Dodaj do ulubionych

do studentow SWPS w sopocie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 19:10
Chcialbym rozpoczac studia na swps w sopocie,ale nie wiem czy uda mi sie
polaczyc studia dzienne z praca.W sopocie niE ma niestety studiow
wieczorowych.Stad tez moje pytanie: czy wszystkie zajecia odbywaja sie w
godzinnach porannych, a moze istnialaby mozliwosc uzlozenia sobie planu, tak
zeby miec zajecia popoludniu?pomozcie :)
aha, a czy jest dostepny plan zajec swps w internecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: czarny Re: do studentow SWPS w sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 23:11
      hej czy naprawde nikt nic nie wie ??!!
    • Gość: Asia Re: do studentow SWPS w sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:25
      Jeśli chcesz się uczyć i równocześnie pracować dobrym rozwiązaniem byłyby
      studia zaoczne.
      • Gość: czarny Re: do studentow SWPS w sopocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 09:20
        hmm, niestety nie jest to takie proste, bo w weekendy tez pracuje (przynajmniej
        w soboty),a w tygodniu popoludnia mam wolne. stad chyba najlepsza bylaby dla
        mnie opcja studiow wieczorowych, ktorych w sopocie nie ma :((
        • Gość: Gocha Re: do studentow SWPS w sopocie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.05, 09:56
          Z innych wątków wynika, że w Sopocie dzienne są de facto wieczortowymi, bo
          zajęcia zaczynają się popołudniami.
          • Gość: czarny Re: do studentow SWPS w sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 14:15
            szukam wlasnie jakiegokolwiek potwierdzenia tej informacji, ale obawiam sie, ze
            stydenci swps nie zagladaja tu za czesto :(
            • Gość: Gocha Re: do studentow SWPS w sopocie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.04.05, 14:23
              Lepiej więc zwróć się z tym problemem bezpośrednio do dzekianatu swpsu w
              Sopocie. Zdaje mi się, że możesz nawet wysłac do nich maila z pytaniem.
              • Gość: Kulo Re: do studentow SWPS w sopocie IP: *.tkk.pl / *.tkk.pl 19.04.05, 22:16
                jakby dzienne byly po popoludniu to ja bym odrazu zrezygnowal z ubiegania sie
                tam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka