Gość: megi IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 29.05.02, 19:42 Czy macie jakieś uwagi? Interesuje mnie anglistyka. Ktoś może studiuje? Dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zyto Re: Akademia Polonijna IP: *.ras.SBG.AC.AT 30.05.02, 00:45 Jezeli chcesz sie czego nauczyc,nie radze tej szkoly! Co prawda sama tam nie studiowalam,ale pochodze z Cz-wy i znam pare osob z tej "szkoly";to,co tam sie dzieje jest po prostu nie do opisania; szkoda slow! poziom zerowy;a kosztuje strasznie duzo; jezeli juz cos w Cz-wie to radzilabym WSl;tansza i lepszy poziom;wiem bo tam studiowalam; pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Akademia Polonijna IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 30.05.02, 13:51 Dzięki, a co to WSI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Discus Re: Akademia Polonijna IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.07.02, 08:15 Zdecydowanie się przychylam do poprzedniego postu. Mialem do czynienia z obydwoma uczelniami i WSL [www.wsl.edu.pl] jest na znacznie wyższym poziomie, tańszy i ma znacznie lepszą, bardziej kameralną atmosferę. Discus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Akademia Polonijna IP: *.ras.SBG.AC.AT 30.05.02, 15:03 WSL to Wyzsza Szkola Lingwistyczna na ul. Krasinskiego w Cz-wie;kiedys byla na Zwirki i Wigury; jest tylko jeden problem:tam nie mozesz zrobic magistra;tzn. mozna ale sa to wtedy studia internetowe;i kosztuja b. duzo;ale wykladowcy sa z Anglii; podobno sie nawet oplaca; egzaminy do WSl sa jezeli sie nic nie zmienilo 3;dwa jakos w lipcu i jeszcez jeden we wrzesniu; powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Akademia Polonijna IP: *.ras.SBG.AC.AT 30.05.02, 15:07 acha: sa tam dwie specjalnosci: lingwistyka stosowana(masz dwa jezyki: angielski+niemiecki(mozna zaczac od podstaw) oraz nauczycielska; acha jeszcze zapomnialam o jednej: jezyk biznesu(ale ona powstaje jezeli sa chetni) specjalnosc wybiera sie na 2. roku! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Akademia Polonijna IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 03.06.02, 14:57 Dzięki za odpowiedź, dobrze wiedzieć, mnie się owszem marzy poznańska anglistyka, ale jeśli nie wyjdzie, to dobrze mieć coś w zanadrzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Akademia Polonijna IP: *.ras.SBG.AC.AT 03.06.02, 15:12 w takim razie zycze powodzenia na egzaminach! jest to oczywiste ,ze Poznan jest lepszy,ale wiadomo,jak jest z egzaminami w Polsce;ja sama nie dostalam sie tam gdzie chcialam,a teraz jestem za granica i jakos sobie radze; a Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Akademia Polonijna IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 04.06.02, 08:43 A co robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyto08 Re: Akademia Polonijna IP: *.plus.sbg.ac.at 04.06.02, 15:28 studiuje w Austrii germanistyke; i polecam! pa Odpowiedz Link Zgłoś