam,
          Agata
          --
          Zapraszam na forum AE w Krakowie => ie.ae.krakow.pl/forum/
    • Gość: aaa Re: Testy na Ae Krakow IP: *.ists.pl / *.ists.pl 30.01.05, 14:01
      up
    • Gość: Karola Re: Testy na Ae Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:02
      nie jest latwo ani nie jest trudno,powiedzialabym ze tak po srodku :-)
      Angielski na poziomie Fce podobno,moim zdaniem zdecydowanie nizej nawet,
      matematyka nie wykracza materialem poza zakres liceum ogolnoksztalcacego i
      srednio zdolny matematycznie uczen (czego przykladem jestem ja jest w stanie ja
      bez problemu zdac jesli przerobi solidnie testy z poprzednich lat.Troche pracy
      trzeba w to wlozyc,nic za darmo nie przychodzi ale jest wiele innych uczleni na
      ktore znacznie trudniej sie dostac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka