Gość: Ona IP: *.ists.pl / *.ists.pl 26.01.05, 21:00 Chodzi mi o test z angielskiego i matematyki....jak to wyglada? Czy test z angielskiego jest b. trudny? Na poziomie fce czy trudniejszy? A jak z matematyka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agta Re: Testy na Ae Krakow IP: *.autocom.pl 27.01.05, 07:12 Ja napiszę tak... Jak chodzi o angielski to miałam 42/50 pkt a żadnej ksiązki powyżej fce nie miałam w rękach, ale w testach pojawiły się pewne problemy gramatyczne, których w książkach poniżej fce nie ma. A co do matematyki to moim zdaniem najbardziej liczy się umiejętność rozwiązywania testów i znajomość wzorów, a wiele zadań było analogicznych do tych co wystąpiły na egzaminach w latach poprzednich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: Testy na Ae Krakow IP: *.ists.pl / *.ists.pl 27.01.05, 15:02 Dobrze a co sadzisz o trudnosci dostania sie? Co bylo dla Ciebie gorsze? Matematyka czy angielski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: On Re: Testy na Ae Krakow IP: 80.51.233.* 27.01.05, 21:59 No więc, jeśli mam być szczery to dostać sie nie jast łatwo. Jest wręcz bardzo trudno, wiec jeśli nie jesteś super dobry ani z matmy ani z angielskiego to nawet nie próbuj- bo szkoda kasy. A jaki kierunek Cie interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19latek Re: Testy na Ae Krakow IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 28.01.05, 14:28 Ja sie dostałem na finanse bez problemu. Test z matematyki jest na poziomie klasy mat-fiz, więc jesli jestes po ogolnej to mozesz miec troche klopotow. Angielski troche łatwiejszy niż FCE. Moge ci sprzedac testy z lat 2001-2003. Mail: 19latek@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agta Re: Testy na Ae Krakow IP: *.autocom.pl 04.02.05, 16:42 Dla mnie łatwiejszy był angielski, bo po klasie z poszerzonym angielskim jestme. Ale matematyka też nie jest aż tak trudna i większość zadań można zrobić jeżeli się zna materiał z klasy ogólnej z LO. Dla mnie w majcy największym problemem były wzory, których nigdy mi się uczyć nie chciało. Polecam robienie testów z zeszłych lat! Pozdrawiam, Agata -- Zapraszam na forum AE w Krakowie => ie.ae.krakow.pl/forum/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: Testy na Ae Krakow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.05, 22:02 nie jest latwo ani nie jest trudno,powiedzialabym ze tak po srodku :-) Angielski na poziomie Fce podobno,moim zdaniem zdecydowanie nizej nawet, matematyka nie wykracza materialem poza zakres liceum ogolnoksztalcacego i srednio zdolny matematycznie uczen (czego przykladem jestem ja jest w stanie ja bez problemu zdac jesli przerobi solidnie testy z poprzednich lat.Troche pracy trzeba w to wlozyc,nic za darmo nie przychodzi ale jest wiele innych uczleni na ktore znacznie trudniej sie dostac Odpowiedz Link Zgłoś