reniuszka 01.04.05, 01:53 Czy ktoś studiuje na jednym z Wydziałów POU w systemie zaocznym E-Learning ? Polish Open University - Wyzsza Szkoła Zarządzania z siedziba w Warszawie i oddziałami: dolnośląskim i małopolskim . Proszę o opinie. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: helena Re: E-learning na POU IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 14:28 nie baw sie w to! widzialam jak sie to odbywa, bo tam pracowalam...porazka! jesli chcesz cos dobrego - zdecydowanie uczelnia panstwowa!! h Odpowiedz Link Zgłoś
reniuszka Re: E-learning na POU 02.04.05, 00:44 Ojej. A ja się juz zapisałam. Napisz coś więcej, błagam. Nie chcę zmarnować czasu. Może kontakt na GG, podaję swój nr 1165175. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h. Re: E-learning na POU IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.05, 08:39 mialam do czynienie z nimi troche z innej strony - jako pracownik... wiem, ze biora duuuuuzo kasy i wiem do czyjej kieszeni to idzie... nie jest wazne dobro ucznia/studenta tylko kasa... przepraszam, jesli Ci zamotalam...patrze na to z innej strony, ale z tego co wiem, to studenci byli zadowoleni z mozliwosci przekladania terminow, przedluzania studiow, ale oczywiscie...za wszystko sie placi... niestety gg nie mam... h. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WAW Re: E-learning na POU IP: 217.8.186.* 06.04.05, 09:14 a ja slyszalem ze to bardzo dobra uczelnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: E-learning na POU IP: *.zyg.brewet.pl 06.04.05, 11:28 podobało mi się zwłaszcza gdy zupełnie poważnie stwierdziłeś, że wsee jest na poziomie harvardu. Może na poziomie wc w harvardzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw richelieu IP: 217.8.186.* 06.04.05, 11:50 w obecnej chwili rozmawiamy na temat innej uczelni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: richelieu IP: *.zyg.brewet.pl 06.04.05, 13:22 nie chodzi mi o szkołę, a o Twoje opinie w ogólności. Jeszcze się jakiś niezorientowany nabierze na te Twoje wyznania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: richelieu IP: 217.8.186.* 06.04.05, 14:15 richelieu nie kłóćmy sie chociaz do soboty. ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: richelieu IP: *.zyg.brewet.pl 06.04.05, 14:45 Gdyby tak bardzo zależało Ci na Jego nauce nie tworzyłbyś dziwacznych światów złożonych z bardzo dobrych wyższych szkół zarządzania i zarządzania. Gdzie prawda głoszona przez Niego, ponadreligijna, abolutna i wieczna, jeśli tak ją lekceważysz. A, to Twoja prywatna prawda? Nieświadomość dla dorosłego jest grzechem zaniedbania. ps. Odpowiedz w sobotę, jeśli każda dyskusja jest dla Ciebie kłótnią Odpowiedz Link Zgłoś
reniuszka Re: richelieu 10.04.05, 11:04 Witam. Jakoś dyskusja zeszła na inne tory i dalej niewiele więcej wiem o moim wyborze POU. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: richelieu IP: *.zyg.brewet.pl 10.04.05, 13:07 bo było kilka wątków na ten temat, poszukaj najpierw w wyszukiwarce. pou to charakterystyczna nazwa w końcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delfin Re: E-learning na POU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 11:45 ja ludzi nie rozumiem, 20% bezrobocie i 200 osób na każde stanowisko powyżej 800zl,a ta wybiera takie studia i jeszcze bedzie za to placic.I co powiesz pracodawcy na rozmowie?Ze skonczyłaś jakąś prywatną szkółke czegoś tam zaocznie przez internet? Jezeli chcesz mieć jakiekolwiek szanse to przygotuj sie solidnie do egzaminu wstępnego na publiczną uczelnie.Na studiach popracuj nad językiem obcym i może za pięć lat coś z tego będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
reniuszka Re: E-learning na POU 10.04.05, 12:21 Dziekuję za radę, chociaż nie skorzystam. Nie pomyślałeś, że może nie mogę z jakiegos powodu studiować inaczej, tylko na E-studiach czyli przez internet. Na przykład mam 5 dzieci, ponad 40 lat, bardzo dobrze płatną pracę, dużą praktykę w tym co robię i chcę pogłębić swoja wiedzę ? A w moim przypadku wszystkie wyżej wymienione ? Zadając pytanie na Forum myślałam o poradach ludzi, którzy już są studentami tej uczelni, a nie "co by było gdyby". Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strażniczka Re: E-learning na POU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.05, 21:18 Bardzo dobrze, że wybrałaś ten system nauki. Jak zapisywałam się dwa lata temu do tej szkoły to jeszcze nie było e-learningu. Musiałam więc iść na stacjonarne. Ale wiesz, że chyba dobrze zrobiłam, bo cały czas i tak w domu siedziałam, a taki kontakt ze środowiskiem dobrze mi zrobił. Kończę więc tradycyjnie naukę, ale uzupełniające chyba zrobię też jak ty. Kilka sesji e-learningu widziałam, podobały m się. Rzeczywiście to super rozwiązanie dla pracujących i zapracowanych. Chyba zbyt pozytywnie piszę i zaraz Richelieu* powie, że reklamuję szkołę ;) A Richelieu jest czujna... Trzymam kciuki i życzę dobrych ocen :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malbab Re: E-learning na POU IP: *.waw.sax.pl 07.06.05, 15:06 ja studiowałam jeden przedmiot w tym systemie - akurat był prosty i nie było problemów. prezentacje są przygotowane ciekawie, w sumie było ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corsaco Re: E-learning na POU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 14:55 Ja to w ogóle myślę, że studia, nawet informatyczne, przez Internet to nienajlepszy pomysl - jesli ktos faktycznie jest zmuszony do studiowania w ten sposob, to lepsze sa dzienne. Odpowiedz Link Zgłoś